Elisa VerkkoPlus on pilvipohjainen verkkoratkaisuElisa VerkkoPlus on pilvipohjainen verkkoratkaisu
Elisa VerkkoPlus

Elisa VerkkoPlus – turvallinen pilvihallittu verkkoratkaisu

Elisa VerkkoPlus on pilvipohjainen verkkoratkaisu, joka yhdistää lähiverkon, tietoturvan, VPN:n ja SD-yhteydet yhdeksi hallituksi palvelukokonaisuudeksi. Palvelu tarjoaa huolettoman tavan yrityksen verkon rakentamiseen – me huolehdimme yrityksesi verkosta, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Osana palvelukokonaisuutta Elisa valvoo ja hallitsee verkkoa tietoturvallisesti pilvessä. Voit itse seurata yrityksesi verkon toimintaa, sen liikennettä ja laitteita reaaliaikaisesti VerkkoPlus-palvelunäkymästä.

Hankkimalla verkon palveluna takaat verkkosi vakaan toiminnan ja säästät aikaa. Näin yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. VerkkoPlus skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan ja se sopii kaiken kokoisille organisaatioille.

Tutustu VerkkoPlus-palvelun ominaisuuksiin ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Asiantuntijamme kertovat lisää

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa meille numeroon 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Opas: Näin tunnistat yritysverkkosi riskit

Opas kertoo tiiviissä muodossa, mitä yritysverkon haavoittuvuudet ovat ja miten voit niiltä suojautua. Lisäksi opastamme, miten voit tunnistaa yritysverkkoosi liittyviä riskejä.

VerkkoPlus-palvelun ominaisuudet

  • Helppo ja huoleton verkkoratkaisu

    Pilvihallittu verkkoratkaisu tekee yrityksesi verkon hallinnasta helppoa ja huoletonta. VerkkoPlus-palvelussa yrityksesi kaikkia verkkolaitteita hallitaan yhdellä alustalla – ongelmatilanteissa paikannamme ja korjaamme ongelmat nopeasti. Palveluun voidaan myös asettaa hälytyksiä poikkeustilanteiden, kuten verkkokatkojen, varalta.

  • Tietoturva osana lähiverkkopalvelua

    Palvelu yhdistää tietoturvan sekä verkot ja pystyy näin vastaamaan liiketoiminnan nopeasti muuttuviin tarpeisiin. VerkkoPlus sisältää tietoturvatoimintoja, jotka auttavat suojaamaan verkkoa ja siihen liittyviä laitteita. Palveluun sisältyy mm. tilatietoinen palomuuri, tunkeutumisenesto (IPS), sisällön suodatus ja turvallinen VPN-yhteys.

  • Vakaa verkko ja tuki

    Palvelu tarjoaa luotettavan verkkoyhteyden langattomien tukiasemien avulla. Tukiasemat ovat keskitetysti hallinnoituja ja tarjoavat saumattoman roamingin, vierailijapääsyn sekä kehittyneitä Wi-Fi-ominaisuuksia, kuten WPA3-salauksen ja RF-optimointia. Elisa tarjoaa myös kattavan tuen ja kokemuksemme hallituista palveluista takaavat luotettavan ja tehokkaan verkon toiminnan.

Elisa VerkkoPkus mukautuu yrityksesi tarpeiden mukana

Fiksu verkko kehittyy ja mukautuu yrityksesi mukana

Elisa VerkkoPlus yhdistää verkonhallinnan ja -valvonnan, edistyksellisen tietoturvan, skaalautuvuuden sekä analytiikan edut tarjoten vakaan ja käyttäjäystävällisen verkkoratkaisun organisaatiollesi.

Fiksu verkko mukautuu yrityksesi mukana – voit valita haluamasi palvelut vakioiduista komponenteista tai voit hankkia verkon yhtenä palvelukokonaisuutena. Palvelu on laajennettavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

VerkkoPlus-palvelun voi yhdistää jo olemassa olevaan internetyhteyteen tai uuden yhteyden voi hankkia helposti meiltä. Elisan internetyhteyden kanssa VerkkoPlus muodostaa yhtenäisesti valvotun ja hallitun palvelukokonaisuuden, missä Elisan vastaa palvelukokonaisuudesta ja sen käytettävyydestä.

Lisää palvelun hyödyistä artikkelistamme: Mitä kaikkea moderni yritysverkko tarjoaa?

Yhdistä VerkkoPlus näihin palveluihin

Netti Plus ja Netti Pro

Elisa Yritysverkko