Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen Total-palveluun ja se suojaa kaikki laitteesi verkon viruksiltaElisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen Total-palveluun ja se suojaa kaikki laitteesi verkon viruksilta
Elisa Yritystietoturva

Suojaa yrityksesi laitteet F-Securen tietoturvalla

Elisa Yritystietoturva tuo kattavan tietoturvan kaikkiin laitteisiisi ja suojaa tärkeitä tietojasi verkon haittaohjelmilta, viruksilta ja identiteettivarkauksilta.

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen Total -palveluun, joka tuo suojan Windows- ja Mac-tietokoneiden lisäksi Android- ja iOS-puhelimiin ja tabletteihin.

Yritystietoturva takaa virusten torjunnan, selauksen suojauksen ja VPN:n lisäksi nyt myös henkilötietojen suojauksen ja salasanojen hallinnan. Salaa yhteytesi ja tee töitä huoletta myös julkisessa Wi-Fi-verkossa.

Tilaa yrityksellesi kattava Elisa Yritystietoturva!

Hyödynnä tarjous – saat nyt 2 kk -50 %

Tarjous on voimassa 30.6.2024 ja koskee vain uusia asiakkaita.

TILAA YRITYSTIETOTURVA

Kaipaatko apua valinnassa?

ota yhteyttä

Elisa Yritystietoturva 35 laitteeseen
Elisa Yritystietoturva 35 laitteeseen

Elisa Yritystietoturva

Elisa Yritystietoturva tuo kattavan tietoturvan kaikkiin laitteisiisi ja suojaa tietojasi verkon haittaohjelmilta, viruksilta ja identiteettivarkauksilta. Voit asentaa ohjelmiston Windows PC- ja Mac-tietokoneille sekä Android- ja iOS-älypuhelimille ja -tableteille.

Saat nyt kampanjahintaan 2 kk -50 % – Huom! Alennus hyvitetään laskulle vasta tilauksen tekemisen jälkeen.

3 laitteeseen 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk)
6 laitteeseen 4,95 €/kk (norm. 9,90 €/kk)
15 laitteeseen 7,45 €/kk (norm. 14,90 €/kk)
25 laitteeseen 12,45 €/kk (norm. 24,90 €/kk)
35 laitteeseen 17,45 €/kk (norm. 34,90 €/kk)
45 laitteeseen 22,35 €/kk (norm. 44,70 €/kk)

Valitse alasvetovalikosta sopiva paketti:

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut14,90 €

Asenna Elisa Yritystietoturva uusiin laitteisiin

Asenna Elisa yritystietoturva

Kotimainen tietoturvaohjelma yrityksille

Elisa Yritystietoturvalla saat tietoturvaohjelman, joka suojaa laitteesi ja tiedostosi tartunnoilta. Lisäksi palveluun kuuluu VPN, joka suojaa nettiselailusi myös silloin, kun yhdistät laitteesi julkiseen WiFi-verkkoon. Näin kukaan ei pääse sieppaamaan tietojasi ja teet töitä huoletta myös tien päällä. Elisa Yritystietoturva -palveluun kuuluu myös henkilötietojen suojaus sekä salasanojen hallinta.

Palvelu päivittyy aina automaattisesti, joten virussuojasi on aina ajan tasalla!

F-Secure SAFEn AV-TEST-palkinnot

F-Secure Safe – palkittu virustorjunta

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen SAFE-palveluun, joka on voittanut jo seitsemän kertaa 10 vuoden aikana AV-TEST Instituutin Best Protection -palkinnon.

Kattavat tietoturvaominaisuudet

 • Virustorjunta: Tietoturvaohjelma suojaa laitteesi viruksilta sekä kiristys- ja vakoiluohjelmilta.
 • Pankkitoimintojen suojaus: Käytä verkkopankkia ja tee nettiostoksia huoletta. Pankkitunnuksesi ja yksityisyytesi ovat turvassa!
 • Selauksen suojaus: Yritystietoturva estää pääsysi haitallisille sivustoille, kuten tietojenkalastelusivulle.
 • Turvallinen surffaus julkisessa WiFi-verkossa: Käytätkö julkista WiFiä esimerkiksi kahvilassa tai junassa? VPN mobiililaitteissa suojaa henkilökohtaiset tietosi avoimissa WiFi-verkoissa. Kaikki liikenne on salattua ja mahdotonta siepata. VPN suojaa surffailusi millä tahansa selaimella ja lisäksi IP-osoitteesi pysyy salattuna. VPN toimii Android- ja iOS-mobiililaitteissa sekä Windows- ja Mac-tietokoneissa.
 • Henkilötietojen suojaus -ominaisuus, jonka avulla voit tarkistaa onko tärkeitä tietojasi vuotanut nettiin ja saat yksilölliset ohjeet, kuinka toimia.
 • Salasanaholvin avulla hallinnoit salasanojasi turvallisesti. Voit luoda vahvoja ja uniikkeja salasanoja eri palveluihin.

Suojaa laitteesi haittaohjelmilta

Salasanaholvissa salasanat pysyvät turvassa

Estä identiteettivarkaudet

Elisa Yritystietoturva suojaa yrityksen kaikki laitteet

Tietoturva sopii kaikille laitteille

Suojaa kaikki laitteesi viruksilta sekä kiristys- ja vakoiluohjelmilta. Voit asentaa ohjelmiston useille eri laitteille (Windows PC- ja Mac-tietokoneet sekä Android- ja iOS-älypuhelimet ja -tabletit).

Elisa Yritystietoturvan voi jakaa eri käyttäjille – eli omien laitteiden lisäksi voit suojata myös organisaation tai perheenjäsenten laitteet.

Miksi kannattaa hankkia virustorjuntaohjelma Elisalta?

 • Palvelua Suomesta

  Saat ohjelmiston sekä Elisan asiakaspalvelun tuen suomenkielellä. Näin tietoturvaa on helppo hallita ja apu on lähellä.

 • Helppo käyttöönotto

  Tietoturvan asennus laitteisiin on vaivatonta. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tarkat ohjeet, miten otat palvelun käyttöön.

 • Joustava sopimus

  Maksat palvelun kätevästi edullisena kuukausimaksuna. Näin sinun ei tarvitse sitoutua vuoden lisensseihin.

Kaipaatko apua tilaamisen kanssa?

Ota yhteyttä

Tietoa puhelimien, tietokoneiden ja tablettien tietoturvasta

Työvälineiden tietoturva auttaa välttämään haittaohjelmat yrityksen laitteissa

Tunnetko verkon eri haittaohjelmat ja vaarat?

Haittaohjelmien määrä ja identiteettivarkaudet ovat moninkertaistuneet viime vuosina. Tämä luo uusia haasteita yrityksille, kun tärkeää dataa liikkuu paljon eri laitteilla ja pilvisovelluksissa. Etätyö on lisännyt myös työntekijöiden liikkuvuutta ja salaista tietoa käsitellään yhä enemmän mobiililaitteilla ja yleisissä WiFI-verkoissa.

Työvälineiden tietoturva ja VPN-suojaus nousevat keskiöön, kun yritys haluaa ennaltaehkäistä haittaohjelmat. Muuten haitallinen virus tai tietojenkalastelija voi iskeä suojaamattomalle laitteelle. Yleisimpiä vaaratilanteita ovat esimerkiksi, kun työntekijä surffaa saastuneelle sivustolle, aukaisee huijaussähköpostin tai lataa ilmaisohjelman työkoneelle. Ajantasaisella tietoturvalla nämä uhkat voidaan välttää.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla jo Elisa Yritystietoturva?