Xiaomi Smart Air Purifier 4 -ilmanpuhdistin
Xiaomi Smart Air Purifier 4 -ilmanpuhdistin

Xiaomi Smart Air Purifier 4 -ilmanpuhdistin

Tehokas Xiaomi Smart Air Purifier 4 -ilmanpuhdistin pitää kotisi tai toimistosi ilman puhtaana. Vie kompaktin rakenteensa vuoksi vain vähän huonetilaa kodistasi tai toimistostasi.

Suosittelemme myös

  Xiaomi Smart Air Purifier 4 - helposti siirrettävä ilmanpuhdistin

  • Suodattaa jopa 99,97% ilman epäpuhtauksista
  • Puhdistaa ilmaa jopa 400 kuutiometrin tuntiteholla
  • Puhdistaa noin 48 neliömetrin tilan kerran tunnissa
  • Kompakti rakenne vie vain vähän huonetilaa
  • Helppo hallita älypuhelinsovelluksella.

  Tyylikäs ja tornimallinen ilmanpuhdistin sopii kaikkiin huonetiloihin, kuten vaikka toimistoihin tai kotitoimistoihin. Puhdistin mittaa ilmanlaatua laseranturilla ja havaitsee jopa 0,3 mikrometrin kokoiset pienhiukkaset, kuten siitepölyn, bakteerit, virukset ja itiöt, ja suodattaa jopa 99,97 prosenttia niistä. Laite puhdistaa ilmaa myös epämiellyttävistä hajuista ja savusta.

  Tehokas ilmanpuhdistaja kykenee puhdistamaan ilmaa jopa 400 kuutiometrin tuntiteholla (CADR) eli tyypillisen makuuhuoneen kokoisen tilan ilma puhdistuu noin 10 minuutissa. Yksittäisen laitteen teho riittää puhdistamaan ilman noin 48 neliömetrin tilasta kerran tunnissa. Ilmanpuhdistajan sisuksissa on Xiaomin kehittämä supertehokas suodatinjärjestelmä, joka on perinteistä HEPA-suodatinjärjestelmää kehittyneempi, tehokkaampi ja nopeampi. Sylinterimäinen 360 asteen suodatin kerää pölyn ja hiukset joka suunnasta uloimpaan suodattimeen. Keskisuodatin puolestaan poistaa ilmasta mikrohiukkaset ja bakteerit.

  Ilmanpuhdistin vie kompaktin rakenteensa vuoksi vain vähän huonetilaa. Se on vain noin 56 senttimetriä korkea ja painaa 5,6 kilogrammaa. Sitä on helppo siirtää huoneesta tai kerroksesta toiseen. Pienen kokonsa lisäksi ilmanpuhdistin on lepotilassaan lähes äänetön. Ääntä vaimentavan muotoilun ansiosta laite pitää ylimmillään vain 64 desibelin ja alimmillaan vain noin 32 desibelin ääntä ilmaa puhdistaessaan, joten sitä voi käyttää myös yöllä samassa tilassa nukuttaessa. Ilmanpuhdistajaa voi kätevästi hallita Xiaomi Mi Home -älypuhelinsovelluksella. Ilmanlaadun, lämpötilan ja kosteuden näkee puhelimesta tai laitteen OLED-näytöstä ja laitteen tuuletinvoimakkuutta ja ajastusta voidaan säätää helposti sovelluksen kautta. Ilmanpuhdistaja voidaan myös liittää langattomaan lähiverkkoon, jolloin se tukee myös Google Assistant- ja Amazon Alexa -virtuaaliavustajia. Näin laitetta voi helposti ohjata myös puheella.

  Xiaomi Mi Home -sovellus osaa myös kertoa, kun suodatin tulee vaihtaa. Mikäli laite on seissyt kauan käyttämättömänä, se on hyvä puhdistaa pinnalle kertyneestä pölystä. Tämä onnistuu vaivattomasti irrottamalla puhdistimen päällä oleva ritilä. Monimutkaisia työkaluja ei tähän tarvita.

  Tuotekoodi BHR5096GL

  Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Xiaomi Smart Air Purifier 4 -ilmanpuhdistin