Laajakaista G.Fast -liittymä

Täältä löydät tietoa Laajakaista G.Fast -liittymästä sekä ohjeet Elisan G.Fast modeemin ja langattoman verkkoyhteyden asentamiseen.

Yleistä

Laajakaista G.Fast -liittymällä eli Elisa Netti Lite G.Fast:lla saat huippunopean ja luotettavan internet-yhteyden yrityksesi toimitiloihin tai työntekijöiden etätyökäyttöön.

Elisa Netti Lite G.Fast -liittymä sisältää:

• Laajakaistayhteyden
  • Laajakaistareitittimen (G.Fast sovitin)
  • WLAN reitittimen

Tutustu Elisa Netti Liteen

Elisan VDSL-modeemin asentaminen

Elisa Netti Lite G.Fast -liittymän laajakaistareitittimenä toimii Elisa G.Fast-modeemi, joka kytketään tavalliseen puhelinpistorasiaan.

Tämän lisäksi palveluun kuuluu erillinen WLAN-reititin.

Laitteet kytketään toisiinsa WLAN reitittimen mukana tulevalla Ethernet kaapelilla joka kytketään laitteiden LAN portteihin (kuva alla).

G.Fast sovitin

WLAN reititin

Langattoman verkkoyhteyden asentaminen

Elisa Netti Lite G.Fast -paketin mukana tulevassa WLAN reitittimessä on valmiina suojattu langaton verkko. Verkon tiedot löytyvät modeemin pohjassa olevasta tarrasta. Tarvitset verkon nimen sekä salasanan yhdistäessäsi tietokoneesi langattomasti verkkoon.

• Langattoman verkon nimi eli SSID löytyy tarrasta nimellä WLAN Name(SSID).
  • Langattoman verkon salasana on tarrassa nimellä Wireless Key.

Voit myös itse määritellä omat langattoman verkon asetukset. Ohjeet tähän löytyvät WLAN reitittimen mukana tulleesta ohjekirjasesta. Liittymä on kuitenkin voitu tilata asiakaskohtaisilla asetuksilla, jolloin asetusten vaihtaminen voi olla estetty yrityksesi käytäntöjen mukaisesti.

Elisa Yritysguru auttaa sinua tarvittaessa asetusten määrittämisessä.