Samsung Galaxy Fit2 -aktiivisuusranneke
Samsung Galaxy Fit2 -aktiivisuusranneke

Samsung Galaxy Fit2 -aktiivisuusranneke

Samsungin aktiivisuusranneke sopii loistavasti aktiivisuuden seurantaan sekä tavoitteelliseen treenaamiseen. Kellossa on rannesykemittari, kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi. Gear Fit2 Pro on vedenkestävä, joten voit suoraan treenin jälkeen käydä huoletta suihkussa kello ranteessa.

Samsung Gear Fit2 -aktiivisuusranneke – unohda puhelimesi

Yleinen kuvaus

  • 1,1 tuuman AMOLED- näyttö
  • Kevyt ja mukava ranteessa
  • Seuraa yli 90 aktiviteettia
  • Unen ja stressin seuranta

Galaxy Fit2:n avulla säilytät rytmin ja tyylin. Upea 3D-lasi korostaa tyylikästä muotoilua ja täysvärinen leveä 1,1-tuumainen AMOLED-näyttö antaa hyvän yleiskuvan tarvitsemistasi tiedoista. Se valvoo myös unen laatua pidemmällä aikavälillä - ja yksi lataus kestää päiväkausia.

Vain 11,1 mm:n paksuus merkitsee, että Galaxy Fit2 on ohuempi ja mukavampi kuin aiempi Galaxy Fit. Ranneke on suunniteltu koko päivän kestävään käyttöön ja sen ainutlaatuinen ura ehkäisee hien kerääntymistä. Aktiivisuusranneke on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen ja on saanut 5ATM-sertifioinnin. Myös uiminen onnistuu rannekkeen kanssa. Se ei kuitenkaan sovellu sukellukseen tai muihin korkean paineen vesiaktiviteetteihin.

Galaxy Fit2 tunnistaa liikunnan, jotta voit keskittyä tekemiseen tarkkailun sijasta. Se tunnistaa automaattisesti viisi eri liikuntamuotoa ja rekisteröi ajan, sykkeen, kalorien kulutuksen ja paljon muuta. Päätät itse mitä teet.

Huolehdi hygieniasta tehokkaasti käsien pesua koskevien muistutusten avulla. Voit asettaa rannekkeen ilmoittamaan asiasta tasaisin välein. Ranneke voi myös ottaa aikaa, jotta tiedät peseväsi käsiäsi riittävän pitkään. Ystävällinen muistutus auttaa sinua pysymään terveenä.

Hyvät yöunet antavat energiaa päivään. Galaxy Fit2 mittaa erilaisia uneen vaikuttavia tekijöitä ja antaa vinkkejä unien parantamiseksi. Saat arvokasta tietoa unistasi ja kätevän yleiskatsauksen, jonka näet suoraan Samsung Health -sovelluksesta.

Stressinhallinta on tärkeä osa sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Voit tehdä Samsung Health -sovellukseen asetukset niin, että Galaxy Fit2 valvoo automaattisesti stressitasoasi, jotta voit tehdä hengitysharjoituksia stressitason ollessa korkealla. Hengitä syvään ja rentoudu.

Tuotekoodi:

SM-R220NZKAEUD, musta

SM-R220NZRAEUD, punainen

Tekniset tiedot

Näyttö

1,1 tuuman AMOLED-näyttö

Resoluutio 126 x 294

Käyttöjärjestelmä

FreeRTOS

Muisti

32 Mt ROM ja 2 Mt RAM

Akku

159 mAh

Käyttöaika jopa 15 päivää

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 5.1

Mitat ja paino

46,6 x 18,6 x 11,1 mm

21 g

Takuu

24 kk