Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello Titanium Gray
Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello Titanium White
Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello Titanium Silver
Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello Titanium Gray

Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello

Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello on varustettu kehittyneellä Galaxy AI -tekoälyllä, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä paremmin jokaisen käytön myötä. Tämä älykello tarjoaa yksilöllistä tukea hyvinvointiisi ja liikuntaasi. Galaxy Watch Ultra tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja äärimmäisen kestävyyden.

Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut564,00 €

Samsung Galaxy Watch Ultra -älykello – käytännöllinen Cushion Design sopii ulkoilmaelämään

Yleinen kuvaus

  • Kellon ostajalle ranneke kaupan päälle!
  • Galaxy AI – henkilökohtainen valmentaja ja hyvinvoinnin tuki
  • Kestävä rakenne – 10 ATM paineenkesto, IPx8-luokitus, lentokonetason titaani ja safiirilasi
  • Tarkan sykemittauksen avulla optimoitu treeni

Ostaessasi Samsung Galaxy Watch Ultra -älykellon kampanja-aikana (10.-28.7.2024), saat Galaxy Watch Ultra Trail Band -rannekkeen (väri Dark Gray, arvo n. 64 € alv. 0 %) kaupan päälle. Hyödynnä tarjous toimimalla annettujen ohjeiden mukaisesti (tarkemmat ohjeet tuotekuvauksen lopussa).

Samsung Galaxy Watch Ultra on varustettu kehittyneellä Galaxy AI -tekoälyllä, joka oppii tuntemaan käyttäjänsä paremmin jokaisen käytön myötä. Watch Ultra -älykello tarjoaa yksilöllistä tukea hyvinvointiisi ja liikuntaasi. Energy Score näyttää henkisen ja fyysisen olotilasi perustuen uneesi ja kuntotasoosi, ehdottaen päivittäin parhaita aktiviteettivaihtoehtoja. Booster Card analysoi tuloksiasi ja motivoi sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Tarkan sykemittauksen ansiosta voit asettaa omat syketasosi ja treenata tehokkaasti.

Paranneltu kaksoistaajuus GPS ja kehittynyt algoritmi mahdollistavat tarkan navigoinnin niin kaupungissa kuin luonnossa. Akunkesto on jopa 100 tuntia Energy Save -tilassa, joten voit keskittyä suoritukseen ilman huolta virran loppumisesta.

Galaxy Watch Ultra on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita (-20 - +55 °C). 10 ATM paineenkesto ja IPx8-luokitus takaavat, että voit käyttää kelloa uidessa ja sukelluksissa jopa 100 metrin syvyyteen asti. Lentokonetason titaani ja safiirilasi takaavat, että kello kestää naarmut ja iskut. Uusi pikanappi sivulla mahdollistaa kellon toiminnallisuuksien mukauttamisen tarpeidesi mukaan.

Noudata alla olevia ohjeita saadaksesi Galaxy Watch Ultra Trail Band -rannekkeen.

Mene osoitteeseen https://www.samsung.com/fi/offer/watch-ultra-band-redeem ja rekisteröi ostoksesi kaupanpäällistuotteen saadaksesi.

  • 1. Napsauta "Rekisteröi ostoksesi" päästäksesi lomakkeelle, jonka täyttämällä rekisteröit ostoksesi kaupanpäällistuotteen saamiseksi.
  • 2. Rekisteröi ostoksesi 10.7.-18.8.2024 välisenä aikana.
  • 3. Kun olet rekisteröinyt ostoksesi, saat logistiikkakumppaniltamme Aditrolta sähköpostin, jossa on lisätietoja seuraavasta vaiheesta. Huomaathan, että kampanjatuotteiden rekisteröinnin ja lähettämisen hoitaa kolmas osapuoli, Aditro Logistics AB.
  • 4. Kun Aditro on vahvistanut rekisteröintisi, saat uuden sähköpostin, jossa on tiedot kaupanpäällistuotteen lähettämisestä. Huomaathan, että ostoksen rekisteröinnistä kaupanpäällistuotteen lähettämiseen voi kulua jopa 40 arkipäivää. Huomaathan lisäksi, että mikäli kaupanpäällistuote on tilapäisesti loppunut varastosta, kaupanpäällistuote voidaan lähettää myöhemmin kuin 40 päivän kuluttua. Pyydämme sinua kiinnittämään huomiota sähköpostilla tai tekstiviestillä tulevaan lähetyksen noutoilmoitukseen.
  • 5. Jos kaupanpäällistuote loppuu varastosta, Samsungilla on oikeus tarjota sen sijaan arvoltaan vastaava samankaltainen tuote. Mikäli kaupanpäällistuotetta ei noudeta ja se palautuu Samsungille, Samsung voi lähettää kaupanpäällistuotteen uudelleen enintään yhden (1) kerran ilmoitetun kampanja-ajan kuluessa.
  • 6. Tarjouksen voi hyödyntää vain yhden (1) kerran kampanjavaatimukset täyttävää laitetta kohden.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakastukeen numerossa 030 622 75 12 tai käy osoitteessa www.samsung.com/fi/support/contact/

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

SM-L705FDAAEUB Titanium Gray

SM-L705FZWAEUB Titanium White

SM-L705FZTAEUB Titanium Silver

Ulkoasu

Kellotaulun halkaisija: 47 mm

Valmistettu Aero Space Titaniumista

Varustettu Sapphire Glass -lasilla

Uusi muotoilu ja pikanappi sivussa

Ranneke

Dynamic Lug System -mekaniikan ansiosta rannekkeiden vaihtaminen on helppoa

Akku

590 mAh

Akun kesto: jopa 100 tuntia, GPS:n kanssa jopa 48 tuntia

Langaton pikalataus

Standartoinnit ja luokitukset

10ATM (vesitiivis 100 metriin asti)

IPx8

MIL-STD-810H

Käyttölämpötila: -20 - +55 °C

Myyntipakkauksen sisältö

Galaxy Watch Ultra HNBR Dynamic-Lug -rannekkeella

Langaton laturinappi piuhoineen

Aloitusopas

Takuu

Laitevalmistajan takuu: 24 kk