Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri on johdoton ja ladattava varsipölynimuri, jonka äärimmäisen kevyt rakenne tekee käytöstä helppoa. Yhdysrakenteinen moppaustoiminto varmistaa puhtaan jäljen kaikissa tiloissa.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri

Yleinen kuvaus

  • Johdoton ja ladattava varsipölynimuri
  • Kevyt rakenne tekee käytöstä helppoa
  • Yhdysrakenteinen moppaustoiminto
  • Kolme eri imutehoa

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri tuo siivoamiseen johdotonta vapautta ja kulkee helposti mukanasi huoneesta ja tilasta toimeen ilman epäkäytännöllistä virtajohtoa. Johdottomuus mahdollistaa hankalien paikkojen, kuten portaiden, pöydänalusten tai ahtaiden tilojen imuroinnin. Vain puolentoista kilogramman painoinen imuriosa on äärimmäisen kevyt käyttää ja pitkää vartta käytettäessä paino lepää osin imurin varren varassa.

Imurin kätevä automaattisesti vettä annosteleva moppaustoiminto huolehtii lattiapintojen moppauksesta imuroinnin ohessa. Vesiastia on myös helppo irrottaa ja täyttää. Pölynimurin harjaton tasasähkömoottori pyörii jopa 125 000 kierrosta minuutissa. Yhdessä edistyneen 12 ilmapyörteen imutekniikan kanssa laite takaa jatkuvan 150 ilmawatin (AW) imutehon. Ilmapyörteet synnyttävät erittäin voimakkaan ja imutehoisen ilmavirran, jonka avulla imuri pystyy tehokkaasti imemään pölyä ja allergeeneja.

Varsi-imurin kehittyneen teknologian ja tehokkaan imutehon ansiosta se kykenee imemään sisuksiinsa jopa 99,97 prosenttia erilaisista pienhiukkasista ja allergeeneista, mukaan lukien kiusalliset pölypunkit. Imuria voidaankin käyttää myös sänkyvaatteiden ja sängyn imurointiin. Tehokas suodatinjärjestelmä huolehtii siitä, etteivät imuroidut hiukkaset päädy takaisin huoneilmaan. Imuri on myös moottoria ja sähköistä harjaosaa lukuun ottamatta pestävissä vedellä.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 -varsipölynimuri

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR4307GL

Moottori

Imuteho 185 AW

Roskasäiliön tilavuus

0,3 l

Akku

60 minuuttia eco-tilassa yhdellä latauksella (eco-tila)

Paino

1,6 kg

Mitat

341,5 × 100 × 266,5 mm

Pituus varren kanssa n. 1000 mm

Takuu

24 kk