Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen Total-palveluun ja se suojaa kaikki laitteesi verkon viruksiltaElisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen Total-palveluun ja se suojaa kaikki laitteesi verkon viruksilta
Elisa Yritystietoturva

Suojaa yrityksesi laitteet F-Securen tietoturvalla

Elisa Yritystietoturva tuo kattavan tietoturvan kaikkiin laitteisiisi ja suojaa tärkeitä tietojasi verkon haittaohjelmilta, viruksilta ja identiteettivarkauksilta.

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen Total -palveluun, joka tuo suojan Windows- ja Mac-tietokoneiden lisäksi Android- ja iOS-puhelimiin ja tabletteihin.

Yritystietoturva takaa virusten torjunnan, selauksen suojauksen ja VPN:n lisäksi nyt myös henkilötietojen suojauksen ja salasanojen hallinnan. Salaa yhteytesi ja tee töitä huoletta myös julkisessa Wi-Fi-verkossa.

Tilaa yrityksellesi kattava Elisa Yritystietoturva!

Hyödynnä tarjous – saat nyt 2 kk -50 %

Tarjous on voimassa 30.8. asti ja koskee vain uusia asiakkaita.

Valitse sopiva paketti:
 • 3 laitteeseen 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk)
 • 6 laitteeseen 4,95 €/kk (norm. 9,90 €/kk)
 • 15 laitteeseen 7,45 €/kk (norm. 14,90 €/kk)
 • 25 laitteeseen 12,45 €/kk (norm. 24,90 €/kk)
 • 35 laitteeseen 17,45 €/kk (norm. 34,90 €/kk)
 • 45 laitteeseen 22,35 €/kk (norm. 44,70 €/kk)Kaipaatko apua valinnassa?Elisa Yritystietoturva 35 laitteeseen
Elisa Yritystietoturva 35 laitteeseen

Elisa Yritystietoturva

Elisa Yritystietoturva tuo kattavan tietoturvan kaikkiin laitteisiisi ja suojaa tietojasi verkon haittaohjelmilta, viruksilta ja identiteettivarkauksilta. Voit asentaa ohjelmiston Windows PC- ja Mac-tietokoneille sekä Android- ja iOS-älypuhelimille ja -tableteille.

Saat nyt kampanjahintaan 2 kk -50 % – Huom! Alennus hyvitetään laskulle vasta tilauksen tekemisen jälkeen.

3 laitteeseen 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk)
6 laitteeseen 4,95 €/kk (norm. 9,90 €/kk)
15 laitteeseen 7,45 €/kk (norm. 14,90 €/kk)
25 laitteeseen 12,45 €/kk (norm. 24,90 €/kk)
35 laitteeseen 17,45 €/kk (norm. 34,90 €/kk)
45 laitteeseen 22,35 €/kk (norm. 44,70 €/kk)

Valitse alasvetovalikosta sopiva paketti:

Elisa Yritystietoturva 15 laitteeseen
 • Elisa Yritystietoturva 15 laitteeseen
 • Elisa Yritystietoturva 6 laitteeseen
 • Elisa Yritystietoturva 3 laitteeseen
 • Elisa Yritystietoturva 45 laitteeseen
 • Elisa Yritystietoturva 25 laitteeseen
 • Elisa Yritystietoturva 35 laitteeseen
Yhteensä (alv 0%)
Kuukausimaksut14,90 €

Asenna Elisa Yritystietoturva uusiin laitteisiin


Kotimainen tietoturvaohjelma yrityksille

Elisa Yritystietoturvalla saat tietoturvaohjelman, joka suojaa laitteesi ja tiedostosi tartunnoilta. Lisäksi palveluun kuuluu VPN, joka suojaa nettiselailusi myös silloin, kun yhdistät laitteesi julkiseen WiFi-verkkoon. Näin kukaan ei pääse sieppaamaan tietojasi ja teet töitä huoletta myös tien päällä. Elisa Yritystietoturva -palveluun kuuluu myös henkilötietojen suojaus sekä salasanojen hallinta.

Palvelu päivittyy aina automaattisesti, joten virussuojasi on aina ajan tasalla!

F-Secure Safe – palkittu virustorjunta


Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen SAFE-palveluun, joka on voittanut jo seitsemän kertaa 10 vuoden aikana AV-TEST Instituutin Best Protection -palkinnon.

Suojaa laitteesi haittaohjelmilta

YRi

Estä identiteettivarkaudet

Elisa Yritystietoturva suojaa yrityksen kaikki laitteet

Miksi kannattaa hankkia virustorjuntaohjelma Elisalta?

Palvelua Suomesta

Saat ohjelmiston sekä Elisan asiakaspalvelun tuen suomenkielellä. Näin tietoturvaa on helppo hallita ja apu on lähellä.

Helppo käyttöönotto

Tietoturvan asennus laitteisiin on vaivatonta. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tarkat ohjeet, miten otat palvelun käyttöön.

Joustava sopimus

Maksat palvelun kätevästi edullisena kuukausimaksuna. Näin sinun ei tarvitse sitoutua vuoden lisensseihin.

Kaipaatko apua tilaamisen kanssa?


Tietoa puhelimien, tietokoneiden ja tablettien tietoturvasta


Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa virustorjunta?

Päätelaitteen virustorjunnalla tarkoitetaan tietoturvaohjelmistoa, joka asennetaan tietokoneelle, puhelimelle tai tabletille. Tietoturvaohjelmisto toimii laitteella hiljaa taustalla, ja estää haitallisen sovelluksen asentumista tai suorittamista laitteellasi.

Miten virustorjunta toimii?

Viruksentorjuntaohjelma estää haitalliset tiedostot ennen kuin ne pääsevät tekemään tuhojaan. Virustorjuntaohjelma tarkistaa automaattisesti kovalevysi, siirrettävät tietovälineet (ulkoiset asemat, USB-laitteet ja levykkeet) sekä ladattavat tiedostot.

Elisa Yritystietoturvan virussuoja auttaa käyttämään nettiä turvallisesti. Esimerkiksi selauksen suojaus tarkistaa vierailtavien sivustojen turvallisuusluokituksen ja estää haitalliset sivustot. Pankkitoimintojen suojaus toimii lisäsuojana verkkopankkia käytettäessä. Se estää hyökkääjiä sekaantumasta maksuliikenteeseen sekä muun haitallisen toiminnan verkkopankki-istunnon aikana.

Riittääkö ilmainen virustorjunta?

Ilmaiset virustorjuntaohjelmat voivat torjua esimerkiksi troijalaiset, mutta niiden tarjoama suoja ei ylety kaikkialle, kuten verkko-ostoksiin ja verkkopankin käyttöön. Pahimmillaan netistä ladattavat ilmaiset antivirus-ohjelmat voivat myydä käyttäjä- tai käyttäytymistietoja eteenpäin. Kattavan verkkosuojauksen varmistat tietoliikenteen salaavalla, VPN-teknologialla lisätyllä Yritystietoturvalla.

Pitääkö älypuhelimessa tai tabletissa olla virustorjunta?

Haittaohjelmia kohdistetaan erityisesti mobiililaitteille. Vaikka perinteiset tietokonevirukset eivät olekaan uhka mobiililaitteille, niin muunlaiset haittaohjelmat ovat.

Mobiilihaittaohjelma voi esimerkiksi:

 • lukita laitteesi ja vaatia lunnaiden maksamista
 • varastaa henkilötietoja ja pankkitietoja
 • tehdä veloituksia luottokortiltasi
 • lähettää tekstiviestejä maksullisiin numeroihin
 • asentaa sovelluksia ja poistaa niiden asennuksia

Ota nämä huomioon mobiililaitteiden tietoturvassa:

 • Valitse luotettava tietoturvasovellus kännykkään ja tablettiisi – ja vältä epäilyttäviä sovelluksia.
 • Älä anna puhelimen tai tabletin sovelluksille tarpeettomia käyttöoikeuksia
 • Suojaa Wi-Fi-yhteydet VPN-toiminnolla
 • Älä avaa epäilyttäviä linkkejä.

Elisa Yritystietoturva on älypuhelimen ja tabletin tietoturva- ja virustorjuntasovellus, joka suojaa käyttäjää verkon hyökkääjiltä ja tietojenkalastelijoilta. Yritystietoturva sisältää myös VPN-suojauksen julkisiin WiFi-verkkoihin.

Tarvitsevatko Apple-laitteet (MAC, iPhone, iPad) virustorjuntaa?

Kyllä, Internet on sama kaikille laitteille. Rikolliset ovat siellä, missä netinkäyttäjätkin. Näin ollen MAC-tietokoneet, iPhonet tai iPadit tarvitsevat myös tietoturvan.

MACin haittaohjelmat ovat yleistyneet Apple-laitteiden yleistymisen myötä. MAC-, iPhone- tai iPad-käyttäjä voi joutua esimerkiksi tietojenkalastelujen kohteeksi. Tietojenkalastelun tarkoitus on saada sinut antamaan rikollisille henkilötietojasi, kuten pankkitietojasi ja salasanojasi. Niiden avulla yritetään varastaa rahaa tai kaapata käyttäjätilejäsi.

Mitkä ovat verkon yleiset haittaohjelmat ja uhat?

 • Erilaiset kiristysohjelmat saastuttavat ja lukitsevat tietokoneesi ja vaativat lunnaita lukituksen purkamiseksi. Lunnaiden suuruus voi olla 500–1500 € per tietokone, ja maksu vaaditaan usein virtuaalivaluutta Bitcoineilla, joita on vaikea jäljittää. Tietokoneen saaminen takaisin toimintaan voi kestää useita päiviä. Viimeaikaisia vakavaa tuhoa aiheuttaneita kiristyshaittaohjelmia ovat esimerkiksi WannaCry ja Petya, jotka ovat iskeneet Suomessakin.
 • Kalasteluohjelmia esiintyy yleisesti sähköpostien tai erilaisten mainosten välityksellä, ja ne tulevat usein hyvin tunnetulta yritykseltä, kuten Applelta tai Verovirastolta. Viestin linkki ohjautuu huijaussivulle, jossa kalastellaan esim. luottokorttitietoja.
 • Pankkitroijalainen kaappaa käynnissä olevan pankkiyhteyden. Kirjautumisen yhteydessä napataan salasanat ja käyttäjätunnukset ja yhteys siirtyy valesivustolle. Näin huijarit pääsevät käsiksi tilillesi ja voivat siirtää huomattavan määrän rahaa.
 • Vakoiluohjelmat keräävät tietojasi ja lähettävät niitä eteenpäin kolmansille osapuolille. Tällaisia tietoja voivat olla sähköpostiosoitteet, salasanat ja luottokorttien numerot.
 • Key lockerit nauhoittavat esim. näppäinkomennot, käyttäjätunnukset ja salasanat ja lähettävät näitä eteenpäin väärinkäytettäväksi.

Onko sinulla jo Elisa Yritystietoturva?

Palvelun käyttöönotto


Yritystietoturva-portaali


Muutokset nykyiseen tilaukseen