Power Apps -sovellukset ja ohjelmistokehitys helposti ElisaltaPower Apps -sovellukset ja ohjelmistokehitys helposti Elisalta
Microsoft Power Apps

Power Appsilla saat helppokäyttöisiä sovelluksia eri järjestelmien päälle

Microsoft Power Apps on ketterä tapa kehittää sovelluksia ja käyttöliittymiä. Sen avulla voit tuoda tietoa esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmästä käyttäjäystävälliseen sovellukseen, jolloin dataa on helpompi hyödyntää osana työntekijöiden arkea. Power Appsilla sovelluskehitys on ketterää, joten yrityksesi saa juuri omiin tarpeisiin sopivan sovelluksen.

Elisan asiantuntijat auttavat yritystäsi ottamaan Power Appsista kaiken hyödyn irti ja suunnittelemaan toimivan sovellukset. Yrityksesi voi olla iso tai pieni ja miltä toimialalta tahansa. Autamme luomaan työntekijöillesi tai asiakkaillesi työkalun, joka tuo todellista lisäarvoa.

Tutustu Power Appsin mahdollisuuksiin ja kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Lähde kehittämään tehokkaampaa liiketoimintaa

Elisan asiantuntijat kertovat Power Appsista ja palveluistamme lisää!

Ota yhteyttä

Power Apps – helppoa ja tietoturvallista ohjelmistokehitystä

Ketterä ohjelmistokehitys Power Apps -työkaluilla

Microsoft Power Platform -tuoteperheen Power Apps -työkaluilla sovelluskehitys onnistuu ketterästi ja nopeasti - ja ilman riviäkään koodia. Käyttäjäystävällinen ratkaisu mahdollistaa roolipohjaisten sovellusten kehittämisen helposti. Lisäksi pilvipohjainen ratkaisu tekee sovelluskehityksestä joustavaa ja paikasta riippumatonta.

Power Apps pohjautuu Microsoft 365 -alustaan, joten siinä on tehokas tietoturva sisäänrakennettuna. Työkalu taipuu moneen - voit esimerkiksi tuoda dataa eri järjestelmistä yhteen tai muokata olemassaolevien järjestelmien ominaisuuksia. Microsoftin työkalu tekee sovellusten hallinnasta helppoa myös IT:n näkökulmasta.

Hydroline:

“Elisa tajusi heti, missä tässä on kyse ja he tarjosivat siihen meille tarkoituksenmukaisen ratkaisun. Ratkaisu on kevyt ja ketterä, jonka toteutus onnistui lyhyessä ajassa ja ammattitaidolla.”
Power Apps -sovellukset sopivat eri käyttökohteisiin

Power Apps -sovellusten käyttökohteita ja hyötyjä:

 • Prosessien automatisointi ja tehostaminen
 • Legacy-järjestelmien heikkouksien korjaaminen
 • Nopeampi päätöksentekokyky isomman tietomäärän ja reaaliaikaisen datan perusteella
 • Aikaisemman investoinnin ROI:n kasvattaminen
 • Sovellusten tietoturvan kehittyminen sisäänrakennetun tietoturvan ansiosta
 • Työtyytyväisyyden ja työpäiväkokemuksen parantaminen

Elisa auttaa yritystäsi luomaan sovelluksia, jotka tukevat aidosti liiketoimintaasi.

Power Apps ja Power Automate -välineillä tutkitusti tuloksia*

362 %

sijoitetun pääoman tuotto (ROI)

-70 %

tuotantokustannukset

alle 3 kk

takaisinmaksuaika 

-38 %

ylläpitokustannukset

Elisan kanssa saat eniten irti Power Appsista

 • Liiketoimintasi on kaiken lähtökohtana

  Sinulla on tavoitteita ja visioita - ja me haluamme olla tukemassa niiden saavuttamista. Autamme yritystäsi saamaan sellaiset sovellukset, jotka edistävät liiketoimintasi tavoitteita ja kehitystä. Lisäksi huomioimme yrityksesi työntekijät ja miten uudet sovellukset voisivat auttaa heidän työtään.

 • Saat Elisalta laajan asiantuntemuksen

  Elisalta löytyy satoja osaajia eri alueilla - niin sovelluskehittäjiä, pilvikonsultteja kuin tietoturvan asiantuntijoita. Näin osaamme suunnitella yrityksellesi sovellukset, joissa on huomioitu yrityksesi koko ICT-ympäristö. Näin integraatiot toimivat ja tieto välittyy järjestelmien välillä.

 • Autamme saavuttamaan mitattavia ja todistettavia hyötyjä

  Olemme onnistuneesti vieneet läpi useita liiketoimintojen digitalisointiprojekteja Power Apps -teknologian avulla. Asiakkaamme ovat saaneet selkeitä ja mitattavia hyötyjä avullamme. Toteutamme sovellukset tiiviisti yrityksesi kanssa, jotta toteutus vastaa varmasti yrityksesi toiveita.

Elisan Power Apps -palvelut ja -konsultointi

Elisan Power Apps -palveluihin kuuluu:

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi esimerkiksi näissä asioissa:

 • Power Apps -sovellusten suunnittelu asiakkaan tarpeen mukaan
 • Sovelluskehitys, testaus ja käyttöönotto
 • Dataintegraatiot eri järjestelmiin
 • Henkilöstön ja pääkäyttäjän koulutukset
 • Jatkuva ylläpito, optimointi ja pienkehitys

Lisäksi Elisan huolenpitomallilla pidämme huolta, että yrityksesi saa Power Appsista ja palveluistamme kaikki hyödyt irti. Yrityksesi saa Elisalta oman palvelupäällikön, joka varmistaa yrityksesi tyytyväisyyden. Yrityksesi voi lisäksi valita SLA-tasot ja vasteajat palvelullemme.

Power Apps tehostaa asiakkaidemme toimintaa

Hydroline rakensi huoltohenkilökunnalle räätälöidyn käyttöliittymän

Hydraulisylintereiden suunnittelija ja valmistaja Hydroline Services otti Dynamics 365 -järjestelmän käyttöön huoltotoiminnan ohjauksessa henkilöille, jotka huoltavat sylinterit hallin lattialla. Mikään perinteinen tietokonepohjainen käyttöliittymä ei tullut kyseeseen, eikä vanhoja paperisia työmääräimiä haluttu enää käyttää.

Siksi huoltohenkilöille luotiin räätälöity käyttöliittymä Power Apps -työkalulla. Prosessin älykkyys oli Dynamics 365 -asiakkuudenhallintajärjestelmässä, mutta huollon ja backofficen rajapinta rakennettiin käyttöliittymäksi tabletteihin.

Elisan asiakas Adven käyttää Power Appsia

Adven huoltohenkilökunnalle kohteet reaaliaikaisesti kännykkään

Sähköpostit ja faksit eivät enää palvelleet energia- ja vesiratkaisuja tarjoavan Advenin kentällä liikkuvia huoltohenkilöitä ja heidät haluttiin osaksi automatisoitua, reaaliaikaista prosessia. Käyttöliittymä oli loogista tuoda kännykkään, sillä huoltohenkilöillä oli joka tapauksessa sellainen taskussaan.

Nyt kohteet näkyvät reaaliaikaisesti kännykässä ja raportit kulkevat automaattisesti Dynamics 365 -järjestelmään. Havaittuihin poikkeamiin reagoidaan välittömästi ja seuraava huoltokäynti on suunnitelman mukaisesti valmiiksi aikataulutettu.

Opi Power Appsista lisää

Webinaari: Kuinka yritykset voivat hyötyä Power Platformista

Elisan asiantuntijat Sami Kankaanpää ja Jari Kotola valaisevat, kuinka yritykset voivat saada eurot takaisin jo kolmessa kuukaudessa Microsoft Power Platformin avulla.

Aiheet Power Appsin ympärillä

Power Apps 

Microsoftin Low-code / no-code sovelluskehitysalusta, jolla voidaan luoda roolipohjaisia sovelluksia ilman riviäkään koodia. Yksi sovellus voi olla kytkettynä useaan eri lähdejärjestelmään, joten sillä on potentiaalia olla huomattava toiminnan tehostaja toimialasta riippumatta.

Power Automate

Power Automate on työkalu, jolla voidaan rakentaa järjestelmäriippumatonta prosessiautomaatiota. Esimerkiksi voitettu tarjous CRM:ssa voi aikaansaada jonkin ennalta määritellyn prosessin ERP-järjestelmässä jne.

Power Platform

Power Platform on Microsoftin alusta liiketoimintasovelluksille. Sieltä löytyy Power Apps, Power BI, Power Automate ja Power Virtual Agents "sovellusalustat".

Power BI

Power BI on tiedon analysointia ja visualisointia helppokäyttöisen työkalun avulla. Tavoitteena saada luotettavaa ja oikea-aikaista tietoa liiketoiminnan tueksi.

Power Virtual Agents

Rakenna oma ChatBot Power Virtual Agentin avulla ilman riviäkään koodia. ChatBotilla voidaan automatisoida toistuvia palvelutilanteita ja näin vapauttaa ihmisten aikaa haastavampiin ongelmiin.

Low-code, no-code

Tapa tehdä sovellus ilman riviäkään koodia tai koodin näkemistä. Työkalut kuten Power Apps ja Power Virtual Agents mahdollistavat sovelluksen tekemisen ilman, että tekijän tarvitsee koskea koodiin.

Citizen developer

Kuka vain "kansalainen" voi rakentaa sovelluksen ilman koodausosaamista. Ei tarvitse olla koodari tehdäkseen sovelluksia.

Kysy lisää Power Appsin mahdollisuuksista!

Jätä yhteystietosi, niin sovitaan yhteinen palaveri asiantuntijoidemme kanssa:

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet.

Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.