Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi

Etu!
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi tuo käyttäjälleen huimasti liikkumavaraa vaikuttavan kokonsa ja tehonsa ansiosta. 14,6 tuuman sAmoled -näyttö yhdistettynä superkevyeen muotoiluun luovat täydellisen apuvälineen liikkuvaan työhön.
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
  • Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi 256GB Graphite
Tuotetta varastossa
14,90€/kk
Yhteensä (alv 0%)
Kuukausimaksut52,04 €

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi - Huimasti liikkumavaraa huippuominaisuuksilla

Yleinen kuvaus

  • 14,6 tuuman sAmoled -näyttö nopealla vasteajalla
  • Samsungin kaikkien aikojen paras tablettisuoritin
  • Älykkäästi jaettava näyttö
  • Ultralaajakulmalla varustettu etukamera
  • S Pen -kosketuskynä
Ostaessasi Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletin kampanja-aikana 1.5.2023 – 25.6.2023 saat Book Cover Keyboard Slim tai Book Cover Keyboard -näppäimistökotelon (arvo n. 112 € – 298 € alv. 0 %) kaupan päälle.

Seuraa alla olevia ohjeita kampanjaedun hyödyntämiseksi:
1. Rekisteröi Samsung Account -tili viimeistään 16.7.2023.
2. Avaa Samsung Members-sovellus Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletillasi 1.5. – 16.7.2023 välisenä aikana. Mene kohtaan ”Edut” sovelluksen vasemmassa yläreunassa ja valitse ajankohtainen kampanja. Huomaathan, että kampanja saattaa näkyä sovelluksessa vasta viiden (5) arkipäivän kuluttua.
3. Napsauta ”Hyödynnä tarjous” siirtyäksesi rekisteröintisivulle, jolla voit osallistua kampanjaan lataamalla kuittisi sekä ilmoittamalla koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi ja tabletin sarjanumeron. Huomaathan, että kampanjatuotteiden rekisteröinnin ja postituksen käsittelyn hoitaa ulkopuolinen toimittaja Aditro Logistics AB.
4. Kun rekisteröinti on suoritettu, saat vahvistusviestin Samsung Account -tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.
5. Aditro Logistics AB tarkastaa tämän jälkeen tiedot manuaalisesti. Kun rekisteröinti on hyväksytty, Aditro Logistics AB lähettää kampanjatuotteen noin 40 arkipäivän kuluessa annettuun osoitteeseen. Huomaathan, että mikäli kampanjatuote loppuu väliaikaisesti varastosta, kampanjatuotteen lähettämiseen voi mennä pidempään kuin 40 arkipäivää. Jos kylkiäistuote loppuu varastosta, Samsungilla on oikeus sen sijaan tarjota vaihtoehtoinen tuote, jolla on vastaava arvo. Toimitukset vain Pohjoismaihin. Tarjous on voimassa ilmoitetun kampanja-ajan. Pyydämme, että huomioit sähköpostitse tai tekstiviestinä tulevan lähetysilmoituksen. Mikäli lähetetty kylkiäistuote jää noutamatta ja palautuu Samsungille, Samsung voi lähettää kylkiäistuotteen toistamiseen enintään yhden (1) kerran kampanja-ajan aikana.
6. Tarjouksen voi hyödyntää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden.
7. Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numeroon 030-622 75 12 tai käy osoitteessa www.samsung.com/fi/support/contact

Huom! Pakkauksessa: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi, USB Type-C-johto, S Pen -kynä, SIM-kortin poistotyökalu, Pikaopas. Laturi myydään erikseen!

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wifi mahdollistaa käyttäjälleen huimasti liikkumavaraa suuren ja vaikuttavan kokonsa ansiosta. 14,6 tuuman sAmoled -näytöllä varustettu tabletti on varustettu alan johtavilla ominaisuuksilla, joiden avulla kykenet suoriutumaan puitteitta erilaisista tehtävistä ja esimerkiksi etäpalaverit tuntuvat kuin aidoilta tapaamisilta. Sulavalinjainen Tab S8 Ultra Wifi on erittäin ohut sekä painaa vain 726 g, joten sen kuljettaminen on vaivatonta ja mukana tuleva S Pen -kosketuskynä tekee kosketusnäytöstä entistä paremman.

Koe kaikkien aikojen tehokkainta suorituskykyä Samsungin tableteissa Snapdragon 8 -suorittimen avulla ja käytä tablettia kuin käyttäisit kannettavaa konetta. Kookkaan näytön voit jakaa kätevästi useampaan eri ikkunaan ja työstää useampaa asiaa samanaikaisesti ja DeX Moden avulla avoinna olevat sovellukset voi nähdä läpinäkyvinä. Etukameran ultralaajakulma mahdollistaa äärimmäisen tarkan videonlaadun automaattisen zoomin, kolmen suunnattavan mikrofonin sekä 50% melunvaimennuksen kanssa.

Wi-Fi 6E -yhteydellä saat varmuudella käyttöösi parhaimmat ja nopeimmat yhteydet ja voit olla tuottoisa kaiken tekemisesi parissa. Tiedostojen jako on tuplasti aiempaa nopeampaa eri Galaxy -laitteiden välillä. Armor Aluminium -muotoilu varmistaa sen, että tabletti pysyy ehjänä työmatkoilla ja soveltuu käytettäväksi myös vaikka rakennustyömaalle. Tässä huippuluokan tabletissa on myös huippuluokan 11 200 mAh akku, joka antaa äärimmäistä toimintavaraa ja voit viedä liikkuvan työn aivan uudelle tasolle. Lisäksi 45 W:n pikalataustuki lataa tarvittaessa laitteen nollasta sataan hetkessä.

Tämä tarjous on voimassa ainoastaan Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletin (SM-X700, SM-X706, SM-X800, SM-X806, SM-X900, SM-X906) oston yhteydessä 1.5. – 25.6.2022 välisenä kampanja-aikana valikoiduilla jälleenmyyjillä. Tarjous koskee Book Cover Keyboard Slim -näppäimistökoteloa (EF-DT630BBEGSE tai EF-DT730BBEGSE) (arvo n. 112 € – 128 € alv. 0 %) tai Book Cover Keyboard -näppäimistökoteloa (EF-DX900BBEGSE) (arvo n. 298 € alv. 0 %) riippuen ostetusta päätuotteesta. Rekisteröinnin voi suorittaa 1.5. – 16.7.2022 välisenä aikana. Toimitus ainoastaan Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Tanskaan, ja tarjous on voimassa vain ilmoitetun kampanjajakson ajan. Voimassa olevan yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti Samsung poistaa säännönmukaisesti kaikki henkilötiedot kampanjajakson päättyessä. Näin ollen tilauksia ei voida rekisteröidä jälkikäteen rekisteröintiajan umpeuduttua. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjousta voidaan käyttää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden. Kampanja koskee ainoastaan loppuasiakkaita (ei esimerkiksi jälleenmyyjiä). Henkilötietojasi käsitellään kampanjaan osallistumisesi yhteydessä. Lisätietoa löydät Samsungin eStore -tietosuojakäytännöstä, jonka löydät osoitteesta: https://www.samsung.com/fi/estore/privacy-policy

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-X900NZAEEUB 256GB Graphite

Näyttö

14,6 tuumaa, 2960x1848, sAMOLED
120Hz

Suoritin

Snapdragon 8 Gen1

Kamerat

Takakamera: 13 MP + 6 MP (UW) + Salama
Etukamera: 12 MP (Wide) + 12MP (Ultra Wide)

Muisti

12GB/256GB
Muistikortti jopa 1TB (myydään erikseen)

Akku ja lataus

11,200 mAh
Superpikalataus2 2.0 (45W)

Ominaisuudet

SPen
Neloiskaiuttimet
Sormenjälkitunnistus näytöllä
3-way mic

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 6E/ Wi-Fi 6E, Wi-Fi Direct, BT 5.2
Type C USB 3.2 Gen 1

Käyttöjärjestelmä

Android 12

Mitat ja paino

208,6 x 326,4 x 5,5mm / 726g

Pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk