Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Sony-puhelinten joukosta.

Sony-puhelimet

Sony Xperia XA2
Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2

Tyylikkäässä Xperia XA2:ssa on älykäs akku sekä tehokkaat kamerat, joista löytyy kykyjä lähes joka lähtöön. 23 megapikselin pääkamerassa on loistavat ominaisuudet hämäräkuvaukseen ja yksityiskohtien vangitsemiseen sekä hienoa videoteknologiaa. Etupuolelta taas paljastuu huikea 120 asteen erityislaajakulmakamera.

Sony Xperia XA2 – kristallista kamerateknologiaa

Yleinen kuvaus

  • 23 megapikselin kamera
  • Kaunis kehyksetön muotoilu
  • Pitkäkestoinen ja älykäs akku

Sony Xperia XA2 ei petä luottamusta kameran suhteen. Tehokkaasta 23 megapikselin pääkamerasta löytyy ominaisuuksia lähes joka lähtöön. Exmor RS -mobiilisensori vangitsee yksityiskohdat tarkasti, hyvä ISO-arvo avittaa heikossa valaistuksessa ja erinomaiseen 4K-videokuvaan saat myös hidastukset. Edessä on huikea 120 asteen erityislaajakulmakamera, joka nappaa kuviin koko ympäröivän maiseman.

Tyylikäs täysleveä 5,2 tuuman näyttö ja lasinen pinta luovat saumattoman hyvännäköisen ilmeen. Sony Xperia XA2 on myös varustettu älykkäällä ja kestävällä akulla, joka oppii nopeasti tavoillesi ja pysyy priimalaatuisena.

Oletko kuluttaja? Tilaa Xperia XA2 täältä >

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,2 tuuman Full HD -näyttö (1080p), Image Enhance -teknologia, Corning Gorilla Glass -suojaus

Käyttöjärjestelmä

Android 8.0 (Oreo)

Muisti

32 Gt sisäinen tallennustila, 3 Gt RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 256 Gt:n muistikortille (käyttää toista SIM-korttipaikkaa)

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 630 Mobile Platform

Kamera

23 megapikselin pääkamera, 1/2.3 tuuman Exmor RS -kenno mobiilianturille, kuvaus heikossa valossa ISO12800, hybridi-automaattitarkennus, 84 asteen laajakulmaobjektiivi (f/2.0) ja 5-kertainen zoomaus, lisäksi 8 megapikselin etukamera, 120 asteen erityislaajakulma

Video

4K-video ja Steady Shot -ominaisuus

Akkukapasiteetti

3300 mAh, Qualcomm Quick Charge 3.0 -pikalataus

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki huippunopealle 4G-yhteydelle

Yhteydet ja liitännät

WiFi Miracast, langaton Bluetooth 5.0, Google Cast, USB Type-C

NFC

Kyllä

Navigointi

A-GNSS (GPS + GLONASS) 3

SIM-kortin tyyppi

2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

Mitat

142 x 70 x 9,7 mm

Paino

171 g