Elisan tietoturvakartoitus

Vastaako yrityksesi tietoturvakäytännöt tämän päivän vaatimuksia?

Tietoturva on kokonaisvaltainen asia ja me Elisalla haluamme auttaa yrityksiä tietoturva-aukkojen paikantamisessa sekä paikkaamisessa.

Hanki meiltä nyt maksuton kartoitus, jolla varmistat turvallisen digitaalisen työympäristön.

tilaa MAKSUTON kartoitus

Kartoituksen sisältö

Kartoituksessa selvitetään tämän hetken tietoturvan tila sekä tarkastellaan tietoturvakokonaisuuden riittävyyttä yhdessä asiakkaan kanssa.

Ratkaisuasiantuntijan kanssa käydään läpi yrityksen käytössä olevat palvelut, tietoturvakäytännöt ja tietojärjestelmät. Turvallinen digitaalinen työympäristö on kokonaisuus, jossa tietoturvan tulee toteutua jokaisen palvelun kohdalla.

Kartoituksessa käydään seuraavat aiheet läpi:

  • Sovellukset
  • Tietoturvapalvelut
  • Yhteydet
  • Pilvipalvelut
  • Laitteet
  • Tuki ja hallinta

Peruskartoituksen jälkeen asiantuntija koostaa yhteenvedon, jonka pohjalta tehdään suunnitelma jatkotoimenpiteistä, jos sellaiselle on tarve.

Kartoituksessa ilmenneet, mahdolliset tietoturvahaasteet voidaan ratkaista Elisan tuotteilla ja asiantuntijapalveluilla.

Suurille yrityksille tietoturvakartoituksen toteuttaa Elisa Pilvikumppani.

Mistä turvallinen työympäristö koostuu?

Tietoturvallinen digitaalinen työympäristö tarkoittaa kokonaisuutta, jossa työpäivän aikana käytettävät yhteydet, laitteet ja sovellukset ovat turvallisia ja hallittuja.

Turvallisuus tarkoittaa päivitettyjä, suojattuja ja laadukkaita työvälineitä. Niitä pitää myös hallita, joko yrityksen itsensä, tai kumppanin toimesta.

Laitteista, yhteyksistä ja sovelluksista ei tule tietoturvallisia pelkällä virusturvalla - tietojenkalastelu, tietomurrot, heikosti säilytetyt tiedot ja katoavat laitteet ovat realistisia uhkia jokaiselle yritykselle.

Tilaa maksuton kartoitus

Älä vaaranna yrityksesi liiketoimintaa. Vältetään riskit yhdessä - tilaa nyt ilmainen tietoturvakartoitus Elisalta.

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

TIlaa MAKSUTON kartoitus