Ota kaikki irti toimiston nettiyhteydestä

Kiinteällä laajakaistalla saat toimistoon nopean ja toimivan nettiyhteyden. Wifi-verkon riittävyys toimiston jokaiseen neukkariin ja nurkkaan voi kuitenkin olla haasteellista.

Jotta nettiyhteys toimisi kaikissa tarvittavissa huoneissa, saatat tarvita lisälaitteen vahvistamaan nettisignaalia.

Voit myös pyytää asiantuntijoitamme apuun. Asiantuntijamme voivat tulla tarvittaessa paikan päälle ja tarkistaa nettiyhteyden tilanteen sekä asentaa mahdolliset lisälaitteet.

Jätä Yhteydenottopyyntö

Vahvista toimistoverkkoa

Kun toimiston nettiyhteydellä on paljon käyttäjiä, voi olla tarve vahvistaa nettisignaalia lisälaitteella. Myöskin paksujen seinien takia tai eri kerrosten välillä yhteys ei välttämättä toimi halutulla tavalla. Langatonta verkkoa tukevat lisälaitteet voi asentaa helposti. Voit ostaa laitteita verkkokaupastamme.

Signaalia voi parantaa WLAN-lisälaitteella

WLAN-vahvistin eli ns. Extender auttaa laajentamaan nettiyhteyden riittävyyttä toimiston sisällä. WLAN-vahvistimeen voit liittää myös laitteita, jotka tarvitsevat langallisen yhteyden.

Sujuvan työskentelyn takaava verkko koko toimistoon

Eri puolilla toimistoa voi olla paljon laitteita jotka on kytketty verkkoon, ja siksi verkon tulee toimia hyvin kaikkialla toimistossa. Esimerkiksi valvontakamera käyttää usein myös langatonta verkkoa.

Läppäreitä, tabletteja ja muita kannettavia laitteita pitää myös pystyä siirtämään huoneesta toiseen ilman että yhteys katkeaa. Tämä on mahdollista ns. Mesh-ratkaisuilla jotka koostuvat varsinaisesta päätelaitteesta ja tarvittavasta määrästä satelliitteja, jotka yhdessä muodostavat kaikkialle toimistoon ulottuvan yhtenäisen langattoman verkon.

Asiantuntijamme auttaa langattoman verkon kanssa ja asentaa lisävahvistimet, jos niitä tarvitaan.

Jätä yhteydenottopyyntö