SumUp Air -langaton kortinlukija
SumUp Air -langaton kortinlukija
SumUp Air -langaton kortinlukija

SumUp Air -langaton kortinlukija

SumUp Air -langaton kortinlukija vastaanottaa kätevästi maksuja missä tahansa kuljetkin. Lukija hyväksyy yleisimmät maksutavat, kuten siru- ja PIN-maksut sekä lähimaksut.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut23,40 €

SumUp Air -langaton kortinlukija

Yleinen kuvaus

  • Helppokäyttöinen laite kulkee kätevästi mukanasi
  • Vastaanota siru- ja PIN-maksuja sekä lähimaksuja
  • Hallitse tapahtumia SumUp -sovelluksella
  • Vastaanota 500 maksua yhdellä latauksella

Huom! Oikeudellisista syistä on varmistettava, että jokainen SumUpia käyttävä on juuri se henkilö, joka hän kertoo olevansa. Henkilöllisyyden todentaminen on nopeaa ja helppoa ja poistaa 5 000 euron varmennusrajan.

SumUp Air -langaton kortinlukija mahdollistaa korttimaksujen vastaanottamisen kaikilla yleisimmillä maksutavoilla, kuten siru- ja PIN-maksuilla sekä lähimaksuilla. Kannettava kortinlukija kulkee mukanasi kätevästi pienen kokonsa ansiosta, ja voit hoitaa tärkeitä maksuja, jotka ovat olennaisia liiketoimintasi kannalta missä tahansa. Pysyt aina luotettavasti yhteydessä verkkoon älypuhelimesi Wi-Fi-yhteyden tai mobiilidatan avulla.

Kortinlukijalla muodostat helposti yhteyden älylaitteeseesi Bluetoothilla ja voit hallita tapahtumia SumUp -sovelluksella. Yksi täysi lataus mahdollistaa yli 500 maksupäätteen käsittelyn ja se kestää jopa 12 tuntia. Laite on ladattavissa mukana tulevalla micro-USB-latausjohdolla. Laitteessa ei ole kuukausimaksua ja maksat vain 1,49% välityspalkkion jokaisesta vastaanotetusta maksusta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

818.6002.01

Hyväksytyt maksutavat

Siru- ja PIN-maksut sekä lähimaksut

Visa

Mastercard

American Express

Google Pay

Apple Pay

Akku ja lataus

12 tuntia (yli 500 maksutapahtumaa)

Yhteydet

Älylaitteeseen: Bluetooth, SumUp -sovellus

Älylaitteesta: WiFi tai mobiilidata

Takuu

24 kk