Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi
Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi

Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi

Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi on suorituskykyinen ja luovaan työntekoon soveltuva tehokas tabletti. Hoida askareesi tyylillä sulavalinjaisen ja kevyen muotoilun sekä upean 12,4 tuuman sAmoled -näytön avustamana.

Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi – Suuri näyttö antaa tukea työhön

Yleinen kuvaus

  • 12,4 tuuman sAmoled -näyttö nopealla vasteajalla
  • Samsungin kaikkien aikojen paras tablettisuoritin
  • Ultralaajakulmalla varustettu etukamera
  • S Pen -kosketuskynä

Huom! Pakkauksessa: Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi, USB Type-C-johto, S-Pen -kynä, SIM-kortin poistotyökalu, Pikaopas. Laturi myydään erikseen!

Samsung Galaxy Tab S8+ Wifi on suorituskyvyltään monipuoliseen ja luovaan työntekoon soveltuva tehokas tabletti. Koe ainutlaatuinen näkymä vaikuttavalta 12,4 tuuman sAmoled -näytöltä ja hoida tärkeät tehtäväsi tyylillä. Sulavalinjainen Tab S8 + on ohuiden kehyksiensä ja kevyen rakenteensa ansiosta helppo kuljettaa mukana missä tahansa työskenteletkin. Pakkauksen mukana tuleva S Pen -kosketuskynä tekee kosketusnäytöstä entistä nopeamman ja esimerkiksi muistiinpanot syntyvät äärimmäisen helposti.

Koe kaikkien aikojen tehokkainta suorituskykyä Samsungin tableteissa Snapdragon 8 -suorittimen avulla ja käytä tablettia aivan kuin käyttäisit kannettavaa konetta. Upean näytön voit jakaa kätevästi useampaan eri ikkunaan ja työstää useampaa asiaa samanaikaisesti ja DeX Moden avulla avoinna olevat sovellukset voi nähdä läpinäkyvinä. Etukameran ultralaajakulma mahdollistaa äärimmäisen tarkan videonlaadun automaattisen zoomin, kolmen suunnattavan mikrofonin sekä vakuuttavan 50% melunvaimennuksen kanssa.

Wi-Fi 6E -yhteyden avulla yhdistät helposti parhaimpiin sekä nopeimpiin verkkoihin ja pääset toimimaan juuri omien tavoitteidesi tahtiin, vaikka junamatkan yhteydessä. Siirrä tiedostoja Galaxy -laitteiden välillä ripeästi ja pysy yhteydessä kollegoihisi. Tukenasi on myös huippukestävä jopa 10 090 mAh akku, joka antaa paljon toimintavaraa ja nostaa liikkuvan työn aivan uudelle tasolle. Lisäksi 45 W:n pikalataustuki lataa tarvittaessa laitteen nollasta sataan hetkessä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

128GB Graphite SM-X800NZAAEUB

Näyttö

12,4”, 2800x1752, sAMOLED

120Hz

Suoritin

Snapdragon 8 Gen1

Kamerat

Takakamera: 13 MP + 6 MP (UW) + Salama

Etukamera: 12MP (Ultra Wide)

Muisti

8GB/128GB

Muistikortti jopa 1TB (myydään erikseen)

Akku ja lataus

10,090 mAh

Superpikalataus2 2.0 (45W)

Ominaisuudet

SPen

Neloiskaiuttimet

Sormenjälkitunnistus näytöllä

3-way mic

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 6E, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.2

Type C USB 3.2 Gen 1

Käyttöjärjestelmä

Android 12

Mitat ja paino

185 x 285 x 5,7mm / WiFi: 567g

Pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S8+, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk