Elisa Ring Desk tehostaa asiakkuudenhallintaa ja monikanavaista palveluaElisa Ring Desk tehostaa asiakkuudenhallintaa ja monikanavaista palvelua
Elisa Ring Desk

Tunne asiakkaasi, niin palvelusi tuottaa tulosta!

Elisa Ring Desk tuo aivan uudenlaisen 360° näkymän asiakkaisiin. Tämä asiakaspalvelujärjestelmä yhdistää yhteen paikkaan asiakkaiden viestit eri kanavista sekä asiakastiedot taustajärjestelmistä (CRM, ERP). Näin asiakaspalvelijat tuntevat asiakkaan monikanavaisen historian ja asiakkaat saavat aivan uudenlaista henkilökohtaista palvelua.

Elisa Ring Desk tuo tehokkuutta monikanavaiseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelijat saavat käyttöönsä yhden selkeän käyttöliittymän, josta he voivat lähettää viestejä eri kanaviin. Näin yrityksesi asiakaspalvelijat voivat jatkossa vastata chat-viesteihin, kirjoittaa sähköposteja ja hoitaa puhelut yhdestä samasta paikasta.

Elisa Ring Desk helpottaa myös asiakaspalvelun johtamista. Esimiehet näkevät yhdeltä raportointinäkymältä resurssoinnin tilanteen ja asiakasviestien määrät, mikä helpottaa henkilökunnan ohjaamista.

Elisa Ring Desk on joustava ratkaisu, johon voi liittää yrityksenne haluamat kanavat, kuten puhelimen, sähköpostin, chatbotin ja some-kanavat. Jos yrityksenne käytössä on jo Elisa Ring tai Elisa OC -ratkaisu, niin Elisa Ring Deskiin löytyy valmis integraatio. Muissa tilanteissa voidaan katsoa räätälöity kokonaisuus teidän tarpeisiinne.

Haluatko kuulla lisää Elisa Ring Deskistä?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme on sinuun yhteydessä.

Jätä yhteystiedot

Elisa Ring Desk helpottaa asiakkuudenhallintaa

Kokonaisvaltaista palvelua asiakkaille


Asiakaspalvelijat saavat kaiken olennaisen tiedon asiakkaasta palvelutilanteen aikana. He voivat hetkessä palata asiakkaan aikaisempiin viesteihin tai tarkistaa asiakastiedot taustajärjestelmistä. Tämä nopeuttaa palvelua ja parantaa asiakaskokemusta.

Helppoa viestintää monikanavaisesti


Asiakaspalvelijat voivat vastata asiakkaiden viesteihin yhdestä paikasta, jolloin heidän ei tarvitse enää siirtyä järjestelmästä toiseen. Lisäksi he näkevät heti eri kanavista tulevat viestit ja voivat halutessaan hoitaa useaa eri viestiä samanaikaisesti.

Tehokasta ja läpinäkyvää tiimityötä


Asiakaspalvelijat voivat tehdä helposti yhteistyötä keskenään. Asiakasviestit voi ryhmitellä eri teemoihin ja ohjata oikealle tiimille hoidettavaksi. Yhteisessä työtilassa voi lähettää myös sisäisiä viestejä kollegoille ja jakaa taustatietoa asiakaskeskusteluista.

Monikanavainen palvelunäkymä sopii eri käyttökohteisiin

Monikanavainen palvelunäkymä Elisa Ring Desk

Elisa Ring Deskin keskeiset ominaisuudet


Reaaliaikainen seuranta ja raportointi

  • Työpöydästä näkee reaaliaikaisesti tehtävien tilanteen ja etenemisen sekä työntekijän että esimiehen näkökulmasta.
  • Data voidaan helposti viedä asiakkaan raportointityökaluun, kuten Microsoft Power BI-, Qlick View, Tableau- tai Cognos-järjestelmiin.

Pilvipalvelu on helppo ottaa käyttöön

  • Järjestelmä on pilvipalveluna tarjottava SaaS (Software as a Service) -tuote, joka ei vaadi asiakkaalta asennuksia.
  • Järjestelmä toimii millä tahansa päätelaitteella, jossa on internet-selain. Näin asiakaspalvelu kulkee mukana myös liikkuvassa työssä.

Kiinnostuitko?


Pyydä tarjous