Samsung Galaxy Buds Live
Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live -kuulokkeet istuvat niin mukavasti, että voit käyttää niitä pitkään. Halutessasi kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu, vaikka kuuntelisit musiikkia tai soittaisit puhelun. Aktiivinen kohinanvaimennus sulkee liikenteen melun ulkopuolelle, mutta päästää läpi sen, mitä haluat kuulla. Kuulokkeiden kolme sisäistä mikrofonia varmistavat selkeän kuuluvuuden, vaikka olisitkin hälyisässä ympäristössä.

Samsung Galaxy Buds Live -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Laadukas ja kirkas äänentoisto
  • Aktiivinen kohinanvaimennus
  • Pitkä akkukesto ja kaksi täyttä latausta kotelossa
  • Kolme mikrofonia paremman äänen takaamiseksi puheluissa

Galaxy Buds Live -kuulokkeissa on erinomainen äänentoisto niin työpuheluiden puhumiseen kuin musiikin kuunteluun tai pelaamiseen. Ilmavan muotoilunsa ansiosta Galaxy Buds Live -kuulokkeet istuvat mukavasti päässä ja ääni on vaikuttava: suuri bassokaiutin ja bassoportti tekevät bassoäänistä täyteläisiä ja syviä. Jos haluat soittaa puheluita, kuulokkeiden kolme sisäistä mikrofonia varmistavat selkeän kuuluvuuden, vaikka olisitkin hälyisässä ympäristössä.

Galaxy Buds Live -kuulokkeiden sisäinen kiihtyvyysanturi ja IR-anturi tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat korvissasi ja luovat silloin automaattisen yhteyden puhelimeesi. Kun molemmat kuulokkeet ovat korvissa, musiikkia toistetaan stereona. Jos käytössä on vain toinen kuuloke, musiikki toistetaan monona. Kun otat molemmat kuulokkeet korvistasi, musiikki keskeytyy. Kuulokkeet toimivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa, joita voi käyttää äänilähteenä: puhelin, tietokone, tabletti tai älykello käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Galaxy Buds Live -kuulokkeiden lataus riittää musiikin kuunteluun jopa kuudeksi tunniksi. Säilytyskotelossa saat ladattua kuulokeisiin lisää jopa 12 tuntia kuunteluaikaa, ja 10 minuutin pikalatauksella saat 90 minuuttia lisää soittoaikaa. Voit ladata kuulokkeiden kotelon joko johdolla tai langattomasti yhteensopivalla laturilla. Lisäksi voit ladata kotelon langatonta virranjakoa tukevalla puhelimella, kuten Galaxy S20 -sarjan malleilla.

Oletko kuluttaja? Tilaa Samsung Galaxy Buds Live -langattomat kuulokkeet.

Tekniset tiedot

Soittoaika

Soittoaika jopa 5,5 h / yhteensä 20 h (ANC + AOM käytössä)

Soittoaika jopa 8 h / yhteensä 29 h (ANC + AOM poissa käytöstä)

Puheaika

Puheaika jopa 4,5 h / yhteensä 17 h (ANC käytössä)

Puheaika jopa 5,5 h / yhteensä 19 h (ANC poissa käytöstä)

Akku ja lataus

Akku 60 mAh / 472 mAh (kotelo)

Lataus langattomasti tai johdolla (USB-C)

Kaiuttimet

12 mm kaiuttimet

Mikrofoni

3 kpl (2 ulkoista + 1 sisäinen)

Mitat

Kuuloke: 27,3 x 16,5 x 14,9 mm / Latauskotelo: 50 x 50,2 x 27,8 mm

Paino

Kuuloke: 5,6 g / Latauskotelo: 42,2 g

Takuu

Valmistajan myöntämä takuu 24 kk

Tuotekoodi

SM-R180NZKAEUB Balck,

SM-R180NZNAEUB Bronze,

SM-R180NZWAEUB White