Osallistu pakettijahtiin arvontaan – voit voittaa Samsungin kannettavan projektorin!

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Elisa Oyj.

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen

Arvontaan osallistuu kaikki pakettijahtiin osallistuneet asiakkaat. Osallistumisaika on 7.-21.12.2023. Arvonta suoritetaan perjantaina 22.12.2023 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

3. Palkinto

Osallistuneiden kesken arvomme 1 kpl Samsungin The Freestyler kannettavan projektori(arvo 806 €, alv. 0 %).

4. Arvonta

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yritysten tapahtuman arvontalomakkeelle yhteystietonsa jättäneet, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja 28.12.2023.

5. Vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.

Helsinki, Elisa Oyj, 1.12.2023

Pysy ajan tasalla!

Tilaa uutiskirjeemme tarjouksistamme ja muista ajankohtaisista uutuuksista