Xiaomi Redmi Power Bank 10 000mAh -varavirtalähde
Xiaomi Redmi Power Bank 10 000mAh -varavirtalähde

Xiaomi Redmi Power Bank 10 000mAh -varavirtalähde

Kompakti ja kätevä virtalähde kaikenlaisten mobiililaitteiden nopeaan ja turvalliseen lataamiseen. Kevyt ja helppo kuljettaa mukana minne tahansa.

Xiaomi Redmi Power Bank 10 000mAh -varavirtalähde

  • 10 000mAh akun kapasiteetti
  • Lataa kahta laitetta samanaikaisesti
  • Kevyt ja helposti mukana kulkeva

Redmi Power Bank 10000mAh on kätevä ja kompakti varavirtalähde, jolla lataat mobiililaitteesi nopeasti, turvallisesti ja helposti. Virtalähde on yhteensopiva yleisimpien matkapuhelimien ja muiden älylaitteiden kanssa. Laturin kaksoisliitin mahdollistaa kahden laitteen lataamisen samanaikaisesti.

Virtapankin voi ladata niin Micro-USB, kuin USB-C-johdolla. Virtapankin kapasiteetin ylläpitämiseksi ei siis tarvitse kantaa mukana useampaa eri johtoa. Ulostulosyöttöä varten laitteessa on kaksi USB-A-porttia, joilla voit halutessasi ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Virtapankki tarjoaa 10W lataustehoa, jonka ansiosta mobiililaitteet latautuvat nopeasti.

Laitteen muotoilu on tyylikkään musta, sen pinta liukumaton ja se pysyy tukevasti kädessä. Alle 250 gramman painoisena sen mukana kantaminen taskussa tai laukussa on helppoa. Tien päällä latausta varten tulee kytkeä USB-kaapeli ulostuloporttiin (USB-A) ja toinen pää mobiililaitteeseen, jolloin lataus alkaa automaattisesti.

Sisäänrakennetun ohjauspiirin 12-osainen turvallisuusjärjestelmä huolehtii huolettomasta latauksesta. Järjestelmä valvoo mm. ylilatausta, lämpötilaa, huonoa kytkentää ja oikosulkuja. Pieniakkuiset kevyet laitteet, kuten Bluetooth-kuulokkeet ja aktiivisuusrannekkeet lataat matalavirtaisella syötöllä sivussa sijaitsevaa nappia kaksi kertaa painamalla. Näin tehdessä virtapankki siirtyy hitaampaan lataustilaan. Nappia kerran painamalla näet neljästä indikaattorivalosta, paljonko virtapankissa on virtaa (25-50-75-100%).

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

VXN4305GL

Akun kapasiteetti

37Wh, 10 000mAh

Akku

Li-Po

Mitat ja paino

73,6 x 150,5 x 15,1 mm

< 250 grammaa

Input

1 x USB-C ja 1 x Micro-USB

Output

2 x USB-A

Takuu

24 kk