Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke

Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke

Xiaomin kätevä ja monipuolinen aktiivisuusranneke sisältää yli 110 erilaista harjoitusohjelmaa. Sopii mainiosti terveyden, aktiivisuuden ja urheilusuoritusten seurantaan.

Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke

Yleinen kuvaus

  • Yli 110 harjoitustilaa
  • Jopa 14 päivän akunkesto
  • Seuraa unta ja stressiä
  • Sykkeenmittaus ranteesta
  • Iso ja selkeä näyttö

Hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneille erinomaisesti sopiva aktiivisuusranneke tarjoaa edistyksellisiä harjoitusominaisuuksia sekä suuren ja selkeän näytön. 1,62" AMOLED-täysnäyttö 326 PPI -tarkkuudella esittää informaatiota selkeästi ja tehokkaasti aktiiviselle käyttäjälleen.

Tehokas grafiikkasuoritin tekee käyttöliittymän grafiikoista selkeitä sekä animaatioista sulavia. Laitteen yli 110:n harjoitustilan käyttäjäkokemus on myös intuitiivinen ja urheiluaktiviteeteista tulee luontaisesti osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Aktiivisuusranneke tukee maksimimaalisen hapenottokyvyn mittausta aerobisen harjoittelun aikana. Tuloksena käyttäjä näkee hapen määrän millilitroina per kehon massa (kilogramma) per minuutti. Tällä ominaisuudella voi seurata harjoituskuormaa, palautumisaikaa sekä harjoituksen vaikutusta. Näin käyttäjät voivat arvioida ja sovittaa harjoittelunsa määrää ja intensiteettiä maksimaalisen suorituskykynsä koko potentiaalin valjastamiseen.

Xiaomi Smart Band 7 suorittaa mittausta jatkuvasti ja tilastoi käyttäjälleen terveysdataa läpi päivän, jotta terveydentilaa voidaan tarkastella eri aikoina. Jatkuva veren happipitoisuuden seuranta muistuttaa käyttäjää matalasta SpO2 -arvosta mikäli turvallinen raja-arvo on saavutettu, kannustaen joko liikkumaan tai lepäämään. Sykkeenmittauksella voidaan arvioida korkeaa sekä matalaa stressitasoa. Unenseurantatoiminto mittaa unen eri vaiheita sekä hengityksen laatua.

Käyttäjät voivat löytää oman tyylinsä yli sadasta erilaisesta kellotaulusta. Ranneke on muotoiltu kaareutuvalla remminpäällä, jonka ansiosta ranteen ihon ja remmin väliin jää pieni väli ja laitetta on mukavampi käyttää.

Aktiivisuusrannekkeen akunkesto on jopa 14 päivää tavanomaisessa käytössä. Sen vedenkestävyysluokitus on 5ATM, joten se soveltuu käyttöön myös esimerkiksi uidessa. Terveystietoja ja harjoitusstatistiikkaa voi seurata Mi Fitness -sovelluksessa. Sovelluksen käyttöliittymä helpottaa tietojen tarkastelua ja käyttäjän laitteiden hallintaa.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR6008GL

Näyttö

1,62" AMOLED

Sensorit

3-akselinen kiihtyvyyssensori

3-akselinen gyroskooppi

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Akunkesto

Jopa 14 päivää

Ominaisuudet

Värinäilmoitus saapuville puheluille ja viesteille

Unen- ja stressin seuranta

Ohjattu hengitysharjoitus

Seuraa sykettä ja veren happisaturaatiota

Vedenkestävyysluokitus

5 ATM

Valmistajan takuu

24 kk