Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet Hopea
Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet Hopea
Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet Valkoinen
Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet Valkoinen
Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet Hopea

Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet tarjoavat huippuluokan äänenlaadun, syvän basson ja terävän diskantin. Buds3 -kuulokkeiden avulla voit nauttia musiikista, podcasteista ja puheluista täysin uudenlaisella tavalla. Olitpa sitten liikematkalla, työpisteelläsi tai treenaamassa, Galaxy Buds3 -kuulokkeet ovat täydellinen kumppani.

Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut144,00 €

Samsung Galaxy Buds3 -langattomat kuulokkeet – tyylikäs muotoilu optimaalisella äänellä

Yleinen kuvaus

  • Galaxy AI -optimoitu äänentoisto
  • Kolmiulotteinen kuuntelukokemus
  • Innovatiivinen muotoilu
  • IP57-luokitus

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellinen kuuntelukokemus. Yhteistyössä Galaxy AI -tekoälytoiminnon kanssa nämä kuulokkeet varmistavat, että ääni on aina tasapainossa ja vapaa ylimääräisistä häiriöistä. Aktiivinen vastamelutoiminto (ANC) vaimentaa sekä melua että tuulen huminaa, joten voit keskittyä täysin puheluihisi ja musiikkiisi.

Kun vastaanotat puheluita, sekä sinun että toisen henkilön ääni toistetaan selkeästi Galaxy AIn huolehtiessa laadusta. Lisäksi Live Translate -toiminto mahdollistaa reaaliaikaiset käännökset suoraan kuulokkeisiin, mikä tekee kansainvälisestä kommunikaatiosta helppoa ja sujuvaa.

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet on suunniteltu 3D- ja tekoälyteknologiaa hyödyntäen, jotta ne istuvat mahdollisimman mukavasti korvissasi. Kuulokkeiden sivuilla olevat kosketus- ja pyyhkäisyanturit mahdollistavat äänenvoimakkuuden säädön, toistojen hallinnan ja puheluiden käsittelyn helposti. Työpäivät tai matkustaminen ei ole ongelma, sillä kuulokkeiden akunkesto on jopa 6 tuntia yhdellä latauksella, ja kotelon kanssa yhteensä jopa 30 tuntia.

Galaxy Buds3 -kuulokkeet ovat IP57-luokiteltuja, mikä tarkoittaa, että ne ovat veden- ja pölynkestävät. Voit käyttää niitä huoletta treenatessa tai ulkona liikkuessa. Tyylikkäät kuulokkeet sopivat jokaiseen tilanteeseen, ja niiden erinomainen äänenlaatu, syvä basso ja terävä diskantti takaavat, että kuuntelukokemus on aina ensiluokkainen.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja sen takia etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear-kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.

Tekniset tiedot

Galaxy AI

Live Translate

Tuotekoodi

SM-R530NZAAEUB hopea

SM-R530NZWAEUB valkoinen

Soittoaika

Jopa 6 h toistoaikaa ja latauskotelon kanssa jopa 30 h (Akun kesto voi vaihdella kovassa käytössä, riippuen aktivoiduista toiminnoista ja eSIM -käytöstä)

Akku ja lataus

Akun koko (kuuloke / latauskotelo): 45 mAh / 500 mAh

Soittoaika (kuuloke / latauskotelo): jopa 6 tuntia / 30 tuntia

Puheaika (kuuloke / latauskotelo): jopa 4 tuntia / 20 tuntia

Melunvaimennus

ANC

Äänen optimointi

Sound Optimization by Wearing (uusi)

Ääniasetukset

Personalized Sound Settings (uusi)

Kaiuttimet

11 mm SPK

Single Amp

Mikrofoni

3 mikrofonia, VPU (Voice Pickup Unit)

Ominaisuudet

Force touch (uusi), Touch Swipe (uusi)

Pairing button (uusi)

Accelerometer, SWIR, Hall

Bluetooth 5.4

IP57

Mitat ja paino

Kuuloke: 18,1 x 19,8 x 33,2 mm

Latausrasia: 58,9 x 48,7 x 24,4 mm

Myyntipakkauksen sisältö

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokkeet

Latauskotelo

USB-C-latauskaapeli

Pikaopas

Takuu

24 kk