Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello
Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello

Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello

Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello seuraat helposti eri liikuntamuotoja monipuolisesti ja tehostat päivääsi. Klassisten ominaisuuksien lisäksi kellosta löytyy kattavat toiminnot, joilla mittaat tarkasti monia kehon toimintoja, kuten sydämen sykettä, unta ja happisaturaatiota.

Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello

Yleinen kuvaus

  • Selkeä ja kirkas aina näkyvä 1,43 tuuman AMOLED-värinäyttö
  • Yli 200 erilaista kellotaulua
  • Tuki jopa 117 erilaiselle liikunta- ja urheilumuodolle
  • Korkeatasoinen sykkeen, unen ja stressitason seuranta
  • Tarkka kaksitaajuinen GPS-paikannus
  • Jopa 12 päivän akunkesto

Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello on sporttinen ja tyylikäs apuväline ja tuki päiviesi aktiivisuutta seuraamaan. Kirkas ja värikylläinen AMOLED -näytöllä varustettu älykello mittaa tarkasti monia kehon toimintoja, kuten sydämen sykettä, unta ja happisaturaatiota. Kello analysoi tuottamaansa dataa ja osaa arvioida käyttäjänsä hyvinvointia ja terveyttä. Mukanasi kulkee jopa 117 eri liikunta- ja urheilumuotoa. Tehokkaalla 470mAh varmistat, ettei virta lopu kesken treenin. Akunkesto jopa 12 päivää yhdellä latauksella.

Laitteessa on aina päällä oleva näyttö ja voit varmistaa yli 200 kellotaulun valikoimasta juuri sinun asukokonaisuuteesi sopivan taulun. Kirkas 1,43 tuuman AMOLED -näyttö takaa, että näet kellotaulun myös kirkkaassa auringonvalossa. Tarkan sykkeen seurannan avulla on helppo seurata treenin kuormittavuutta, lepoa ja palautumista. Kello osaa myös seurata unenlaatua ja stressitasoa, sekä analysoida kehon toimintaa.

Kellosta löytyy jopa 117 erilaista urheilu- ja liikuntamuotoa. Jopa 19 ammattitasontilaa, kuten triathlon, uinti ja intervalliharjoittelu. Lisäksi kellossa on 98 yksityiskohtaisempaa urheilutilaa, kuten juoksu, kävely ja erilaiset kuntosaliharjoitukset. 5ATM -tason vesitiiveyden ansiosta voit uida ja sukeltaa jopa 50 metrin syvyyteen. Kello tukee kaksitaajuista GPS-paikannusta joka mittaa tarkasti kuljetun matkan. Lisäksi tuettuja paikannuksen muotoja ovat GLONASS ja Galileo.

Tehokas 470mAh ladattava akku tarjoaa älykkäiden algoritmien ansiosta yhdellä latauksella jopa 12 päivän yhtäjaksoisen käytön. Kellossa on kaksi painiketta, jolla näytölle saa helposti haluamansa tiedot. Toiminnot löytyvät helposti ilman vaivalloista valikoiden selausta. Saat halutessasi ilmoituksia esimerkiksi tulevista puheluista, sosiaalisen median sisällöistä, sekä säästä. Voit seurata omia urheilusuorituksia Xiaomi Wear -sovelluksen kautta omasta älypuhelimestasi.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Xiaomi Watch S1 Active -GPS-urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

BHR5380GL musta

BHR5381GL valkoinen

BHR5467GL sininen

Näyttö

AMOLED 1,43 tuumaa (aina päällä oleva näyttö)

466 x 466 kuvapistettä

Kehys ja runko

Lasikuituvahvisteinen muovi

Ranneke

Silikoniranneke: 22mm

Paikannus

GPS, Glonass, Galileo

Vesitiiviys

50 metriin (5ATM)

Mitat

Rungon koko: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm

Paino

36 g (ilman ranneketta)

Yhteensopivuus

Android 6.0 tai uudempi

IOS 10.0 tai uudempi

Takuu

Valmistajan myöntämä 24 kk