WDM-yhteysWDM-yhteys
Elisa WDM

Aallonpituuspalvelulla varma yhteys toimipisteiden välille

Elisa WDM-palvelu tarjoaa asiakkaan kahden toimipisteen välille suurikapasiteettisen, Point-to-Point-tyyppisen yhteyden. WDM-palvelu (Wavelength Division Multiplexing) tuotetaan Elisan WDM-runkoverkossa, jossa tietoliikenne siirtyy useita aallonpituuksia pitkin. WDM-tekniikan etuja ovat lyhyt viive ja minimaalinen viiveen vaihtelu.

WDM-yhteys sopii erinomaisesti suurikapasiteettisiin tietoliikennetarpeisiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi konesalien väliset yhteydet sekä yhteydet yrityksen pääkonttorin tai campus-alueen ja kauempana sijaitsevan konesalin välillä.

Elisan kansainvälinen WDM-verkko ulottuu Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Viroon. Kansainvälisten kumppaneidemme kanssa pystymme toteuttamaan myös globaalit palvelut. Tutustu palveluumme ja kysy lisätietoja!

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME!

Miksi kannattaa valita WDM-yhteys?

Korkea kapasiteetti ja minimaaliset viiveet

WDM-yhteyden nopeus on 10 Gbit/s tai 100 Gbit/s asiakkaan valinnan mukaan. Päästä-päähän viive on Suomessa ja lähialueilla vain muutaman millisekunnin luokkaa.

Yrityksellesi dedikoitu ja taattu yhteys

WDM-yhteys on kokonaan yrityksesi käytössä. Et jaa kapasiteettia kenenkään muun asiakkaan kanssa.

Turvallinen yhteys yrityksen ja organisaation tiedonsiirtoon

WDM-yhteys on erillään muista asiakkaista ja erillään Internetistä, eikä WDM-palvelu ole sidoksissa IP-pohjaisiin verkkoihin.

Elisalta saat WDM-yhteyden helppona palveluna

Elisan asiantuntijat auttavat WDM-yhteyden kanssa

WDM-verkon tekniset ominaisuudet

  • Ethernet-nopeudet: 10 Gbit/s ja 100Gbit/s.
  • Fibre Channel -nopeudet tapauskohtaisesti.
  • Point-to-Point-tyyppinen yhteys kahden pisteen välillä. Koko kapasiteetti on täysin dedikoitu asiakkaalle.
  • Rajapinta asiakkaan tiloissa on standardin mukainen optinen Ethernet-rajapinta nopeudella 10 Gbit/s tai 100 Gbit/s. Et tarvitse erityisiä WDM-aallonpituuskomponentteja omissa laitteissasi.
  • Ethernet-rajapinnoilla tuotetut WDM-palvelut ovat transparentteja VLANien suhteen
  • Palvelutaso valittavissa yrityksen tarpeiden mukaan 24/7-tyyppiseen palvelutasoon asti.
  • Yksittäinen WDM-yhteys on luonteeltaan varmistamaton (unprotected). Lisäpalveluna WDM-yhteydelle on saatavilla runkoverkkotason varmistus. Runkoverkkovarmistus suojaa runkoverkossa tapahtuvilta katkoilta, mutta access-yhteydet ovat sen ulkopuolella.
  • Maksimaalinen vikasietoisuus saadaan aikaan siten, että kahden toimipisteen välille tehdään kaksi erillistä WDM-yhteyttä, jotka ovat toisiinsa nähden eri fyysisillä reiteillä.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää:


Elisan muut yritysverkkoratkaisut