Samsung Galaxy Book3 360 15
Samsung Galaxy Book3 360 15

Samsung Galaxy Book3 360 15

Tehokasta suorituskykyä tarjoavilla Intel Core i7 -prosessorilla ja Intel Iris Xe Graphics -näytönohjaimella varusteltu Book3 360 täyttää kaikki vaatimukset, joita voit kannettavalta kannettavaltasi toivoa. Kevyen ja kompaktin muotoilunsa ansiota tietokone kulkee kätevästi mukanasi missä ikinä kuljetkin.

Samsung Galaxy Book3 360 15 - Tehontäyteinen ja kevyt kannettava

Yleinen kuvaus

  • Terävä FHD Super AMOLED -näyttö
  • Kaikkeen, mitä teet vuoden jokaisena päivänä
  • Ohut ja helposti kaikkialle kannettava
  • Tehokas Intelin 13. sarjan suoritin

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Samsung Galaxy Book3 360 15 on nopea ja tehokas kannettava kevyellä olemuksella, joka tarjoaa lähes käsittämättömiä mahdollisuuksia. Nyt voit työskennellä ja luoda uutta missä tahansa, saumattomasti yhdessä muiden laitteidesi kanssa, tinkimättömällä kestävyydellä. Terävä FHD Super AMOLED -näyttö, Intelin 13. sukupolven suoritin sekä Windows 11 Home luovat täydellisen ympäristön monipuoliseen tekemiseen.

Phone Linki -ominaisuuden avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää tekstiviestejä suoraan kannettavaltasi. Kaikki Samsung Galaxy -puhelimesi sisältö: kalenteri, sähköposti, kuvat, selaushistoria jne., löytyy Galaxy Bookista. RAW-tiedostomuodossa olevat valokuvat voidaan myös helposti synkronoida ja muokata. Kun puhelin ja tietokone ovat samalla alueella, puhelimen Auto Hotspot ilmestyy Wi-Fi-verkkona tietokoneesi verkkoluetteloon. Voit tämän jälkeen yhdistää verkkoon yhdellä painalluksella ilman salasanaa tai puhelimesi manuaalista mobiilihotspot-toiminnon aktiviointia

Windows 11 Home -versio on suunniteltu yksityiskäyttäjille, ja se ei sisällä kaikkia Windows 11 -Pro-version liiketoimintaominaisuuksia, kuten yhteensopivuutta Active Directory -verkkotunnusten käytön kanssa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

NP750QFG-KA4SE

Prosessori

Intel Core i7-1360P Processor

Muisti ja tallennus

Keskusmuisti - 16 Gt LPDDR5

Tallennustila -512 Gt NVMe SSD

Näyttö

15,6" 16:9 AMOLED FHD (1920x1080) Touch screen & S Pen capable 370nits, 60 Hz, 120% DCI-P3 Color volume

Näytönohjain

Integroitu Intel Iris Xe Graphics

Käyttöjärjestelmä

Windows 11 Home

Windows 11 Home -versio on suunniteltu yksityiskäyttäjille, ja se ei sisällä kaikkia Windows 11 -Pro-version liiketoimintaominaisuuksia, kuten yhteensopivuutta Active Directory -verkkotunnusten käytön kanssa.

Tietoliikenne ja yhteydet

2 x Thunderbolt

USB-A

HDMI

Micro SD

3,5 mm yhdistetty kuuloke/mikrofoniportti

Äänet

2W x 2, Dolby Atmos

Mitat ja paino

355.4 x 228 x 13.7 mm 1.49 kg

Ominaisuudet

Taustavalaistu näppäimistö S-Pen mukana pakkauksessa

Sormenjälkilukija

Takuu

24 kk