Microsoft Teams Premium
Microsoft Teams Premium

Microsoft Teams Premium – lisää yksilöllisyyttä ja turvaa etäkokouksiin

Microsoft Teams Premium on Teams-sovelluksen edistyneitä lisäominaisuuksia sisältävä versio. Se tarjoaa useita turvallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevia ominaisuuksia kokousten järjestämiseen verkossa.

Lisäominaisuuksien avulla Premium-versio mahdollistaa muun muassa yrityksen brändin tuomisen esiin etäkokouksissa. Lisäksi se luo älykkäitä yhteenvetoja kokouksessa käydyistä puheenvuoroista ja sen avulla järjestät myös entistä vakuuttavampia tapahtumia.

Palvelun ansiosta mahdollistat työntekijöillesi saumattoman ja turvallisen alustan tiimityöskentelylle työteon paikasta riippumatta.

Tutustu Microsoft Teams Premiumin yksilöllisyyttä ja turvaa tukeviin ominaisuuksiin!

Tilaa Teamsin Premium-lisenssi ottamalla yhteyttä myyntiimme!

Teams Premium nyt 7,92 €/kk tai 6,60 €/kk vuosisopimuksella (hinta per käyttäjä).

Ota yhteyttä

Teams Premiumia varten tarvitset Microsoft 365 -lisenssin. Jos sinulla on Elisalta Microsoft 365 -lisenssi, voit tilata palvelun suoraan Yritysten OmaElisan Lisenssien hallintaportaalista.

Teams Premiumin ominaisuudet

Microsoft Teams Premiumin ominaisuudet

Microsoft Teams on monipuolinen sovellus tiimityöskentelyyn ja viestintään, sisältäen videoneuvottelut, pikaviestinnän ja yhteistyötyökalut. Se integroituu saumattomasti muihin Microsoft 365 -sovelluksiin ja tarjoaa vahvan tietoturvan.

Teams Premium -lisenssi tuo lisäksi seuraavia ominaisuuksia käyttäjille:

 • Yrityksen brändi näkyviin: Tuo kokouksiin oma taustakuvasi ja logosi. Järjestelmänvalvoja voi määrittää logon automaattisesti, jolloin logo näkyy kaikilla ja kaikissa kokouksissa.
 • Älykäs yhteenveto: Palvelu käyttää tekoälyä, jonka avulla kokouksista tehdään automaattisesti yhteenvetoja. Tekoäly voi luoda kokouksen perusteella myös tehtäviä ja toimintokehotteita osallistujille.
 • Käännöstyökalut: Käännöstyökalun avulla puhuttu kieli voidaan tekstityksen avulla kääntää haluttuun kieleen.
 • Kehittyneet virtuaalitapahtumat: Verkkoseminaaritoiminnolla voit sitouttaa yleisösi automatisoimalla viestinnän ja räätälöimällä esittäjän sekä osallistujien kokemuksia.
 • Edistynyt kokoussuojaus: Premium-versiossa voidaan ottaa käyttöön niin sanottu päästä–päähän salaus, joka hyödyntää Teamsin tehokkaimpia salausominaisuuksia.

Elisa on vuoden 2023 Microsoft-kumppani

Microsoft Partner of the Year 2023 image

Palkinto jaetaan vuosittain osoituksena laaja-alaisesta osaamisesta Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Varmista avullamme yrityksellesi modernit työkalut käyttöön!

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu myös näihin palveluihimme

 • Pilvipohjaiset työkalut

  Löydät meiltä kattavan valikoiman pilvipohjaisia työkaluja tehokkaan digitaalisen työympäristön rakentamiseksi.

 • Copilot for M365

  Elisalta saat myös tekoälykyvykkyydet osaksi Microsoftin toimistosovelluksia Copilot for Microsoft 365:n avulla.

 • Teams Voice

  Teams Voicella yrityksesi voi yhdistää yrityspuhelut suoraan Teamsiin. Näin tehostat yrityksen viestintää ja tiimityöskentelyä.