Samsung Galaxy Z Flip 5G
Samsung Galaxy Z Flip 5G

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Innovatiivinen ja taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip 5G on saatavana nyt myös huippunopealla 5G-yhteydellä! Galaxy Z Flip mullistaa puhelimen käyttömahdollisuudet. Tyylikäs ja muuntautuva puhelin valloittaa monipolisuudellaan, ja molemmat näytöt toimivat saumattomasti yhdessä. Suljettuna Z Flip on kompakti, noin puuterirasian kokoinen, huomaamattomasti taskuun mahtuva puhelin. Kun puhelimen taittaa auki, se muuntautuu huikeaksi 6,7 tuuman näytöksi.

Samsung Galaxy Z Flip 5G – innovatiivinen puhelin nyt myös 5G-verkossa

Yleinen kuvaus

  • 5G
  • Taitettava Flexible Ultra Thin Glass -näyttö
  • Suljettuna kompakti 1,1 tuuman näyttö ja avattua huikea 6,7 tuuman näyttö
  • Langaton virranjako ja kestävä tupla-akku
  • Erinomaiset tekoälyavusteiset kuvaustoiminnot

Innovatiivinen ja taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip 5G on saatavana nyt myös huippunopealla 5G-yhteyksillä!

Samsung Galaxy Z Flip mullistaa puhelimen käyttömahdollisuudet. Suljettuna se on kompakti, noin puuterirasian kokoinen, huomaamattomasti taskuun mahtuva puhelin. Kun puhelimen taittaa auki, se muuntautuu huikeaksi 6,7 tuuman näytöksi. Suurelta ja laadukkaalta Flexible Ultra Thin Glass -näytöltä lukeminen, netin selailu tai videoiden katselu on vaikuttavaa.

Tyylikäs ja muuntautuva puhelin valloittaa monipuolisuudellaan, ja molemmat näytöt toimivat saumattomasti yhdessä. Kaikki pienellä ilmoitusnäytöllä näkyvä toiminta voidaan avata saman tien ilman viivettä täyskokoisena suurelle sisänäytölle. Kiinni taitettuna puhelimen ilmoitusnäytöltä on helppo vilkaista saapuneet ilmoitukset tai kellonaika.

Galaxy Z Flipin tarkat ja terävät kamerat tallentavat huikeita valokuvia, ja erinomaiset tekoälyavusteiset kuvatoiminnot helpottavat kuvaamista. Some-päivitykset tai selfiet on helppo napata myös ilman apukäsiä: puhelimen voi asettaa 70-110 asteen kulmaan, joten voit tuottaa kuvia tai videoita ilman käsiä ja valita aina parhaan kuvakulman. 10 Mp:n etukamera on optimoitu selfieiden ottamiseen ja videopuheluihin.

Oletko kuluttaja? Tilaa Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SM-F707BZAANEE Black,

SM-F707BZNANEE Bronze

Näyttö

Sisänäyttö: 6,7 tuuman Flexible Ultra Thin Glass (2636 x 1080) / Ilmoitusnäyttö: 1,1 tuuman Focus Display sAMOLED (300 x 112)

Suoritin

Octa-core, 7 nm Technology, Snapdragon 855+

Muisti ja tallennus

8 Gt RAM, 256 Gt

Kamerat

Takakamera: 12 Mp laajakulma (F1.8 / IOS / DP) + 12 Mp ultralaajakulma (F2.2) / Etukamera: 10 Mp laajakulma (F2.4/DP)

SIM-kortti

1 SIM-korttipaikka (nano) + eSIM

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0

NFC

Kyllä

Akku

3300 mAh. Pikalataus (15W) ja langaton lataus (12W) Wireless PowerShare

Mitat

Avattuna: 167,3 x 73,6 x (6,9-7,2) mm.

Suljettuna: 87,4 x 73,6 x (15,4-17,3) mm.

Paino

183 g

Muuta

1 SIM + eSIM, kasvojentunnistus ja sormenjälkitunnistus sivulla, HDR 10+, C-type kuulokkeet sisältyvät myyntipakkaukseen