Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro -ilmanpuhdistin
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro -ilmanpuhdistin

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro -ilmanpuhdistin

Tehokas ja hiljainen Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro -ilmanpuhdistin. Sopii kompaktin muotoilunsa puolesta kodin lisäksi vaikka toimistoon.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro - tehokas ilmanpuhdistin kotiin tai toimistolle

  • Tehokas ja miellyttävän hiljainen
  • Suodattaa jopa 99,97% ilman epäpuhtauksista
  • Kätevä OLED-näyttö kertoo lämpötilan, ilmankosteuden ja ilmanlaadun
  • Puhdistaa ilman noin 60 neliömetrin tilasta kerran tunnissa
  • Helppo hallita älypuhelinsovelluksella

Tyylikäs ja tornimallinen ilmanpuhdistin sopii kaikkiin huonetiloihin, kuten vaikka toimistoihin tai kotitoimistoihin. Puhdistin mittaa ilmanlaatua laseranturilla ja havaitsee jopa 0,3 mikrometrin kokoiset pienhiukkaset, kuten siitepölyn, bakteerit, virukset ja itiöt, ja suodattaa jopa 99,97 prosenttia niistä. Laite puhdistaa ilmaa myös epämiellyttävistä hajuista ja savusta.

Tehokas ilmanpuhdistaja kykenee puhdistamaan ilmaa jopa 500 kuutiometrin tuntiteholla (CADR) eli tyypillisen makuuhuoneen kokoisen tilan ilma puhdistuu noin 15 minuutissa. Yksittäisen laitteen teho riittää puhdistamaan ilman noin 60 neliömetrin tilasta kerran tunnissa.

Ilmanpuhdistajan sisuksissa on Xiaomin kehittämä supertehokas suodatinjärjestelmä, joka on perinteistä HEPA-suodatinjärjestelmää kehittyneempi, tehokkaampi ja nopeampi. Sylinterimäinen 360 asteen suodatin kerää pölyn ja hiukset joka suunnasta uloimpaan suodattimeen. Keskisuodatin puolestaan poistaa ilmasta mikrohiukkaset ja bakteerit.

Ilmanpuhdistin vie kompaktin rakenteensa vuoksi vain vähän huonetilaa. Se on vain noin 68 senttimetriä korkea ja painaa 6,8 kilogrammaa. Sitä on helppo siirtää huoneesta tai kerroksesta toiseen. Pienen kokonsa lisäksi ilmanpuhdistin on lepotilassaan lähes äänetön. Ääntä vaimentavan muotoilun ansiosta laite pitää ylimmillään vain 65 desibelin ja alimmillaan vain noin 34 desibelin ääntä ilmaa puhdistaessaan, joten sitä voi käyttää myös yöllä samassa tilassa nukuttaessa.

Ilmanpuhdistajaa voi kätevästi hallita Xiaomi Mi Home -älypuhelinsovelluksella. Ilmanlaadun, lämpötilan ja kosteuden näkee puhelimesta tai laitteen OLED-näytöstä ja laitteen tuuletinvoimakkuutta ja ajastusta voidaan säätää helposti sovelluksen kautta. Ilmanpuhdistaja voidaan myös liittää langattomaan lähiverkkoon, jolloin se tukee myös Google Assistant- ja Amazon Alexa -virtuaaliavustajia. Näin laitetta voi helposti ohjata myös puheella.

Xiaomi Mi Home -sovellus osaa myös kertoa, kun suodatin tulee vaihtaa. Mikäli laite on seissyt kauan käyttämättömänä, se on hyvä puhdistaa pinnalle kertyneestä pölystä. Tämä onnistuu vaivattomasti irrottamalla puhdistimen päällä oleva ritilä. Monimutkaisia työkaluja ei tähän tarvita.

Tuotekoodi BHR5056EU

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro -ilmanpuhdistin