Realme Buds Air 3 -langattomat kuulokkeet Starry Blue
Realme Buds Air 3 -langattomat kuulokkeet Starry Blue
Realme Buds Air 3 -langattomat kuulokkeet Starry Blue

Realme Buds Air 3 -langattomat kuulokkeet

Kompaktit langattomat kuulokkeet jopa 30 tunnin akunkestolla. Mukavasti korviin istuvissa Realme -kuulokkeissa on upean äänentoiston lisäksi erinomainen melunvaimennus
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut63,50 €

Realme Buds Air 3 -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Kristallinkirkas ääni
  • Edistynyt melunvaimennus
  • Jopa 30 tunnin akunkesto
  • IPX5-luokitus vedenkestävyydessä

Kätevät Realme Buds Air 3 -langattomat kuulokkeet on suunniteltu kristallinkirkas äänenlaatu ja tehokas melunvaimennus mielessä. Kompaktin kokoisten ja korviin mukavasti sopivien kuulokkeiden 42 desibelin melunvaimennus on alan parasta laatua. Olit sitten lentokoneessa, kadulla tai meluisassa toimistossa, niin kuulokkeet pitävät ei-toivotut melut poissa. Vaikuttava De-wind teknologia pitää myös huolen, ettei tuulen kohina pilaa kuunteluhetkeäsi. IPX5-luokitus taas takaa kuulokkeiden vedenkestävyyden.

Kuulokkeiden akunkesto on parhaimmillaan jopa 30 tuntia. Tehokas, mutta pieneen kokoon mahdutettu ääniyksikkö pitää huolen, että musiikkisi vokaalit ovat selkeitä ja bassosi on voimakas. Etenkin basso-ominaisuudet ovat niin edistyneitä, että kuulokkeilla saat musiikistasi lähes konserttitason elämyksen. Äänen ominaisuuksia voi myös kustomoida itselleen sopiviksi.

Vaikuttavan läpikuuluvuus-ominaisuutensa vuoksi voit käydä keskustelua toisten ihmisten kanssa kasvokkain ilman, että joudut riisumaan kuulokkeitasi. Voit myös käydä keskusteluja etänä mikrofonilla, joka hiljentää ympäristösi meluääniä keskustelukumppaniltasi. Kuulokkeet voi yhdistää samanaikaisesti kahteen eri laitteeseen, joiden välillä on kätevää ja helppoa vaihdella.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

6671803

Suojaus

IPX5, vedenkestävä

Ominaisuudet

Dynaaminen bassovahvistus (DBB), Advanced ANC (Melunvaimennus)

Bluetooth-versio

Bluetooth 5.2

Pakkauksen sisältö

Kuulokkeet, Ohjekirja, Takuukirja, 3 silikooni-kuulokepehmusteparia (pieni, keskikokoinen, iso), latauskotelo, USB-C latauskaapeli

Takuu

24 kk