OnePlus Watch -älykello
OnePlus Watch -älykello

OnePlus Watch -älykello

OnePlus Watch -älykellossa yhdistyy ajaton tyyli sekä vaivaton yhteys elämäntapoihisi. Kellossa on fluoroelastomeerinen hihna, jossa yhdistyvät pehmeys ja kestävyys.

OnePlus Watch - ajattoman tyylikäs, huikealla akunkestolla

Yleinen kuvaus

  • Unohda päivittäinen lataaminen jopa 14 päivän akunkestolla
  • Ajattoman tyylikäs älykello
  • Kellotaulu valmistettu kirkastetusta safiirilasista
  • Yli 110 erilaista harjoittelumuotoa

OnePlus Watch -älykellossa yhdistyy ajaton tyyli sekä vaivaton yhteys elämäntapoihisi. Kellossa on fluoroelastomeerinen hihna, jossa yhdistyvät pehmeys ja kestävyys. Kaikkiin versioihin on lisätty kestävyyttä ja väriä parantava ensiluokkainen PVD-pinnoite. Mukavuuden maksimoimiseksi molemmat versiot on myös allergiatestattu.

Kellotaulu on huippuluokan kellojen tavoin valmistettu erityiskäsittelyssä kirkastetusta safiirilasista. Sen Mohs-luokitus on 9, eli se jää kovuudessa toiseksi vain timanteille, tehden kellosta erittäin naarmunkestävän.

Täysi lataus tarjoaa luokkansa parhaan 14 päivän akunkeston. Tehokkaan virranhallinnan tuella akku kestää entistä pitempään, joten voit liikkua rajoituksetta. OnePlus Watch -älykello tukee Warp Charge -pikalatausta, jolla lataat päivän virran samalla kun keität kupin kahvia, tai viikon virran 20 minuutissa.

Veren happipitoisuus on yksi terveytesi ja kuntosi olennaisista mittareista. Se kertoo, paljonko happea kehoosi kulkeutuu ja miten tehokkaasti kehosi ottaa sen vastaan. Saa pistokokeita päiväsaikaan ja seuraa untasi unenseurannalla. Pitkäaikaiset seurantatiedot saattavat paljastaa mahdollisia ongelmia jo niiden varhaisessa vaiheessa. Stressi vaikuttaa päivittäiseen elämäämme. Huolehdi vähemmän stressinseurantatoiminnollamme, joka tunnistaa sydämesi sykenopeuden vaihtelun (HRV). Optinen sydämen sykenopeusanturi antaa arvokkaita tietoja fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistasi. Hengityskoulutusominaisuutemme auttaa sinua rentoutumaan ja löytämään Zenisi maksimoidaksesi terveytesi.

Älykellossa on kävelyn ja lenkkeilyn ystäville satelliittipaikannus, joka takaa nopeat ja tarkat tiedot jokaisella matkaltasi. OnePlus Watch -älykello seuraa vaivatta edistystäsi, jotta voit edetä kuntotavoitteitasi kohden.

iOS-tuki ja vastaava OnePlus Health -sovellus (iOS:lle) ovat saatavilla vasta lanseerauksen jälkeen. Lisätietoja annetaan myöhemmin.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä OnePlus Watch -älykello

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

5491100003 Midnight Black

5491100004 Moonlight Silver

Näyttö

1.39 tuuman AMOLED

454 × 454 pikseliä

326 PPI

Kellotaulun lasi: Kirkastettu safiirilasi

Akku

402 mAh

Akun kesto tyypillisessä käytössä 14 päivää

Akun kesto 5 päivää unen aikaisella happisaturaation mittauksella

Akun kesto 25 tuntia GPS-seurattavaa suoritusta

Paikannus

GPS, GLONASS, Galileo, Beidou

Materiaalit

Fluoroelastomeerinen hihna (leveys 22 mm, pituus yhteensä 280 mm)

316L Ruostumaton teräs runko

Sensorit

Acceleration sensor, Gyroscope sensor, Geomagnetic sensor, Optical heart rate and blood oxygen sensor, Ambient light sensor, Air pressure sensor, Capacitance sensor

Yhdistettävyys

Bluetooth Low Energy

Bluetooth 5.0 / BR / EDR

Mitat ja paino

160.7 x 74.1 x 8.4 mm

45 g (ilman hihnaa)

76 g (hihnan kanssa)

Vesitiiviys ja IP-luokitus

IP68

5ATM (ei sovellu uimiseen, saunomiseen tai käyttöön korkeapaineisessa vedessä. Tuotetta ei suositella käytettävän merivedessä tai rannalla)

Järjestelmävaatimukset

Android 6.0 Marshmallow tai uudempi

iOS ei tuettu

Takuu

24 kk