Elisa Pilvikumppani auttaa ottamaan pilvisovellukset kunnolla käyttöönElisa Pilvikumppani auttaa ottamaan pilvisovellukset kunnolla käyttöön
Elisa Pilvikumppani

Ota pilvisovellukset kunnolla käyttöön ja parannat yrityksesi tuottavuutta

Miten yrityksesi tukee muuttuvia työtapoja ja hybridityötä? Käyttävätkö työntekijäsi pilvisovelluksia, kuten Microsoft Teamsia, tehokkaasti ja tietoturvallisesti? Sujuuko tiimityö myös etänä?

Elisa Pilvikumppani -palvelulla saat kokonaisvaltaista tukea pilvisovellusten kanssa. Autamme yritystäsi hyödyntämään Microsoft 365 -palveluita päivittäisessä työssä, jotta työntekijäsi saavat niistä käytännön hyötyä: tehokkaampaa tiimityötä, ajansäästöä sekä ketterät työvälineet liikkuvaan työhön.

Elisa Pilvikumppani -palvelulla pysyt ajanhermolla ja saat sparrausapua nykyisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Tutustu palveluun ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja Elisa Pilvikumppani -palvelusta tai varaa aika esittelylle:


Elisa Pilvikumppani -palvelun hyödyt

Pilvityökalujen jalkautus työntekijöille


Autamme yritystäsi ottamaan pilvityökalut sujuvasti ja tietoturvallisesti käyttöön. Tuemme pääkäyttäjää aina työkalujen asennuksesta henkilöstön kouluttamiseen asti.

Parempi tuottavuus ja tehokkaampi tiimityö


Seuraamme pilvisovellusten käyttöastetta ja hyötyjä konkreettisten lukujen valossa. Näin voimme tukea yritystäsi tuottavuuden parantamisessa ja seurata kehitystä jatkuvasti.

Tulevaisuuden kehityksen tukeminen


Rakennamme yrityksesi kanssa roadmapin ja kehitämme pilviympäristöäsi tavoitteellisesti. Pidämme sinut ajanhermolla ja autamme sinua vastaamaan paremmin ympäristön muutoksiin.

Elisa Pilvikumppani -palvelun sisältö


Elisa Pilvikumppani -palvelun avulla yritykset ja organisaatiot pysyvät liiketoiminnan kehityksen kärjessä pilvipalveluissa. Kumppanuuden avulla saat selkeän kokonaiskuvan omasta Microsoft 365 -pilviympäristöstäsi, suosituksia sen jatkuvaan kehittämiseen sekä tietoa etukäteen tulevista uusista ominaisuuksista sekä muutoksista.

Elisa Pilvikumppani on jatkuva palvelu, joka on suunnattu keskisuurille ja suurille yrityksille. Palvelu koostuu palvelumoduuleista, joilla tuemme Microsoft 365 -ympäristösi kehittämistä sekä teknisestä että liiketoiminnan näkökulmasta. Yhteistyön aikana voit ottaa käyttöösi myös lisäpalveluita tarpeidesi mukaan, kuten M365-koulutuksia, ja täydentää kumppanuutta tietoturva- tai Azure-suosituksien avulla.

Elisa Pilvikumppani -palvelun moduulit:


3. Nopea ja asiantunteva tuki pääkäyttäjille

  • Nopea ja asiantunteva M365-tuki yrityksesi pääkäyttäjille
  • Ongelmanselvitys ja häiriötilanteiden hallinta
  • Lyhytkestoista pikaneuvontaa noin 4 h/kk

4. Oma pilvikonsultti

  • Saat käyttöösi oman pilvikonsultin, joka vastaa kaikkiin M365- kysymyksiisi.
  • Oma pilvikonsultti etsii yrityksellesi oikeat asiantuntijat eri tarpeisiin. Autamme sinua saamaan apua esimerkiksi kyberturvan tai tietoverkkojen asiantuntijalta.

Uutta:


Tietoturvasuositukset

  • Yhteistyöpalaveri kuukausittain
  • Tulevien M365-tietoturvapäivityksien esittely
  • Suositukset asiakkaan pilviympäristön tietoturvaan

Elisan pilvikonsultit kertovat työstään


Elisan pilvikonsultit Eetu Hämäläinen, Risto Lauri ja Timo Läpinen varmistavat, että asiakkaat saavat pilvityökaluista todellista hyötyä työarkeen. Lisäksi he kehittävät asiakkaiden pilviympäristöä jatkuvasti eteenpäin.

Parasta on, kun asiakkaan työtavat muuttuvat tehokkaammiksi ja tuottavammiksi koulutusten ja digivinkkien kautta", Risto Lauri kertoo.

Tutustu pilvikonsulttien työhön tarkemmin ja mitkä ovat pilvityökalujen ajankohtaiset trendit.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä:

Jätä yhteydenoTtopyyntö