SumUp Solo -langaton kortinlukija
SumUp Solo -langaton kortinlukija

SumUp Solo -langaton kortinlukija

SumUp Solo -langaton kortinlukijalla vastaanotat maksuja missä tahansa yleisimmillä maksutavoilla. Hallitse myyntejäsi intuitiiviselta kosketusnäytöltä ja pysy yhteyksissä joko langattoman WiFi-yhteyden tai mukana toimitettavan SIM-kortin avulla.

SumUp Solo -langaton kortinlukija

Yleinen kuvaus

  • Helppokäyttöinen laite kulkee aina mukana
  • Vastaanota siru- ja PIN-maksuja sekä lähimaksuja
  • Hallitse tapahtumia intuitiiviselta kosketusnäytöltä
  • Mukana latausasema

Huom! Oikeudellisista syistä on varmistettava, että jokainen SumUpia käyttävä on juuri se henkilö, joka hän kertoo olevansa. Henkilöllisyyden todentaminen on nopeaa ja helppoa ja poistaa 5 000 euron varmennusrajan.

SumUp Solo -langaton kortinlukija on kätevä maksupääte, joka mahdollistaa korttimaksujen vastaanottamisen yleisimmillä maksutavoilla, kuten siru- ja PIN-maksuilla sekä lähimaksuilla. Normaalien maksujen lisäksi voit tehdä hyvityksiä, vastaanottaa tippejä sekä tarkastella maksutapahtumahistoriaasi suoraan laitteesi intuitiiviselta kosketusnäytöltä. Pysyt aina luotettavasti yhteydessä verkkoon älypuhelimesi Wi-Fi-yhteyden tai mukana toimitettavan SIM-kortin avulla.

Solo -kortinlukijassa on automaattiset ohjelmistopäivitykset, joiden avulla varmistat, että pystyt ottamaan maksuja vastaan koska tahansa. Mukana tuleva latausasema tuo joustavuutta ja sinun ei tarvitse huolehtia varauksesta, vaan voit pitää laitteen aina kytkettynä asemaan. Mukana myös micro-USB-latausjohto. Laitteessa ei ole kuukausimaksua ja maksat vain 1,49% välityspalkkion jokaisesta vastaanotetusta maksusta.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

800605501

Hyväksytyt maksutavat

Siru- ja PIN-maksut sekä lähimaksut

Visa

Mastercard

American Express

Google Pay

Apple Pay

SIM -kortti

Toimitetaan mukana, rajaton käyttö

Akku ja lataus

Latausasema pitää varauksen aina täysissä

Micro-USB-latausjohto

Yhteydet

Älylaitteeseen: Bluetooth, SumUp -sovellus

Älylaitteesta: WiFi tai mobiilidata

Takuu

24 kk