Samsung Galaxy Xcover Pro
Samsung Galaxy Xcover Pro

Samsung Galaxy Xcover Pro

Raskaaseen työhön ja kovaan ammattikäyttöön luotu Samsung Galaxy Xcover Pro -puhelin on lujarakenteinen ja kestävä puhelin vaativille ammattilaisille. Puhelimesta saa hyvän otteen vaikka työhanskat kädessä ja sitä voi käsitellä jopa kosteilla käsillä. Xcover Pro hurmaa myös mainiolla kuvanlaadullaan: terävällä 6,3 tuuman FHD+ Infinity-O-näytöllä kuvat ja tekstit näyttävät kirkkailta ja selkeiltä.

Samsung Galaxy Xcover Pro – pätevä kovaan työhön

Yleinen kuvaus

  • 6,3 tuuman FHD+ Infinity-O-näyttö
  • Veden- ja pölynkestävä (IP68)
  • MIL-STD 810G -sertifiointi
  • Voi käyttää myös hanskat kädessä
  • Kestävä ja laadukas 4500 mAh:n akku

Raskaaseen työhön ja kovaan ammattikäyttöön luotu Samsung Galaxy Xcover Pro -puhelin on lujarakenteinen ja kestävä puhelin vaativille ammattilaisille. Xcover Pro hurmaa myös mainiolla kuvanlaadullaan: terävällä 6,3 tuuman FHD+ Infinity-O-näytöllä kuvat ja tekstit näyttävät kirkkailta ja selkeiltä. Erinomaiset 25 megapikselin ja 8 megapikselin takakamerat sekä 13 megapikselin etukamera tallentavat laadukkaita ja tarkkoja kuvia.

Puhelimesta saa hyvän otteen vaikka työhanskat kädessä ja sitä voi käsitellä jopa kosteilla käsillä. Kätevät sivupainikkeet avaavat sovelluksesi hetkessä. Tehokas 4500 mAh:n akku kestää, eikä virta pääse loppumaan kesken.

Xcover Pro on luotu ulkokäyttöön ja kestämään vaihtuvia sääolosuhteita. Se on todistetusti veden- ja liankestävä: Xcover Pro kestää 30 minuutin ajan 1,5 metrin syvyyteen upotuksen ja se on suojattu pölyltä, lialta ja hiekalta. Lisäksi sillä on MIL-STD 810G sertifiointi, eli se kestää hankalia ja vaihtuvia sääolosuhteita.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-G715FZKDE31

Näyttö

6,3 tuuman FHD+ TFT Infinity-O (Voidaan käyttää ohuilla käsineillä tai märillä käsillä)

Suoritin

Exynos 9611 (2 GHz Oktaydin)

Käyttöjärjestelmä

Android

Kamerat

Takakamera 25 MP + 8 MP (ultra-wide) kaksoiskamera / Etukamera: 13 MP

Muisti ja tallennus

4 Gt RAM, 64 Gt ROM / Micro-SD-korttipaikka, max. 512 Gt (myydään erikseen)

Akku

4050 mAh, pikalataus (15 W), vaihdettava akku, pogo-lataus

Mitat

159,9 X 76,7 X 9,94 mm

Paino

218 g

Sim

Dual-SIM (nano-SIM)

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5GHz, VHT80, Bluetooth v5.0 (LE up to 2 Mbps), ANT+, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, USB Type-C, USB 2.0

Paikannus

GPS, Glonass, Beidou, Galileo

NFC

Kyllä

Muuta

sormenjälkitunnistus sivulla, kasvojentunnistus, Google AR Core, IP68-luokitus (veden- ja pölynkestävä), MIL-STD-810G, kiihtyvyysanturi, gyrometri, geomagneettinen anturi, etäisyysanturi

Pakkauksen sisältö

Galaxy Xcover Pro, Laturi (15W), USB Type-A-johto, Stereo Headset In-Ear - 3,5mm, Pikaopas