Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB

Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB on varustettu suurella, 14,6-tuumaisella näytöllä, tarjoten tilaa ja tehoa vaativille projekteille. Terävä ja eloisa näyttö, tehokas prosessori sekä monipuolinen S Pen -kynä takaavat nautinnollisen ja tuottavan käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB – Sisällöntuottajan unelma

Yleinen kuvaus

 • Samsungin suurin 14,6 tuuman mobiilinäyttö
 • Snapdragon 8 Gen 2 prosessori
 • IP68-luokiteltu ja valmistettu Armor Aluminiumista
 • S Pen -kosketuskynä mukana pakkauksessa

Ostaessasi Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultran 11.3.-7.4.2024 välisenä kampanja-aikana saat NotePaper Screen & Book Cover Keyboard Slimin kaupan päälle. Arvo jopa 234 €, (ALV 0%).

Lunastaaksesi kaupanpäälliset, sinun on viimeistään 30.4.2024 rekisteröitävä koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, kuittisi ja ostamasi Samsung Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra -tabletin sarjanumero Samsung Members -sovelluksen kautta tai osoitteessa: www.samsung.com/fi/offer/galaxy-tab-s9-bundle-redeem

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi on sisällöntuottajien ja yrittäjien unelma. 14,6-tuumaisen näytön ansiosta siinä on tilaa ja tehoa vaativiinkin projekteihin, kuten tuotantoon, sisällöntuotantoon ja viestintään. Terävä ja eloisampi näyttö tekee videokokouksista, videoista ja kuvista entistä upeampia. Mukana toimitettu S Pen -kynä ja ergonominen näppäimistö mahdollistavat monipuolisen työskentelyn. Tabletti on myös pölyn- ja vedenkestävä, ja sen suuri tallennuskapasiteetti sekä nopeat Wi-Fi 6E-yhteydet täydentävät sen huippuluokan ominaisuuksia.

Galaxy Tab S9 Ultra sisältää suurimman Samsungin mobiilinäytön, joka tekee siitä erinomaisen valinnan myös viihdekäyttöön. Dynaaminen AMOLED 2X -näyttö ja Snapdragon 8 Gen 2 -prosessori takaavat erinomaisen katselu- ja käyttökokemuksen. Lisäksi nelikaiuttimen Dolby Atmos -äänentoisto tekee suoratoistosta entistä nautinnollisempaa. Tabletti on valmistettu kestävästä Armor Aluminiumista ja siinä on IP68-luokitus, joten se kestää kolhuja ja sääolosuhteita. Mukana tuleva S Pen ja mahdollisuus työskennellä jaettua näyttöä käyttäen tekevät siitä loistavan työkalun luoville tehtäville ja tehokkaalle multitaskingille.

Galaxy Tab S9 Ultra on todellinen tehokone, joka tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Tabletin nopeasti latautuva akku ja yhteensopivuus monien sovellusten ja Samsung Galaxy -laitteiden kanssa tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattilaisille ja luoville työntekijöille. Lisäksi sen huippuluokan äänenlaatu ja laaja tallennuskapasiteetti täydentävät sen monipuolisia ominaisuuksia. Galaxy Tab S9 Ultra on elegantti, tyylikäs ja tarjoaa mielettömiä kokemuksia laajalla näytöllä, olitpa sitten missä tahansa tilanteessa.

Seuraa alla olevia ohjeita kaupanpäällistuotteen saadaksesi:

 1. Rekisteröi Samsung Account viimeistään 30.4.2024.
 2. Avaa Samsung Members -sovellus Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra -tabletillasi viimeistään 30.4.2024. Siirry kohtaan ”Edut” sovelluksen vasemmassa yläreunassa ja valitse tämän jälkeen kyseinen kampanja klikkaamalla kampanjabanneria (”Hyödynnä tarjous”). Huomioithan, että voi kestää jopa viisi (5) arkipäivää, ennen kuin tarjous näkyy sovelluksessa.
 3. Paina ”Rekisteröi ostoksesi” ja pääset lomakkeelle, jonka täyttämällä voit osallistua kampanjaan. Lomakkeelle ladataan laitteen ostokuitti, sekä täytetään ostajan yhteystiedot ja tabletin IMEI-koodi/sarjanumero. Huomioithan, että rekisteröinnin hallinnoinnista ja kaupanpäällistuotteen lähettämisestä huolehtii ulkopuolinen toimittaja, Aditro Logistics AB.
 4. Ostoksen rekisteröimisen jälkeen saat vahvistussähköpostin Samsung Account -tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen Aditro Logistics AB tarkistaa tiedot manuaalisesti. Kun ostoksen rekisteröiminen on hyväksytty, Aditro Logistics AB lähettää kaupanpäällistuotteen annettuun osoitteeseen noin 40 arkipäivän kuluessa. Huomioithan, että jos kaupanpäällistuote on tilapäisesti loppunut varastosta, tuote voidaan lähettää myöhemmin kuin 40 päivän kuluttua.
 5. Jos kaupanpäällistuote loppuu varastosta, Samsungilla on oikeus tarjota sen sijaan arvoltaan vastaava samankaltainen tuote. Mikäli kaupanpäällistuotetta ei noudeta ja se palautuu Samsungille, Samsung voi lähettää kaupanpäällistuotteen uudelleen enintään yhden (1) kerran ilmoitetun kampanja-ajan kuluessa.
 6. Tarjouksen voi hyödyntää vain yhden (1) kerran kampanjavaatimukset täyttävää laitetta kohden.
 7. Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakastukeen numerossa 030 622 7512 tai käy osoitteessa www.samsung.com/fi/support/contact/.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-X910NZAAEUB

Näyttö

14,6" Dynamic AMOLED 2X (2960 x 1848), 120 Hz virkistystaajuus

Suoritin

Snapdragon 8 Gen 2

Kamerat

Takakamera: 13 MP + 8 MP Ultra Wide + Flash LED

Etukamera: 12 MP Ultra Wide

Muisti

12 GB / 256 GB

Akku

11 200 mAh

Ominaisuudet

S-Pen / AKG Nelikaiutin / Näytön sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin / 3-suuntainen mikrofoni / IP68-standardi / MicroSD (Jopa 1 TB)

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 6E

USB-C / Bluetooth 5.3

Käyttöjärjestelmä

Android 13

Mitat ja paino

326,4 x 208,6 x 5,5 mm

732g

Pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk