Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Puhelin kuin tabletti, mutta käytettävissä yhdellä kädellä.

Samsung Galaxy Note 8 - Älypuhelin, jolla teet enemmän

Yleinen kuvaus

  • Jaettava näyttö
  • 64 Gt:n sisäinen tallennustila
  • S Pen -kynä

Samsung Galaxy Note 8 toteuttaa villeimmät haaveesi älypuhelimen ja tabletin täydellisestä yhdistelmästä. Tällä puhelimella multitaskaat paremmin kuin osaat edes kuvitella. Huippuluokan suoritin, uusin Android-käyttöliittymä ja reilu 6 Gt:n käyttömuisti tekevät puhelimella työskentelemisestä lennokkaan kokemuksen.

Valloittavan suuri ja tarkka Note 8:n näyttö toimii ruutupaperin korvikkeena, kun haluat tehdä tärkeimmät muistiinpanosi kynää käyttäen. S Pen -ominaisuuden lisäksi reunattoman infinity-näytön etuna ovat sen integroidut painikkeet, jotka takaavat saumattoman käyttökokemuksen. Puhelimen näyttö on myös jaettavissa kahteen ruutuun, jotta voit hoitaa kaksi asiaa yhdellä kertaa.

Näyttö ei ole suinkaan ainoa asia, joka Samsung Galaxy Note 8:ssa on tuplaa. Kahden SIM-korttipaikan ansiosta kommunikoit yhdellä puhelimella niin työ- kuin vapaa-ajan asioissa. Kaksoiskameralla, kaksinkertaisella zoomilla sekä optisella kuvanvakaajalla saat kuvistasi lähes poikkeuksetta tärähtämättömän tarkkoja.

Jotta tärkeimmät tiedostosi pysyvät turvattuina, on Samsung säilyttänyt Note 8:ssa Samsung Galaxy 8:sta tutun iiristunnistimen. Puhelin on myös vesitiivis, joten sateen varjostama työmatka ei keskeytä toimintaasi. Samsung Galaxy Note 8:lla voit vain onnistua - tänään ja tulevaisuudessa.

Oletko kuluttaja? Tilaa Samsung Galaxy Note 8 täältä >>

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

6,3 tuuman infinity-laajakuva sAMOLED -näyttö

Resoluutio

2960 x 1440

Käyttöjärjestelmä

Android 7.0

Muisti

64 Gt:n sisäinen tallennustila (laajennettavissa jopa 256 Gt MicroSD -muistikortilla), 6 Gt:n RAM- eli käyttömuisti

Suoritin

Octa-core 2,4 GHz + 1,7 GHz

Kamera

12 megapikselin kaksoistakakamera kaksoiskuvanvakaajalla (f/1.7 + f/2.4), etukamera 8 megapikseliä

Akkukapasiteetti

3300 mAh

Verkko

2G, 3G, 4G

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G LTE -yhteydelle

Yhteydet ja liitännät

USB 3.0 Type-C, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

NFC

Kyllä

VoLTE

Kyllä

SIM-kortin tyyppi

Kaksi SIM-korttipaikkaa

Mitat

162,5 x 74,6 x 8,5 mm

Paino

195 g

Muuta

Iiristunnistin, sormenjälkitunnistin, vedenkestävä ja pölytiivis IP68, Samsung Knox -tietoturva, S Pen, yhteensopiva Samsung Gear 360 (2017) -kameran ja Gear VR -lasien kanssa