Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB Grey
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB Grey
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB Grey

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB

Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB on varustettu suurella, 14,6-tuumaisella näytöllä, tarjoten tilaa ja tehoa vaativille projekteille. Terävä ja eloisa näyttö, tehokas prosessori sekä monipuolinen S Pen -kynä takaavat nautinnollisen ja tuottavan käyttökokemuksen.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut48,69 €

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi 256GB – Sisällöntuottajan unelma

Yleinen kuvaus

  • Samsungin suurin 14,6 tuuman mobiilinäyttö
  • Snapdragon 8 Gen 2 prosessori
  • IP68-luokiteltu ja valmistettu Armor Aluminiumista
  • S Pen -kosketuskynä mukana pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wifi on sisällöntuottajien ja yrittäjien unelma. 14,6-tuumaisen näytön ansiosta siinä on tilaa ja tehoa vaativiinkin projekteihin, kuten tuotantoon, sisällöntuotantoon ja viestintään. Terävä ja eloisampi näyttö tekee videokokouksista, videoista ja kuvista entistä upeampia. Mukana toimitettu S Pen -kynä ja ergonominen näppäimistö mahdollistavat monipuolisen työskentelyn. Tabletti on myös pölyn- ja vedenkestävä, ja sen suuri tallennuskapasiteetti sekä nopeat Wi-Fi 6E-yhteydet täydentävät sen huippuluokan ominaisuuksia.

Galaxy Tab S9 Ultra sisältää suurimman Samsungin mobiilinäytön, joka tekee siitä erinomaisen valinnan myös viihdekäyttöön. Dynaaminen AMOLED 2X -näyttö ja Snapdragon 8 Gen 2 -prosessori takaavat erinomaisen katselu- ja käyttökokemuksen. Lisäksi nelikaiuttimen Dolby Atmos -äänentoisto tekee suoratoistosta entistä nautinnollisempaa. Tabletti on valmistettu kestävästä Armor Aluminiumista ja siinä on IP68-luokitus, joten se kestää kolhuja ja sääolosuhteita. Mukana tuleva S Pen ja mahdollisuus työskennellä jaettua näyttöä käyttäen tekevät siitä loistavan työkalun luoville tehtäville ja tehokkaalle multitaskingille.

Galaxy Tab S9 Ultra on todellinen tehokone, joka tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Tabletin nopeasti latautuva akku ja yhteensopivuus monien sovellusten ja Samsung Galaxy -laitteiden kanssa tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattilaisille ja luoville työntekijöille. Lisäksi sen huippuluokan äänenlaatu ja laaja tallennuskapasiteetti täydentävät sen monipuolisia ominaisuuksia. Galaxy Tab S9 Ultra on elegantti, tyylikäs ja tarjoaa mielettömiä kokemuksia laajalla näytöllä, olitpa sitten missä tahansa tilanteessa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-X910NZAAEUB

Näyttö

14,6" Dynamic AMOLED 2X (2960 x 1848), 120 Hz virkistystaajuus

Suoritin

Snapdragon 8 Gen 2

Kamerat

Takakamera: 13 MP + 8 MP Ultra Wide + Flash LED

Etukamera: 12 MP Ultra Wide

Muisti

12 GB / 256 GB

Akku

11 200 mAh

Ominaisuudet

S-Pen / AKG Nelikaiutin / Näytön sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin / 3-suuntainen mikrofoni / IP68-standardi / MicroSD (Jopa 1 TB)

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 6E

USB-C / Bluetooth 5.3

Käyttöjärjestelmä

Android 13

Mitat ja paino

326,4 x 208,6 x 5,5 mm

732g

Pakkauksessa

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, S Pen, USB-C-datakaapeli, SIM-kortin poistotyökalu ja pika-aloitusopas

Takuu

24 kk