Reolink Go PT 4G -valvontakamera
Reolink Go PT 4G -valvontakamera

Reolink Go PT 4G -valvontakamera

Reolink Go PT 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera. Tämän helpommaksi ei kohteen valvonta enää mene. Kameran katseen saa käännettyä aina minne haluaa. Kuusinkertainen digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma tekevät valvonnasta helppoa.

Reolink Go PT 4G -valvontakamera

Yleinen kuvaus

 • 4G/3G
 • Sisä- ja ulkokäyttöön (IP65)
 • 1080P-tarkkuus
 • Kaksisuuntainen ääni
 • Iso 6500mAh akku, muistikorttipaikka

Huom! Laitteen mukana tuleva SIM-kortti on tarkoitettu vain henkilöasiakkaille, sitä ei voi avata Y-tunnukselle. Jos haluat liittymän yrityksesi nimiin niin tilaa tästä yritysasiakkaiden Laitenetti -liittymä: https://oma.elisa.fi/yrityksille/elisa-laitenetti-ya

Haluatko hallita useita riista- ja valvontakameroita yhdellä sovelluksella? Reolinkin oman sovelluksen lisäksi, kamera on yhteensopiva Seneram-hallintapalvelun kanssa. Lue lisää Seneramin sivuilta.

Reolink Go PT 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera. Tämän helpommaksi ei kohteen valvonta enää mene. Kameran katseen saa käännettyä aina minne haluaa. Kuusinkertainen digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma tekevät valvonnasta helppoa.

Reolink Go PT -valvontakamera on aidosti langaton. Kamera toimii 4G LTE- mobiiliverkossa ja siihen asetetaan SIM-kortti, jolla se pitää yhteyttä 3G/4G-verkkoon. Yhteys ei ole päällä jatkuvasti vaan tarvittaessa: Kameran havaittua liikettä tai käyttäjän ottaessa yhteyden kameraan.

Käyttöönotto on helppoa. Ladataan kameran akku täyteen, asennetaan kameraan Sim-kortti(mukana tulevan Laitenetti SIM on helppo aktivoida www.elisa.fi/laitenetti tai soittamalla asiakapalveluun) ja lopuksi vielä muistikortti. Kamera käynnistyy automaattisesti. Tämän jälkeen ladataan sovelluskaupasta (Android/iOS) Reolink-sovellus ja seurataan ohjeistusta. Toimii myös erinomaisena korvaajana perinteiselle riistakameralle! Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.

Sovellus on helppokäyttöinen, monipuolinen ja toimii niin suomeksi kuin ruotsiksi (erillistä kielivalintaa ei ole, valitsee käyttökielen mobiililaitteeseen määritetyn kielen perusteella). Yhdellä ja samalla sovelluksella on mahdollista hallita useita eri Reolinkin kameroita. Yhtä kameraa voi samaan aikaan käyttää kahdeksan eri käyttäjää. Pääkäyttäjä voi katsoa kameran live-kuvaa täydellä tarkkuudella ja seitsemän muuta käyttäjää sitten heikommalla tarkkuudella.

Go PT toimii 6500mAh akulla viikkoja, jopa kuukausia. Suosittelemme aurinkopanelia jolla käyttöaikaa saadaan lisättyä. Yhteys ei ole päällä jatkuvasti vaan tarvittaessa: Kameran havaittua liikettä tai käyttäjän ottaessa yhteyden kameraan. Kestävä kuori suojaa kaikissa olosuhteissa, vaikka kaatosateessa (IP64 luokitus). Vesitiiviinä eivät sääolosuhteet kameraa haittaa ja infrapunavalojen avulla se näkee hämärässäkin 10 metriin asti.

Tallennus tapahtuu kameraan asennettavaan maksimissaan 64GB microSD-muistikorttiin. Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti katsottavissa. Live-kuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel aurinkopaneelilla. Akussa itsessäänkin on microUSB-liitin eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä.

Reolink Go PT-kameran akkukesto vaihtelee käytön mukaan. Kameran akku voi kestää jopa 1-2 kk. Akkukestoon vaikuttaa kameran käyttö, liiketunnistuksien määrä, mobiiliverkon voimakkuus sekä lämpötila. Aktiivista käyttöä ja tallennuksia akku kestää noin 300 minuuttia / lataus. Suosittelemme aurinkopaneelin liittämistä kameraan.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi:

90733E

Myyntipaketin sisältö

 • Reolink Go PT -kamera
 • Kamerajalusta ja asennussapluuna
 • Kiinnitysruuvit
 • Nollaustyökalu
 • Ladattava Li-ion-akku, 6500 mAh
 • MicroUSB-kaapeli (virtalähdettä ei toimiteta mukana)
 • 16 Gt microSD muistikortti
 • Pikaopas
 • Ikkunatarra (alueella videovalvonta)
 • Laitenetti Sim-kortti