Valokuitu - Toimintavarma verkkoyhteys yrityksellesi

Valokuitu - Toimintavarma verkkoyhteys yrityksellesi

Valokuituun pohjautuva optinen tiedonsiirto on parasta, mitä tietoliikenteessä teknisesti on tarjolla. Kuituverkolla saat nopean, vakaan ja toimintavarman yhteyden, joka tekee yrityksesi työnteosta sujuvaa päivästä toiseen.

Tietoliikenneliittymät ja tietoliikenneverkko ovat jokaisen yrityksen strateginen resurssi, johon kannattaa panostaa ja jota kannattaa kehittää. Löydät Elisalta löydät kattavan valikoiman verkkoratkaisuja, joissa hyödynnämme kuituverkkoa.

Tutustu Elisan valokuituun yrityksille ja ota yhteyttä, niin asiantuntijamme kertovat lisää.

Valokuidun hyödyt

 • Nopeus

  Kuituliittymässä on tarjolla laaja nopeusvalikoima aina 100 Gbit/s -nopeuteen asti. Näin yhteys ei pätki ja voit siirtää suuria tietomääriä hetkessä.

 • Symmetria

  Kuitu tarjoaa saman siirtonopeuden molempiin suuntiin. Tämä on tärkeä monien yrityskäyttöön suunniteltujen tietojärjestelmien kanssa.

 • Vakaus ja ennustettavuus

  Valokuidussa on vakaa suorituskyky ympäri vuorokauden. ”Kiiretunnin” käsitettä ei juurikaan tunneta.

Jokainen yritys tarvitsee valokuitustrategian

Valokuitu takaa vakaan yhteyden toimistolle

Jokaisen IT-johtajan ja yrityksen tietoliikennevastaavan kannattaa varmistaa, että yrityksen toimipisteiden tietoliikenneliittymät ovat ajan tasalla ja että liittymien kehittämiselle on olemassa selkeä strategia.

Toimipiste, jossa on useita ihmisiä töissä, tarvitsee ammattikäyttöön tarkoitetun vakaan tietoliikenneliittymän. Se takaa, että työnteko on sujuvaa ja että eri sovellusten käyttökokemus on miellyttävää.

Tietoliikenteen asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan kuitustrategian, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa ja tulevaisuuden kasvutavoitteita.

Kun strategia on valmis, toteutamme kuituinfrastruktuurin päälle yritysverkkopalvelut, jotka tukevat sitä sekä muuta IT-ympäristöäsi. Näin saat verkon, joka on helposti hallittava, valvottu ja räätälöitävissä.

Elisan valokuituverkko

Kattava kuituinfrastruktuuri yrityksesi käytössä

Elisan kuituverkko on laaja ja kattaa koko Suomen. Meillä on suuret kuitureservit ja valmius kuiduttaa uusia kiinteistöjä asiakastarpeiden mukaan.

Saat lisätietoa Elisan kuitukohteista ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Elisalla tai lähettämällä viestin yritysmyyntiimme.

Kysy lisätietoja

Elisan kuitupohjaiset palvelut yrityksille

Elisan kuitupohjaiset yritysverkkopalvelut on suunniteltu työntekoa ja toimipisteen tietoliikennettä varten. Hyödynnämme valokuitua esimerkiksi näissä Elisan liittymissä ja palveluissa:

 • Nettiliittymä yrittäjille ja pienyrityksille

  Elisa Netti Lite sopii nettiliittymäksi etätyöläisen kotikonttorille tai yrittäjän pieneen toimistoon.

 • Vakioidut nettiliittymät yrityskäyttöön

  Elisa Netti Plus sopii toimiston tai liiketilan internet-liittymäksi. Elisa Netti Pro sopii puolestaan vaativiin ICT-ympäristöihin.

 • Yritysverkko – verkko usealle toimipisteelle

  Elisa Yritysverkolla saat eri toimipisteet yhden verkon alle, mikä helpottaa resurssien jakamista talon sisällä.

Sopiiko yrityksellesi valokuitu vai 5G? Tutustu ajankohtaisiin sisältöihimme:

Mietitkö, mikä on sopiva liittymä etätyöntekijän kotiin?

Lue artikkeli, milloin kannattaa valita kuitu ja milloin 5G etätyöntekijän kotiin.

Mikä on valokuidun ja 5G:n ero? Mihin käyttötarkoituksiin ne sopivat?

Katso tallenne Tietoliikenneverkkojen ABC -tietoiskusta.

Usein kysytyt kysymykset valokuidusta

Haluatko kuulla lisää kuituratkaisuistamme?

Elisalla on laaja kuituinfrastruktuuri läpi valtakunnan ja valmius kuiduttaa uusia kiinteistöjä asiakastarpeiden mukaan. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yrityksesi tarpeet. Tämän jälkeen tietoliikenteen asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan kuitustrategian ja sopivan kokonaisratkaisun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Oletko kuluttaja-asiakas?

Katso valokuitu taloyhtiöön tai valokuitu kotiin.