Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G
Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G

Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G

Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G on luotettava ja laadukas älykello, joka soveltuu niin kotiin kuin työelämäänkin. Edistyksellinen kello seuraa terveystietojasi ja auttaa suunnittelemaan treeniohjelmia päiviesi kulun maksimoimiseksi, sekä pääset nauttimaan suosikkisisällöistäsi sujuvasti ja huoletta kestävällä akulla.

Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G - Huippuälykello työhön ja vapaa-aikaan

Yleinen kuvaus

  • Älykäs juoksuradalla, tyylikäs toimistolla
  • Kestävä, nopeasti latautuva akku takaa virtaa päivän treeneihin
  • Terveystiedot suoraan ranteessasi: EKG, verenpaine, unen analyysi
  • Bluetooth 5.0
  • 4G-tuki
  • Sapphire Crystal -näyttö

Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G on huippulaadukas ja moderni LTE -älykello, joka tukee tekemistäsi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Käytössäsi on runsaasti korkean ja matalan sykkeen kuntoiluohjelmia ja -harjoitteita sekä hapenotto-, EKG- ja verenpaineen mittaustoiminnot hyvinvointiasi edistämään. Näiden lisäksi mukana on muita laaja-alainen valikoima ominaisuuksia, kuten intervalliharjoittelu juoksuun ja pyöräilyyn, sekä reittitoimintoja, joiden avulla seuraat reittiäsi vaivattomasti ja palaat turvallisesti takaisin alkuun.

Watch5 Pro 4G mahdollistaa kaikkien suosikkisovellustesi käytön suoraan ranteeltasi, sillä Google Wear OS tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia. Arjen helpottakina arvostat varmasti Google Mapsia, Google Mailia ja Google Payta, sekä älykkään kodin hallintaa. Google Payn avulla voit linkittää pankki- ja luottokorttisi kelloosi ja tehdä ostoksesi ilman puhelinta tai lompakkoa.

Samsungin kaikkien aikojen suurin älykelloakku kestää tavallisessa käytössä jopa 80 tuntia ja jatkuvassa GPS-käytössä jopa 24 tuntia. Luotettavien esteettömyysominaisuuksien ja niiden päivitysten myötä Galaxy Watch5 Pro kulkee mukavasti kummassa tahansa ranteessa ja on helposti hallittavissa painikkeilla, joita voidaan säätää kumpaankin suuntaan. Kello on kestävä jopa armeijastandardeilla ja se on varustettu vahvalla Sapphire Crystal Glassilla. Galaxy Watch5 Pro on saatavilla Titanium- ja Titanium Black -väreissä.

Seuraa alla olevia ohjeita saadaksesi Galaxy Buds2 -kuulokkeesi.

Mene osoitteeseen https://www.samsung.com/fi/offer/galaxy-watch-buds2-redeem/

Napsauta "Rekisteröi ostoksesi" päästäksesi lomakkeelle, jonka täyttämällä rekisteröit ostoksesi kaupanpäällistuotteen saamiseksi.

Rekisteröi ostoksesi 29.01. – 19.03.2024 välisenä aikana.

Kun olet rekisteröinyt ostoksesi, saat logistiikkakumppaniltamme Aditrolta sähköpostin, jossa on lisätietoja seuraavasta vaiheesta. Huomaa, että kampanjatuotteiden rekisteröinnin ja lähettämisen hoitaa kolmas osapuoli, Aditro Logistics AB. 4. Kun Aditro on vahvistanut rekisteröintisi, saat uuden sähköpostin, jossa on tiedot kaupanpäällistuotteen lähettämisestä. Huomaa, että ostoksen rekisteröinnistä kaupanpäällistuotteen lähettämiseen voi kulua jopa 40 arkipäivää. Huomaathan, että mikäli kaupanpäällistuote on tilapäisesti loppunut varastosta, kaupanpäällistuote voidaan lähettää myöhemmin kuin 40 päivän kuluttua. Pyydämme sinua kiinnittämään huomiota sähköpostilla tai tekstiviestillä tulevaan lähetyksen noutoilmoitukseen.

Mikäli kaupanpäällistuote loppuu varastosta, Samsungilla on oikeus tarjota sen sijaan arvoltaan vastaava samankaltainen tuote. Mikäli kaupanpäällistuotetta ei noudeta ja se palautuu Samsungille, Samsung voi lähettää kaupanpäällistuotteen uudelleen enintään yhden (1) kerran ilmoitetun kampanja-ajan kuluessa.

Tarjousta voi käyttää vain kerran (1) kampanjavaatimukset täyttävää laitetta kohden.

Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakastukeen numerossa 030 622 75 12 tai käy osoitteessa https://www.samsung.com/fi/support/contact/

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G 45mm

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

SM-R925FZKAEUB Black,

SM-R925FZTAEUB Gray

Näyttö

1,36 tuumaa (450x450), 330 PPI

Lasi Sapphire Crystal, 29 Gigapascal

Suoritin ja muisti

Exynos W920 (Dualcore, 5nm)

1,5 Gt RAM + 16 Gt sisäistä muistia

Runko ja Ranneke

Titaani

Kuminen urheiluranneke

Yhteydet

LTE/4G

Bluetooth 5.0

WI-FI b/g/n

NFC

GPS

Akku

590 mAh

WPC langaton lataus

Pikalaturi

Sensorit

Kiihtyvyysanturi 32G

Gyrometri

Ilmapuntari

Valoanturi

Sykemittari (8PD)

EKG

BIA

Mitat

45,4 x 45,4 x 10,5 mm

Muuta

Kierrettävä kellotaulun kehä

Mikrofoni

Kaiutin

Kompassi

Pakkauksessa mukana

Galaxy Watch5 Pro tyylikkäällä kumisella urheilurannekkeella, latauskaapeli ja pika-aloitusopas.

Takuu

24 kk