Volutz Cableogy Lightning/USB-C -kaapeli
Volutz Cableogy Lightning/USB-C -kaapeli

Volutz Cableogy Lightning/USB-C -kaapeli

Volutz Cableogy Lightning/USB-C -kaapelilla lataat laitteesi sujuvasti ja voit luottaa siihen, että kaapeli pysyy kunnossa ja on käytettävissäsi vielä pitkänkin ajan kuluttua.

Volutz Cableogy Lightning/USB-C -kaapeli 1,5m / 3m

Yleinen kuvaus

  • DualHousing -teknologia säästää taipumiselta
  • Nopea ja matala vastus paksun kuparijohtimen ansiosta
  • Yhteensopiva minkä tahansa suojakotelon kanssa
  • Ekologinen paketointi kierrätetystä paperista

Nopeaan lataukseen tarvitset USB-C kaapelin paksulla kuparisella sisäjohtimella (matala vastus), ja tässä Volutz on alansa ykkönen! Lataa laitteesi nopeasti ja tyylikkäästi. Cableogy II -sarjassa on kaksi pituutta 1,5 m ja 3 m, ja mukana tulee kankainen kaapelijärjestelmä puisella napilla, jolla voit säädellä kaapelin pituutta ja pakata sen säilytykseen.

Kaapeli sopii yhteen erilaisten suojakoteloiden kanssa ohuella viistolla kärjellä, joka takaa täydellisen istuvuuden. Lisäksi Volutzin oma DualHousing -tekniikka kaapelissa eristää taivutusliikkeitä ja näin ollen pidentää käyttöikää jopa 10 kertaa verrattuna perinteisesti valmistettuihin kaapeleihin. Volutz-pakkaus on valmistettu kierrätetystä paperista ja orgaanisesta soijamusteesta. Kaapeli on Apple MFi sertifioitu turvalliseksi nykyisten ja tulevien iOS -versioiden kanssa.

Tuotekoodi

CBYLC1.5W_S: 1,5 metriä valkoinen

CBYLC030BK_S: 3 metriä musta