Sony Xperia L3
Sony Xperia L3

Sony Xperia L3

Mukavalla hintalapulla varustettu älypuhelin, jonka laaja näyttö tuo työ- ja viihdesisällön näkyviin entistä selkeämpänä ja vaikuttavampana. Kaksoiskamerajärjestelmällä luot kuviin tyylikkään taustasumennuksen, ja riittoisan akun turvin käytät puhelinta vaivatta aamusta iltaan.

Sony Xperia L3 - edukas puhelin laajalla näytöllä ja kaksoiskameralla

Yleinen kuvaus

  • 5,7 tuuman näyttö laajalla 18:9-kuvasuhteella
  • 13 ja 2 megapikselin kaksoiskamera
  • Koko päivän kestävä akku

Leveällä 18:9-kuvasuhteella toteutettu, selkeä 5,7 tuuman näyttö on räätälöity näyttämään elokuvat ja videot koko komeudessaan. Laajemman kuvan ansiosta nautit laajakuvaviihteestä ilman turhia mustia palkkeja kuvan laidoissa.

Laadukkaan kaksoiskameran 13 megapikselin linssi tuo kuviisi todenmukaiset värisävyt ja erottuvat yksityiskohdat. 2 megapikselin kamera luo puolestaan syvyyskartan, mahdollistaen otoksiin järjestelmäkameroista tutun tyylikkään taustasumennus-tehosteen.

Miellyttävästi käteen istuvaksi muotoiltu, sekä mainiosti myös vain yhdellä kädellä ohjattava Xperia L3 on erinomainen valinta työhön, jossa on tärkeää että toinen käsi on jatkuvasti vapaana. Puhelimen kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija tekee siitä äärimmäisen turvallisen ja nopeakäyttöisen. Tehokas 3300 mAh:n akku takaa virrat kevyesti koko päivän tarpeisiin.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Sony Xperia L3!

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!  

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,7 tuuman HD+ -näyttö, 18:9-kuvasuhde, Corning Gorilla Glass 5 -lasi

Resoluutio

1440 x 720 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android Oreo

Suoritin

Mediatek MT6762

Muisti

3 Gt käyttömuisti, 32 Gt tallennustila, tuki jopa 512 Gt:n microSD-muistikortille

Takakamera

13 megapikselin kamera (f/2.2), 2 megapikselin kamera (f/2.4), pehmennys-tehoste, hybridi-automaattitarkennus, valokuvaus heikossa valossa: 3200, 4x digitaalinen zoomaus

Etukamera

8 megapikseliä (f/2.0), muotokuvaselfie-tehosteet, näyttö salamavalona

Akkukapasiteetti

3300 mAh, USB-pikalataus

Liitettävyys

A-GNSS (GPS + GLONASS), Bluetooth 5.0, Google Cast, USB Type-C

NFC

Kyllä

Anturit

Kiihtyvyysanturi, ympäristön kirkkauden tunnistin, eCompass, sormenjälkitunnistin, magnetometri, askelmittari, liiketunnistin, läheisyysanturi

SIM-kortin tyyppi

Dual-SIM (Nano SIM)

Mitat

154 x 72 x 8,9 mm

Paino

156 g

Tuotekoodi

1318-1800 (Musta)