Älykäs verkko yrityksille

Älykäs verkko tukee yrityksesi liiketoimintaa

Älykkäät ratkaisut rakentavat tulevaisuuden kasvun

Elisa Älykäs Verkko koostuu kaikista yrityksesi tarvitsemista verkkoratkaisuista lähiverkosta pilvipalveluihin sekä globaaliin usean toimipisteen väliseen verkkoon. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja innovaatioita, jotka toimivat ketterästi liiketoimintasi kanssa. Näin verkkoratkaisumme tukevat yrityksesi prosesseja ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan turvallisen palvelukokonaisuuden, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tutustu älykkäisiin ratkaisuihimme ja ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi fiksumpi verkkokokonaisuus.

Ota yhteyttä

Mikä on Älykäs Verkko?

Elisan Älykäs Verkko on asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu, jossa verkkoyhteydet ja teknologiat tukevat yrityksesi liiketoimintaa saumattomasti. Kaiken keskiössä ovat yrityksesi nykyiset ja tulevaisuuden tarpeet sekä työntekijöidesi toimintaympäristö. Näin voimme suunnitella ratkaisut, jotka tuovat lisäarvoa yrityksesi kasvulle sekä helpottavat työntekijöidesi arkea.

Asiantuntijamme auttavat yritystäsi sopivien työkalujen ja teknologioiden valinnassa. Tunnemme sekä ICT-markkinoiden uusimmat tuulet että suomalaisten yritysten toimintaympäristön. Näin voimme palvella niin paikallisia pienyrityksiä kuin myös valtakunnallisia PK-yrityksiä. Lisäksi meillä on kattava kumppaniverkosto eri maissa, joten voimme toimittaa ratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille.

glaston-sdwan-alykas-verkko

Case: Älykäs SD-WAN-verkko tukee Glastonin globaalia liiketoimintaa

Glaston on lasinjalostukseen erikoistunut suomalainen yritys, joka toimii nykyisin globaalisti. Glaston käyttää Elisan älykästä SD-WAN-verkkoa, joka auttaa yritystä toimimaan tehokkaasti eri mantereilla. Glaston kokee, että älykkään verkon etuihin kuuluu kustannustehokkuus, korkea tietoturva sekä verkon skaalautuvuus liiketoiminnan muutosten mukana.

“Tämä on täyttänyt odotuksemme täysin. Lisäksi olemme tyytyväisiä Elisan nopeaan reagointiin ja osaamiseen. Yhteistyössä olemme kehittäneet toimintatapoja ja ratkoneet ongelmia. Meille on myös tärkeää, että saamme palvelut yhdestä paikasta ilman siiloja.”

Lue koko case

Elisan verkko- ja asiantuntijapalvelut

 • Yritysverkot

  Elisan Yritysverkolla voit yhdistää yrityksen eri toimipisteet saman verkon alle. Toimipisteet voivat sijaita Suomessa tai muissa maissa.

 • Lähiverkot

  Älykäs lähiverkko on yrityksen sisäverkko, joka on tietoturvallinen ja helposti hallittava. Näin työntekijäsi pääsevät käyttämään toimitilan verkkoa sujuvasti.

 • Pilvipalvelut

  Elisalta löytyy pilvipalveluita eri tarpeisiin. Saat hankittua meiltä tallennustilaa pilvestä, konesalikapasiteettia sekä pilvisovelluksia.

 • Tietoturva

  Elisalta löytyy monipuoliset tieto- ja kyberturvapalvelut. Meiltä saat palomuurit, turvalliset VPN-yhteydet ja muut suojaukset helposti.

 • Asiantuntijapalvelut

  Elisalta löytyy ICT-alan huippuosaajia. Tarjoamme konsultointipalveluita niin strategiseen liiketoimintaan kuin teknisiin integraatioratkaisuihin.

 • Koulutukset

  Tarjoamme kattavia ICT-koulutuksia ja kursseja yrityksille. Kurssien aiheina löytyy esimerkiksi pilvipalvelut, tietoturva ja tietoliikenne.

Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin: