Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi tuo käyttäjälleen huimasti liikkumavaraa vaikuttavan kokonsa ja tehonsa ansiosta. 14,6 tuuman sAmoled -näyttö yhdistettynä superkevyeen muotoiluun luovat täydellisen apuvälineen liikkuvaan työhön.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa
14,90€/kk
Omavastuu 89 €. Ei määräaikaisuutta.

Turvaa laitteesi rikkoutumisen varalta - yllättävän vahingon sattuessa saat uutta vastaavan laitteen rikkoutuneen tilalle yhdellä soitolla. Katso tarkemmat tiedot.

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut45,33 €

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi - Huimasti liikkumavaraa huippuominaisuuksilla

Yleinen kuvaus

  • 14,6 tuuman sAmoled -näyttö nopealla vasteajalla
  • Samsungin kaikkien aikojen paras tablettisuoritin
  • Älykkäästi jaettava näyttö
  • Ultralaajakulmalla varustettu etukamera
  • S Pen -kosketuskynä

Huom! Pakkauksessa: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi, USB Type-C-johto, S Pen -kynä, SIM-kortin poistotyökalu, Pikaopas. Laturi myydään erikseen!

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi mahdollistaa käyttäjälleen huimasti liikkumavaraa suuren ja vaikuttavan kokonsa ansiosta. 14,6 tuuman sAmoled -näytöllä varustettu tabletti on varustettu alan johtavilla ominaisuuksilla, joiden avulla kykenet suoriutumaan puitteitta erilaisista tehtävistä ja esimerkiksi etäpalaverit tuntuvat kuin aidoilta tapaamisilta. Sulavalinjainen Tab S8 Ultra Wifi on erittäin ohut sekä painaa vain 726 g, joten sen kuljettaminen on vaivatonta ja mukana tuleva S Pen -kosketuskynä tekee kosketusnäytöstä entistä paremman.

Koe kaikkien aikojen tehokkainta suorituskykyä Samsungin tableteissa Snapdragon 8 -suorittimen avulla ja käytä tablettia kuin käyttäisit kannettavaa konetta. Kookkaan näytön voit jakaa kätevästi useampaan eri ikkunaan ja työstää useampaa asiaa samanaikaisesti ja DeX Moden avulla avoinna olevat sovellukset voi nähdä läpinäkyvinä. Etukameran ultralaajakulma mahdollistaa äärimmäisen tarkan videonlaadun automaattisen zoomin, kolmen suunnattavan mikrofonin sekä 50% melunvaimennuksen kanssa.

Wi-Fi 6E -yhteydellä saat varmuudella käyttöösi parhaimmat ja nopeimmat yhteydet ja voit olla tuottoisa kaiken tekemisesi parissa. Tiedostojen jako on tuplasti aiempaa nopeampaa eri Galaxy -laitteiden välillä. Armor Aluminium -muotoilu varmistaa sen, että tabletti pysyy ehjänä työmatkoilla ja soveltuu käytettäväksi myös vaikka rakennustyömaalle. Tässä huippuluokan tabletissa on myös huippuluokan 11 200 mAh akku, joka antaa äärimmäistä toimintavaraa ja voit viedä liikkuvan työn aivan uudelle tasolle. Lisäksi 45 W:n pikalataustuki lataa tarvittaessa laitteen nollasta sataan hetkessä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-X900NZAEEUB 256GB Graphite

Näyttö

14,6 tuumaa, 2960x1848, sAMOLED

120Hz

Suoritin

Snapdragon 8 Gen1

Kamerat

Takakamera: 13 MP + 6 MP (UW) + Salama

Etukamera: 12 MP (Wide) + 12MP (Ultra Wide)

Muisti

12GB/256GB

Muistikortti jopa 1TB (myydään erikseen)

Akku ja lataus

11,200 mAh

Superpikalataus2 2.0 (45W)

Ominaisuudet

SPen

Neloiskaiuttimet

Sormenjälkitunnistus näytöllä

3-way mic

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 6E/ Wi-Fi 6E, Wi-Fi Direct, BT 5.2

Type C USB 3.2 Gen 1

Käyttöjärjestelmä

Android 12

Mitat ja paino

208,6 x 326,4 x 5,5mm / 726g

Pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk