Nokia 8210 4G
Nokia 8210 4G

Nokia 8210 4G

Helppokäyttöinen puhelin, joka ammentaa tyylinsä ja muotoilunsa vanhoista klassikkopuhelimista. Klassiselta näyttävä puhelin kuitenkin sisältää nykypäiväisiä ominaisuuksia, kuten 4G-yhteyden, suuren ja selkeän näytön, intuitiivisen käyttöliittymän ja kookkaan akun.

Nokia 8210 4G - Klassikon näköinen moderni puhelin

Yleinen kuvaus

  • Klassinen ulkomuoto yhdistettynä 4G -puhelimeen
  • Suuri, selkeä ja kirkas näyttö
  • Iso akku, joka kestää jopa viikkoja lataamatta
  • Sisäänrakennettu kamera
  • Taattua Nokia-kestävyyttä

Nokia 8210 4G -puhelin ammentaa tyylinsä ja muotoilunsa vanhoista klassikkopuhelimista. Vaikka puhelin näyttää tyyliltään klassiselta, niin se sisältää nykypäiväisiä ominaisuuksia, kuten 4G-yhteyden, suuren ja selkeän näytön, intuitiivisen käyttöliittymän ja kookkaan akun. Tämän helppokäyttöisen puhelimen avulla puheluiden ja viestien avulla yhteydenpito sujuu vaivattomammin kuin koskaan.

Entisiä vastaavia puhelimia suuremman akkunsa ansiosta Nokia 8210 4G -puhelimella riittää valmiusaikaa viikoiksi, joten voit unohtaa jatkuvat lataukset. VoLTE-teknologian avulla taas voit nauttia huippukirkkaasta äänenlaadusta, josta pääset nauttimaan runsaan puheajan kautta. Useiden testausten kautta puhelimen kestävyydestä on päästy vakuuteen. Valmistajan kaikki kestävyysvaatimukset täyttyivät testausten yhteydessä.

Puhelimessa on myös sisäänrakennettu MP3-soitin ja FM-radio, joista pääset nauttimaan selkeällä äänenlaadulla. Sisäänrakennetulla kameralla pääset ikuistamaan kaikki elämäsi merkittävimmät hetket. Kooltaan puhelin on käytännöllinen ja kulkee täydellisesti esimerkiksi taskussa.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä 

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

16LIBL01A02 Sininen

16LIBR01A02 Punainen

Näyttö

2,8 tuuman QVGA-näyttö

Kamera

0,3 MP

Akku

1450 mAh:n irrotettava akku

Yhteydet ja liitännät

Micro USB (USB 2.0)

Kuulokeliitäntä 3,5 mm

Bluetooth 5.0

SIM-Kortti

Nano-SIM

Muisti

128 Mt sisäinen tallennustila ja paikka jopa 32 Gt:n muistikortille

Äänet

3,5 mm:n kuulokeliitäntä

FM-radio

MP3-soitin

Mitat ja paino

Koko 131,3 × 56,2 × 13,8 mm

107 g

Takuu

24 kk