Nivona Kahviautomaatti NICR 680
Nivona Kahviautomaatti NICR 680

Nivona Kahviautomaatti NICR 680

Valmista kahvit käden käänteessä ja nauti laatukahvista toimistollasi joka päivä! Saat juuri mieleisiäsi juomia ja voit säätää sekä maitovaahdon määrää että kahvin vahvuutta. NICR 680-mallin papusäiliöön mahtuu 250 grammaa papuja ja vesisäiliön tilavuus on 2,2 litraa.

Nivona Kahviautomaatti NICR 680

Yleinen kuvaus

  • Papusäiliön tilavuus 250 grammaa
  • Vesisäiliö 2,2 litraa
  • Selkeä värinäyttö ja sisäänrakennettu Bluetooth
  • Säädettävät juomien lämpötilat ja vahvuus
  • Automaattiset puhdistusohjelmat

Valmista kahvit käden käänteessä ja nauti laatukahvista toimistollasi joka päivä! Nivona NICR680 on täydellinen kahviautomaatti, jolla valmistat juuri mieleisiäsi juomia. Voit säätää sekä maitovaahdon määrää että kahvin vahvuutta. NICR680-mallin papusäiliöön mahtuu 250 grammaa papuja ja vesisäiliön tilavuus on 2,2 litraa.

Helppokäyttöisessa laitteessa on Aroma Balance System, jonka avulla voit itse säätää kahvisi lämpötilaa ja vahvuutta. Automaattisten puhdistusohjelmien ansiosta laite on helppo pitää puhtaana. Voit tallentaa laitteen muistiin valmiiden tehdasasetettujen juomien lisäksi viisi omaa reseptiä.

Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin ja se on yhteensopiva iOS- tai Android -älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kanssa. Voit suunnitella reseptejä, valmistaa kahvin tai tutustua laitteen ylläpitoon kätevästi älypuhelimellasi.

Nivona on saksalainen laadukkaiden kahviautomaattien valmistukseen erikoistunut yritys, jonka laitteita valmistetaan mm. Sveitsissä. Nivona NICR680 on täydellinen kahviautomaatti toimistollesi.

Oletko kuluttaja? Tilaa Nivona Kahviautomaatti NICR680.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

602858

Yhteensopivuus

Android- ja iOS-sovellus ladattavissa

Muuta

Automaattiset puhdistusohjelmat

Säädettävät lämpötilat ja vahvuus

Näyttö

Selkeä värinäyttö

Mitat

Korkeus 300 mm, syvyys: 400 mm, leveys: 540 mm

Takuu

24kk