Loppuerä - säästä jopa 171,50 €

Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9

Huipputehokas tablettipuhelin kirkkaalla 6,4 tuuman QHD sAMOLED -näytöllä ja kekseliäät käyttömahdollisuudet avaavalla Bluetooth S Pen -kynällä. Älykäs tuplakamera huolehtii näyttävistä valokuvista, ja vahvistettu akkuteho takaa pitkän valmiusajan aktiivikäyttöön.

Samsung Galaxy Note9 - suorituskykyä suurenmoisiin tuloksiin

Yleinen kuvaus

 • Huipputehokas 8-ydinprosessori
 • Avara 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttö
 • S Pen -kosketuskynä Bluetooth-yhteydellä

Loppuerä - tilaa nyt ja säästä jopa 171,50 €!

Samsung Galaxy Note9 512GB - säästä 57 € (norm. 782 €, alv. 0 %)

Samsung Galaxy Note9 128GB - säästä 171,50 € (norm. 732 €, alv. 0 %)

Suuren mittakaavan suorituskykyä tarjoava Galaxy Note9 on uudistunut jopa yli puolet edeltäjäänsä nopeammalla 8-ydinprosessorilla, jonka voimin usean sovelluksen samanaikainen käyttö ja kookkaiden tiedostojen käsittely sujuvat höyhenenkevyesti. Kooltaan jopa 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttö ei jätä pienintäkään yksityiskohtaa huomaamatta, ja kirkkaudellaan säilyttää luettavuutensa myös auringonpaahteessa.

S Pen -kosketuskynä on uuden Bluetooth-yhteytensä kautta entistäkin monikäyttöisempi, ja toimii tuttujen ohjaus- ja muistiinpano-ominaisuuksiensa ohella näppärästi vaikkapa kaukosäätimenä presentaatioille tai etälaukaisimena valokuville.12 megapikselin kaksoiskamera on varustettu automaattisesti muuttuvalla aukolla, joka optisen kuvanvakaajan kanssa pitää huolen äärimmäisen valovoimaisesta ja tarkasta kuvanlaadusta.

Vedeltä ja pölyltä suojatun Galaxy Note9:n erinomaiset valmiudet työpuhelimena viimeistelevät koko päiväksi virtaa antava 4000 mAh:n akku langattomalla latauksella sekä tuki Samsungin DeX -ominaisuudelle, jonka avulla yhdistät käden käänteessä puhelimeesi kaikki pöytätietokoneen mukavuudet näppäimistöä, hiirtä ja näyttöä myöten.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Galaxy Note9 128GB tai Galaxy Note9 512GB.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Suosittelemme sinulle

  Tekniset tiedot

  Näyttö

  6,4 tuuman QHD sAMOLED -näyttö, kuvasuhde 18,5:9

  Resoluutio

  2960 x 1440 pikseliä

  Käyttöjärjestelmä

  Android 8.1 (Oreo)

  Suoritin

  8-ydinprosessori (2,7 GHz + 1,7 GHz)

  Muisti

  128 Gt sisäinen tallennustila ja 6 Gt RAM-muisti tai 512 Gt sisäinen tallennustila ja 8 Gt käyttömuisti, paikka jopa 512 Gt microSD-muistikortille

  Kamera

  12 megapikselin kaksoiskamera (f/1,5 + f/2,4) optisella kuvanvakaimella, optisella zoomilla ja Super Speed Dual Pixel -kuvasensorilla, sekä 8 megapikselin etukamera (f/1,7) automaattitarkennuksella

  Video

  Mm. SuperSlow-mo-videotoiminto (960 kuvaa sekunnissa)

  Akkukapasiteetti

  4000 mAh, pikalataus

  Yhteydet ja liitännät

  Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac 2,4 + 5 GHz), USB-C (3.0), Bluetooth 5.0

  Tiedonsiirron maksiminopeus

  Tuki nopealle 4G-yhteydelle, jopa 1200 Mbit/s (CAT18)

  NFC

  Kyllä

  Langaton lataus

  Kyllä

  Navigointi

  GPS

  SIM-kortin tyyppi

  Kaksi SIM-korttipaikkaa (nano-SIM)

  Mitat

  162 x 76,4 x 8,8 mm

  Paino

  205 g

  Muuta

  Bluetooth S Pen -kynä, suojaus vedeltä ja pölyltä (IP68), iiristunnistus, kasvojentunnistus, sormenjälkitunnistus, sisäiset AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet, Samsung DeX -yhteensopivuus