Xiaomi Robot Vacuum S10 -robotti-imuri
Xiaomi Robot Vacuum S10 -robotti-imuri

Xiaomi Robot Vacuum S10 -robotti-imuri

Xiaomi Robot Vacuum S10 -robotti-imuri on tehokas ja edistyksellinen imurointi- ja moppauslaite samassa paketissa. Älykäs robotti-imuri siivoaa jopa 160 neliön alueen ja sen omatoiminen siivousaika on jopa 130 minuuttia.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Xiaomi Robot Vacuum S10 -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Imurointi- ja moppaustoiminto
  • Edistyksellinen imuteho (4000 Pa)
  • Ohjattavissa ja seurattavissa mobiilisovelluksella
  • Ylittää jopa 2 cm kynnykset ja tunnistaa pudotukset
  • Jopa 130 minuuttia siivousaikaa
Xiaomi Robot Vacuum S10 on älykäs ja tehokas robotti-imuri, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle vaivatonta siivousta ja puhtautta arkeen.

Xiaomi Robot Vacuum S10 yhdistää huippuluokan teknologian ja innovatiivisen muotoilun tarjoten sinulle huippuluokan siivouskokemuksen. Sen tarkkaan suunniteltu imujärjestelmä poistaa tehokkaasti pölyn, roskat ja karvat niin kovilta lattioilta kuin matoilta. Voit unohtaa perinteiset harjat ja rikkalaput, sillä tämä robotti-imuri hoitaa siivouksen puolestasi. Laitteessa on myös edistyksellinen moppausominaisuus. Edestakainen moppausliike pitää huolen, että lattiat pysyvät puhtaina esimerkiksi tahroista tai tassunjäljistä.

Yksi Xiaomi Robot Vacuum S10:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen älykäs navigointi. Edistyksellinen laserohjain skannaa ympäristöä tarkasti luoden reaaliaikaisen kartan kotisi tiloista. Tämä mahdollistaa tehokkaan reitin suunnittelun ja esteiden väistämisen, joten robotti-imuri siivoaa tehokkaasti ja turvallisesti jopa monimutkaisissa tiloissa. Imurin muistiin on tallennettavissa useampia pohjakarttoja.

Yhdistettävyys on avainsana Xiaomi Robot Vacuum S10:ssä. Voit helposti ohjata robotti-imuria Xiaomi-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Voit käynnistää siivouksen etänä, asettaa aikatauluja ja valita tiettyjä alueita, joita haluat siivottavan. Lisäksi robotti-imuri tukee ääniohjausta, joten voit ohjata sitä esimerkiksi älykaiuttimen kautta.

Xiaomi Robot Vacuum S10:ssä on myös älykäs latausjärjestelmä. Se tunnistaa automaattisesti akun varauksen tason ja palaa latausasemalle tarvittaessa. Tämä tarkoittaa, että robotti-imuri on aina valmiina seuraavaan siivouskertaan.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR5988EU

Imuteho

4000 Pa

Ominaisuudet

Imuriointi ja moppaus
Lasernavigointi
Tunnistaa pudotukset
Hallinta sovelluksella
Useamman pohjakartan tallennusmahdollisuus
Ajastus

Pakkauksen sisältö

Xiaomi Robot Vacuum S10 –robotti-imuri
Latausasema
Moppauslevy
Moppausliina
Puhdistustyökalu
Käyttöopas ja dokumentaatio 

Mitat ja paino

350 x 350 x 94,5 mm
3.6 kg

Puhdistusalue

Noin 160 neliötä

Akku

3200 mAh
Automaattinen lataus siivouksen jälkeen

Säiliöt

Pölysäiliö 300 ml
Vesisäiliö 170 ml

Takuu

24 kk