Samsung Wireless Charger Duo -langaton latausalusta
Samsung Wireless Charger Duo -langaton latausalusta

Samsung Wireless Charger Duo -langaton latausalusta

Samsungin langattomalla latausalustalla täytät samanaikaisesti joko kahden puhelimen, kuulokkeiden tai älykellon akut nopeasti ja vaivattomasti. Latausalusta tukee kaikkia Qi-sertifioituja tuotteita.

Samsung Wireless Charger Duo -langaton latausalusta

Yleinen kuvaus

  • Lataa jopa kahta älypuhelinta tai -kelloa samaan aikaan
  • Langaton lataus
  • Yhteensopiva Android- ja Apple-laitteiden kanssa
  • Lataa myös ohuiden suojakuorien läpi

Kätevällä laturilla lataat laitteesi saumattomasti ja helposti. Laturin langattoman Samsung Fast Wireless Charging -tekniikan ansiosta lataus on äärettömän yksinkertaista. Voit vain asettaa puhelimen tai kellon latausalustan päälle latautumaan. Laturi on Qi-yhteensopiva eli se toimii minkä tahansa Qi-sertifioidun tuotteen kanssa. Seuraa lataustasoa LED -valojen avulla ja himmennä valot yön ajaksi. Laturilla voit ladata kahta eri laitetta samanaikaisesti.

Saat tarvitsemasi määrän virtaa nopeasti, sillä langaton latausalusta tukee jopa 15 W:n pikalatausta. Tämä latausta helpottava tehostustoiminto on yhteensopiva USB PD- ja Adaptive Fast Charging Travel -virtalähteiden kanssa.

Samsungin Wireless Charger Duo -latausalustassa on sisäinen tuulettimella varustettu jäähdytysjärjestelmä. Se lataa puhelimen entistä nopeammin ja kuluttaa vähemmän virtaa kuin kilpailevat laitteet.

Tekniset tiedot

Valmistajan tuotekoodi

EP-P5400TBEGEU

Kaapeli

USB-C-kaapeli, pituus 1,5 m

Pakkauksen sisältö

Wireless Charger

Travel Adapter

USB A to C

Pikaopas

Mitat ja paino

150 x 15,6 x 86 mm

125 g

Yhteensopivat mallit

Tämän laturin oikea puoli on yhteensopiva vain Galaxy Watchin (Active 1 tai uudemmat mallit) ja Galaxy Buds -tuotteiden kanssa. Tällä puolella ei voi ladata matkapuhelimia. Tunnistaa automaattisesti, milloin latausalustan ja yhteensopivien laitteiden (esim. Galaxy-puhelimet, -kellot, -kuulokkeet)

Langaton latausasema on yhteensopiva myös muiden valmistajien tuotteiden kanssa, joissa käytössä Qi-langaton lataustekniikka.

Takuu

24kk