Tarjous - Säästä 81 €

Xiaomi Pad 5 WiFi
Xiaomi Pad 5 WiFi

Xiaomi Pad 5 WiFi

Olipa käyttöympäristö sitten koulu tai toimisto, Xiaomi Pad 5 on tyylikäs kautta linjan. Kevyenä ja solakkana Xiaomi Pad 5 WiFi on helppo kantaa mukana ja sujauttaa laukkuun.

Xiaomi Pad 5 WiFi - Monipuolinen tabletti työhön ja vapaa-aikaan

Yleinen kuvaus

  • 11 tuuman WQHD+(2560x1600) -näyttö
  • Suurikokoinen 8720 mAh akku
  • Mainio jatke työ- ja viihdekäyttöön

Hyödynnä tarjous ja säästä 81 €. Norm. hinta 322 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Xiaomi Pad 5 WiFi on tabletti, joka muuntautuu työskentelyasemasta viihdelaitteeksi tarpeen mukaan. Olitpa sitten kotona tai toimistolla, löydät Padista tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia, joilla pysyt tehtävien tasalla. Lisäksi sisäänrakennettu sinivalonsuodatinteknologia ja True Display tarjoavat turvallisen ja mukavan katselukokemuksen vähentämällä silmien rasitusta, jota muutoin pitkään näyttöä katsellessa tulisi.

Sulavan katseluelämyksen takaa Xiaomi Pad 5:n 11-tuumainen näyttö WQHD+ -tarkkuudella ja 120Hz virkistystaajuudella. Tabletti on varusteltu True Display -teknologialla, joka säätää automaattisesti näyttöä tuottaakseen tarkemman ja todellisen kuvan ympäröivään valaistukseen perustuen. Sunlight Display takaa selkeät ja terävät kuvat jopa kirkkaassa päivänvalossa. Näyttö, joka kykenee yli miljardin värin toistoon, saa arvoisensa viihdenautinnon kohottajan mukaansatempaavalla äänikokemuksella, josta huolehtii Dolby Atmos.

Pad 5 sisältää työkalupakillisen tuottavuustoimintoja, jotka helpottavat hommien tekoa. Nappaa vaikka kuva 8 megapikselin etu- tai 13 megapikselin takakameralla. Takakameralla voi myös skannata dokumentteja jaettavaksi kanssatyöskentelijöiden tai -opiskelijoiden kanssa. Olipa työtehtävä millainen tahansa, Xiaomi Pad 5:n tehokas laitteisto pitää huolen työn sujuvuudesta.

Tabletin tehoista huolehtii Qualcomm Snapdragon 860 -piirisarja ja 8720 mAh jättiläisakku pitää virroissa tämän työjuhdan, joka palvelee tarkoitusta myös multimedia-alustana. Väririkkaan näytön lisäksi äänentoisto on laajaskaalainen, siitä huolehtivat neljän kaiuttimen kokonaisuus.

Olipa käyttöympäristö sitten koulu tai toimisto, Xiaomi Pad 5 on tyylikäs kautta linjan. Kevyenä ja solakkana Xiaomi Pad 5 on helppo kantaa mukana ja sujauttaa laukkuun.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!  

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

VHU4103EU

Näyttö

11" WQHD+ all-screen näyttö

Resoluutio 2560x1600

120 Hz virkistystaajuus

DCI-P3 ja Dolby Vision -tuki

Käyttöjärjestelmä

Android 11

Muisti ja tallennus

6 GB RAM- eli käyttömuistia

128 GB tallennustila

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 860

Kamera

Takakamera 13 megapikseliä, etukamera 8 megapikseliä

Akku ja lataus

8720 mAh

22,5W pikalataus (pikalaturi pakkauksessa)

USB-C

Yhteydet ja liitännät

WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC

Bluetooth 5.0

Mitat ja paino

254,69 x 166,25 x 6,85mm

511 g

Muuta

Neljä suurta Dolby Atmos -kaiutinta

Myyntipakkauksessa

Xiaomi Pad 5 / Adapter / USB Type-C Cable / Quick Start Guide / Warranty Card

Valmistajan takuu

24 kk