Elisa SASE hybridityöhönElisa SASE hybridityöhön
Elisa SASE

Elisa SASE – Moderni turvallinen ratkaisu yritysten hybridityöhön

Elisa SASE on uudenaikainen, tietoturvallinen ratkaisu yrityksille nykyisen digitaalisen nopeasti muuttuvan toimintaympäristön uusiin tarpeisiin ja haasteisiin, kuten hybridityö.

Yleisten tietoturvauhkien sekä hybridityön lisääntyminen edellyttää uudenlaista, entistä laajempaa katsantokantaa tietoturvaan asettaen vaatimuksia myös liiketoiminnan muutoskyvykkyydelle.

Elisan SASE -ratkaisun etuina ovat sen helppous, nopeus ja ketteryys verrattuna esimerkiksi vanhoihin rautapohjaisiin monitoimittajaympäristöihin.

Yrityksen yhtenäinen tietoturvapolitiikka lisää myös yrityksesi työntekijöiden työskentelytehokkuutta.

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen?


SASE yhdistää käyttäjät ja palvelut toisiinsa SaaS-ratkaisulla.

Varmista avullamme yrityksesi modernit hybridityön ratkaisut!


Jätä yhteydenottopyyntö


Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Syitä valita Elisan SASE-ratkaisu

Moderni ratkaisu

Nykyaikaiset tietoturvalliset ratkaisumme skaalautuvat rajattomasti tarjoten kattavan tilannekuvan palvelun käytöstä, käyttäjäkokemuksesta sekä vikatilanteista.

Asiantuntijamme ovat aina apunasi

300 sertifioitua asiantuntijaamme huolehtivat palvelusi ylläpidosta, hallinnasta ja valvonnasta Suomessa 24/7.

Maailmanluokan kyberturva ja verkko

Operaattoritason näkymä verkkoon auttaa torjumaan monia uhkia myös ennalta-ehkäisevästi.

Elisa SASE tarjoaa:

  • SASEn saumattoman integraation hallinta- ja valvontapalveluun. Näin tietoturvalliset yhteydet toteutuvat yrityksen työntekijöille sekä sen toimipisteille globaalisti.
  • Paikasta riippumattoman turvallisen pääsyn yrityksen dataan. Data voi sijaita yrityksen omassa verkossa, privaatti-, hybrid- tai julkipilvessä Internetissä.
  • Uniikin Elisa Fokus -portaalin. Portaalin käyttöliittymä on selkeä, ja siitä selviää esimerkiksi palvelun tila, käyttäjäkokemukset sekä vikatilanteet.

Palvelu tarjotaan SantaCare hallinta- ja valvontakonseptilla. SaaS -palvelu toimitetaan Palo Alto Networksin Prisma Access palvelualustalta.

Lisätietoa palvelustamme ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Elisa SASE eroaa muista vastaavista ratkaisuista?

Palvelumme on tarkkaan räätälöity ratkaisu, joka koostuu useista eri valmistajien komponenteista. Näin saavutetaan asiakkaalle määritelty tarvittava, kokonaisvaltainen tietoturvan taso sekä palvelumalli ja taataan liiketoiminnan jatkuvuus ja häiriöttömyys.

Miten Elisa SASE liittyy Zero Trust -konseptiin?

Zero Trust on alan johtavan tutkimuslaitoksen Forrester-instituutin vuonna 2009 lanseeraama käsite. Se tarkoittaa käytännössä tahtotilaa eliminoida luottamus organisaation arkkitehtuurista. Kaikki tarkistetaan ja varmistetaan aina sen sijaan, että tehdään oletuksia.

Kannattaako asiakkaan valita yhden valmistajan SASE-palvelu?

Pienentämällä eri valmistajien määrää voidaan usein vähentää monimutkaisuutta ja tuoda automatisoinnin kautta tehokkuutta sekä joustavuutta. Aina ei ole kuitenkaan järkevää valita kaikkia toiminnallisuuksia saman valmistajan tuoterepusta.

Miten SASE eroaa perinteisestä VPN Client -ratkaisusta?

VPN Client on yksi komponentti Elisan SASE ratkaisussa, joka tarjoaa tietoturvallisen verkkoon kytkeytymisen etäkäyttäjille.

Miten SASEn ratkaisut eroavat SD-WAN -ratkaisusta?

SASE (Secure Access Service Edge) on tietoturvakehys, joka yhdistää SD-WAN- ja Zero Trust -suojausmalliratkaisun yhdeksi julkipilvestä toimitettavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus yhdistää käyttäjät, järjestelmät, päätepisteet ja etäverkot niin sovelluksiin kuin resursseihin.

SASE-arkkitehtuurin päätavoite on tarjota saumaton käyttökokemus, optimoidut yhteydet ja kattava tietoturva tavalla, joka tukee yritysten muuttuvia tarpeita. Sen sijaan, että liikenne välitettäisiin perinteisiin palvelinkeskuksiin tai yksityisiin verkkoihin suojaustarkistuksia varten, laitteet ja etäjärjestelmät voivat SASE-ratkaisun avulla käyttää saumattomasti sovelluksia ja resursseja niiden sijainnista riippumatta milloin tahansa.

Onko SASE-ratkaisuissa tietoturvariskejä?

Kuten kaikissa ratkaisussa, SASE -ratkaisussakin on tietoturvariskejä. Se, mikä tekee SASE:sta kuitenkin paremman vanhempiin teknologiaratkaisuihin nähden, on sen yhtenäinen tietoturvapolitiikka sekä parempi palvelun näkyvyys ja hallinnointi. Myös arkkitehtuuri on yksinkertaisempi ja helpommin ylläpidettävä. Näin voidaan pienentää muutosten aiheuttamien virheiden ja riskien todennäköisyyttä.


Tutustu myös näihin artikkeleihimme

Elisan ICT-ratkaisut tukemaan tulevaisuuden digimatkaasi

Olemme kotimainen täyden palvelun ICT-kumppani tietoverkoista IT-palveluihin ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

ICT-ratkaisumme suurille yrityksille

ICT-ratkaisut PK-yrityksille