Targus Näytön tietoturvasuoja 27" wide 16:9
Targus Näytön tietoturvasuoja 27" wide 16:9

Targus Näytön tietoturvasuoja 27" wide 16:9

Targus näytön tietoturvasuoja pitää uteliaat katseet poissa 27 tuumaa leveiltä näytöiltä. Suoja kaventaa laitteesi katselukulmaa niin, että sen tiedot näkyvät vain suoraan edestä.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut99,00 €

Targus Näytön tietoturvasuoja 27" wide 16:9

Yleinen kuvaus

  • 27 tuumaa leveille näytöille
  • Kaventaa näytön katselukulmaa
  • Pidä uteliaat katseet poissa ruudultasi
  • 60 x 0.1 x 33.5 cm
  • Kuvasuhde 16:9

Pidä tietosi piilossa uteliailta katseilta 27 tuumaa leveällä Targus Privacy Screen (16:9) -tietoturvasuojalla. Julkisissa ja kiireisissä tiloissa työskennellessäsi tietosuojanäytöt varmistavat, että voit työskennellä mukavasti luottamukselliset tiedot piilotettuina missä tahansa oletkin. Suoja kaventaa laitteesi katselukulmaa, jotta näytön tiedot näkyvät selvästi vain suoraan sen edestä.

Targus Privacy Screens -näytöt ovat saatavilla tablettien, kannettavien ja pöytätietokoneiden näytöille, ja ne ovat kaikki yhteensopivia kosketusnäyttöjen kanssa.

Häikäisyä estävä suoja varmistaa, että voit työskennellä mukavasti myös kirkkaissa ja paljon häikäisevissä ympäristöissä. Pitkäaikainen altistuminen siniselle valolle, kuten laitteesi näytön valolle, voi vaikuttaa haitallisesti terveyteen. Targus Privacy Screens -näytöt sisältävät myös sinisen valon suodattimen, joka helpottaa ja lisää hyvinvointia, kun käytät laitettasi pitkiä aikoja.

Tuotekoodi

ASF27W9EU