Tilaa kampanja-aikana ja saat kaupan päälle Book Cover Keyboard -näppäimistökotelon! (arvo noin 241 € alv 0 %)

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi

Kampanja
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi tuo käyttäjälleen huimasti liikkumavaraa vaikuttavan kokonsa ja tehonsa ansiosta. 14,6 tuuman sAmoled -näyttö yhdistettynä superkevyeen muotoiluun luovat täydellisen apuvälineen liikkuvaan työhön.
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
  • Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Reilusti verkkokaupan varastossa
Yhteensä (alv 0%)
Kuukausimaksut45,33 €

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi - Huimasti liikkumavaraa huippuominaisuuksilla

Yleinen kuvaus

  • 14,6 tuuman sAmoled -näyttö nopealla vasteajalla
  • Samsungin kaikkien aikojen paras tablettisuoritin
  • Älykkäästi jaettava näyttö
  • Ultralaajakulmalla varustettu etukamera
  • S Pen -kosketuskynä

Ostaessasi Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletin kampanja-aikana 2.5-29.5.2022, saat Book Cover Keyboard Slim- tai Book Cover Keyboard -näppäimistökotelon arvo noin (90-241 EUR alv 0 %) kaupan päälle.


Saadaksesi Book Cover Keyboard Slim- tai Book Cover Keyboard -näppäimistökotelosi, toimi seuraavasti.

1.Rekisteröi Samsung Account-tili viimeistään 31.5.2022.
2. Avaa Samsung Members -sovellus Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletillasi 2.-31.5.2022 välisenä aikana. Napsauta kohtaa ”Edut” sovelluksen vasemmassa yläkulmassa ja valitse nykyinen kampanja. Huomioithan, että voi mennä jopa viisi (5) työpäivää ennen kuin tarjous on saatavilla sovelluksessa.
3. Paina "Hyödynnä tarjous" -painiketta siirtyäksesi rekisteröintisivulle, jolla voit osallistua kampanjaan lataamalla kuittisi ja kirjoittamalla koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi ja tablettisi sarjanumeron. Otathan huomioon, että kampanjatuotteiden rekisteröinnin ja postituksen käsittelyn hoitaa ulkopuolinen toimittaja Veddesta Distributions AB.
4. Kun rekisteröinti on valmis, saat vahvistusviestin Samsung Account -tiliisi linkitettyyn sähköpostisoitteeseen.
5. Veddesta tarkistaa tiedot tämän jälkeen manuaalisesti. Hyväksytyn rekisteröinnin yhteydessä Veddesta lähettää kampanjatuotteen noin 40 arkipäivän kuluessa annettuun osoitteeseen. Otathan huomioon, että mikäli kampanjatuote loppuu väliaikaisesti varastosta, kampanjatuotteen lähettämiseen voi mennä pidempään kuin 40 päivää.
6. Tarjouksen voi hyödyntää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden.
7. Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numeroon 030-622 75 12 tai käy osoitteessa https://www.samsung.com/fi/support/contact/

Huom! Pakkauksessa mukana vain USB Type-C -johto. Virtalähde myydään erikseen.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi mahdollistaa käyttäjälleen huimasti liikkumavaraa suuren ja vaikuttavan kokonsa ansiosta. 14,6 tuuman sAmoled -näytöllä varustettu tabletti on varustettu alan johtavilla ominaisuuksilla, joiden avulla kykenet suoriutumaan puitteitta erilaisista tehtävistä ja esimerkiksi etäpalaverit tuntuvat kuin aidoilta tapaamisilta. Sulavalinjainen Tab S8 Ultra Wifi on erittäin ohut sekä painaa vain 726 g, joten sen kuljettaminen on vaivatonta ja mukana tuleva S Pen -kosketuskynä tekee kosketusnäytöstä entistä paremman.

Koe kaikkien aikojen tehokkainta suorituskykyä Samsungin tableteissa Snapdragon 8 -suorittimen avulla ja käytä tablettia kuin käyttäisit kannettavaa konetta. Kookkaan näytön voit jakaa kätevästi useampaan eri ikkunaan ja työstää useampaa asiaa samanaikaisesti ja DeX Moden avulla avoinna olevat sovellukset voi nähdä läpinäkyvinä. Etukameran ultralaajakulma mahdollistaa äärimmäisen tarkan videonlaadun automaattisen zoomin, kolmen suunnattavan mikrofonin sekä 50% melunvaimennuksen kanssa.

Wi-Fi 6E -yhteydellä saat varmuudella käyttöösi parhaimmat ja nopeimmat yhteydet ja voit olla tuottoisa kaiken tekemisesi parissa. Tiedostojen jako on tuplasti aiempaa nopeampaa eri Galaxy -laitteiden välillä. Armor Aluminium -muotoilu varmistaa sen, että tabletti pysyy ehjänä työmatkoilla ja soveltuu käytettäväksi myös vaikka rakennustyömaalle. Tässä huippuluokan tabletissa on myös huippuluokan 11 200 mAh akku, joka antaa äärimmäistä toimintavaraa ja voit viedä liikkuvan työn aivan uudelle tasolle. Lisäksi 45 W:n pikalataustuki lataa tarvittaessa laitteen nollasta sataan hetkessä.

Tämä tarjous on voimassa ainoastaan Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletin (SM-X700, SM-X706, SM-X800, SM-X806, SM-X900, SM-X906) oston yhteydessä kampanja-aikana 2.-29.5.2022. Tarjous koskee Book Cover Keyboard Slim -näppäimistökoteloa (EF-DT630BBEGSE tai EF-DT730BBEGSE) tai Book Cover Keyboard-näppäimistökoteloa (EF-DX900BBEGSE), joka määrittyy ostetun päätuotteen perusteella. Rekisteröinti voidaan suorittaa 2.-31.5.2022 välisenä aikana. Toimitus vain Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Tarjous on voimassa vain ilmoitetun kampanjajakson ajan.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-X900NZAEEUB 256GB Graphite

Näyttö

14,6 tuumaa, 2960x1848, sAMOLED
120Hz

Suoritin

Snapdragon 8 Gen1

Kamerat

Takakamera: 13 MP + 6 MP (UW) + Salama
Etukamera: 12 MP (Wide) + 12MP (Ultra Wide)

Muisti

12GB/256GB
Muistikortti jopa 1TB (myydään erikseen)

Akku ja lataus

11,200 mAh
Superpikalataus2 2.0 (45W)

Ominaisuudet

SPen
Neloiskaiuttimet
Sormenjälkitunnistus näytöllä
3-way mic

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 6E/ Wi-Fi 6E, Wi-Fi Direct, BT 5.2
Type C USB 3.2 Gen 1

Käyttöjärjestelmä

Android 12

Mitat ja paino

208,6 x 326,4 x 5,5mm / 726g

Pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk