Osallistu 5G-visaan ja voita!

Visaan vastanneiden kesken arvomme yhden Samsung Galaxy Tab S8 -tabletin sekä 10 kpl Elisa Kirja -lahjakortteja


Kilpailun säännöt

 

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Elisa Oyj.
 

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen

Arvontaan osallistutaan URL ja vastaamalla 5G-kyselyyn. Osallistumisaika on 20.1.−31.3.2023. Arvonta suoritetaan maanantaina 3.4.2023 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
 

3. Palkinto

Osallistuneiden kesken arvomme yhden Samsung Galaxy Tab S8 -tabletin (765 €, alv. 0 %) sekä 10 kpl Elisa Kirja -lahjakortteja (arvo á 20 €). Arvomme tabletin voittajia yhden, eli yksi henkilö saa yhden tabletin. Elisa Kirja -lahjakortteja arvomme yhteensä 10 kappaletta.
 

4. Arvonta

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yritysten 5G-visaan vastanneet, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja keskiviikkona 5.4.2023.
 

5. Vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
 

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.
 
Helsinki, Elisa Oyj, 20.1.2023
 

Pysy ajan tasalla!