Hyödynnä tarjous ja säästä 79 €. Norm. hinta 360 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello All Black
Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello All Black
Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello Forest Green
Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello Forest Green
Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello Ocean Blue
Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello Ocean Blue
Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello All Black

Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello

-79 €
Valmistajan tehokkaimpia multisport -urheilukelloja. Erinomaisiin ominaisuuksiin sisältyy mm. huippuluokan akunkesto, ennennäkemätön kestävyys ja lähes 100 erilaista urheilutilaa.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut281,00 €

Suunto 9 Peak Pro -GPS-urheilukello - tyylikäs sporttikello tukemaan aktiivisuuttasi

Yleinen kuvaus

  • Valmistettu Suomessa uusiutuvaa energiaa käyttäen
  • Erinomainen akunkesto
  • Edistyksellinen GPS-tarkkuus
  • Yli 95 erilaista urheilutilaa
  • Testattu ja korkeatasoinen kestävyys

Suunto 9 Peak Pro on valmistajan tehokkaimpia multisport-urheilukelloja. Sen akunkesto on huippuluokkaa ja kestävyys alan tiukimpien standardien mukaan testattu. Äärimmäisen ohut ja ajattoman klassinen suunnittelu tekee kellosta myös todella tyylikkään. Se on rakennettu parhaista ja laadukkaimmista materiaaleista, kuten safiirilasista ja ruostumattomasta teräksestä. Voit halutessasi muuttaa kellon ulkoasua erilaisilla silikonirannekkeilla tai kestävämmillä tekstiilirannekkeilla.

Uuden vaikuttavan sirunsa ansiosta Suunto 9 Peak Pro reagoi kosketukseen erittäin nopeasti. Täysin uudelleensuunnitellun käyttöliittymän ansiosta kellon käyttäminen on entistä intuitiivisempaa ja selkeämpää. Uudelleensuunniteltu käyttöliittymä näyttää erittäin tyylikkäältä ja on nopea käyttää. Harjoituksen aloittaminen ja muut ominaisuudet ovat nyt entistä helpompikäyttöisiä. Urheilukellon akunkesto on jopa 40 tuntia parhaalla GPS-tarkkuudella. Huipputason GPS näyttää sijainnin, vauhdin ja etäisyyden hämmästyttävän tarkasti, myös haastavissa olosuhteissa. 9 Peak Pro:n lataaminen on äärimmäisen nopeaa. Kello latautuu vain tunnissa tyhjästä täyteen ja jo 10 minuutin latauksella saat riittävästi virtaa kahden tunnin harjoitteluun. Suunto-sovelluksen kautta Suunto 9 Peak Pro tarjoaa käyttöön karttoja ja monipuolisia reittisuunnittelutoimintoja kaikkiin urheilusuorituksiin ja muihin aktiviteetteihin.

Kellossa on yli 95 urheilutilan esiasetusta. Näihin sisältyy esimerkiksi maastojuoksu, maastopyöräily, kuntosaliharjoittelu ja tennis. Suunto 9 Peak Pro on myös vedenkestävä 100 metriin saakka ja sopii sukellusharrastukseesi. Päivittäisiä aktiviteetteja ja tarvittavaa palautumista koskevat raportit auttavat sinua maksimoimaan kellon kaikki ominaisuudet.

Suunto 9 Peak Pro seuraa kuntotasoasi, kuntoikääsi, veren happipitoisuutta, kaloreita, askeleita ja paljon muuta. Unen, rasituksen ja palautumisen seuranta auttaa sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Sen avulla voit myös luoda yhteyden puhelimeesi ja hallinnoida musiikkia, ilmoituksia ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit hyödyntää kelloa lisäksi myös esimerkiksi reittisuunnittelussa, Cooper-testauksessa, muissa erilaisissa kuntotesteissä, treeniohjelman suunnittelussa ja palautumisen seuraamisessa.

Kello on valmistettu Suomessa 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa käyttäen.

Tekniset tiedot

Tuotekooodit

SS050807000 All Black

SS050810000 Ocean Blue

SS050824000 Pearl Gold

Paino ja mitat

64 g

43 x 43 x 10,8 mm

Materiaali

Ruostumaton teräs (kehä), safiirilasi (lasi), ruostumaton teräs, lasikuituvahvisteinen polyamidi (kuori), silikoni (ranneke)

Vesitiiviys

100 metriin

Pakkauksen sisältö

Suunto 9 Peak Pro, latauskaapeli, käyttäjädokumentaatio

Takuu

24 kk