Tarjous - Säästä 96€

Honor Watch Magic
Honor Watch Magic

Honor Watch Magic

Honor Watch on innovatiivinen ja kevyt älykello, joka tarjoaa upeita ominaisuuksia aktiivisen elämän ylläpitoon ja seurantaan. Erinomaisen akkukeston ansiosta käytät kelloa jopa 7 päivää yhdellä latauksella.

Honor Watch Magic – innovatiivinen älykello

Yleinen kuvaus

  • Jopa 7 päivää yhdellä latauksella
  • Ohut älykello, vain 9,8 mm
  • Sykkeen mittaus ranteesta

Hyödynnä tarjous ja säästä 96 €. Norm. hinta 160 €, alv. 0 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Honor Watch Magic on laadukas, kevyestä 316L:n ruostumattomasta teräksestä valmistettu älykello. Huolellisesti rakennetussa älykellossa on käytetty CNC-koneistusta ja uusimpia laserkaiverrusmenetelmiä, jotta kestävyys olisi huippuluokkaa päivittäisessä käytössä. Kello on viimeistelty biohajoavasta nailonmuovista valmistetulla kuorella.

Honor Watch Magic -älykellossa on 1,2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö. HD-näyttö takaa erinomaisen katselukokemuksen. Älykellossa on hikoilunkestävä ranneke, joka on samalla sekä mukava että tyylikäs. Kaksipuolinen ranneke on sekoitus italialaista nahkaa edessä ja silikonikumia takana.

Pitkä akkukesto mahdollistaa jopa 7 päivän käytön yhdellä latauksella. Kellon avulla saat tarkemmat sijaintitiedot sisäänrakennetulla GPS:llä, joka tukee kolmea satelliittipaikannusjärjestelmää (GPS, GLONASS ja GALILEO) maailmanlaajuisesti.

Älykello sopii aktiiviseen elämään. Sykkeen tasainen ja reaaliaikainen seuranta onnistuu Huawei TruSeen 3.0:n avulla. Mikäli kaipaat vinkkejä ja tehostusta treeniisi, tarjoaa Honor Watch mukautettuja juoksureittejä ja ammattimaisia oppaita aloittelijoille ja edistyneemmille. Saat myös reaaliaikaisen kuntoiluseurannan ja yleisarvioinnin, jotta saat harjoituksistasi enemmän irti. Nukkumistottumuksien seuranta onnistuu TruSleep -teknologian avulla.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Honor Watch Magic.

Tekniset tiedot

Näyttö

1.2 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö 390 x 390 pikseliä (326 PPI)

Mitat

42.8 x 42.8 x 9.8 mm

Paino

32,5 g (ilman ranneketta)

Sensorit

Anturit: kiihtyvyys, ilmanpaine, syke, gyroskooppi ja kompassi

Akku

178 mAh

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 4.2 LE

Navigointi

GPS + GLONASS + Galileo

Vedenkestävyys

Vedenkestävyys jopa 50 metriin asti

Valmistajan tuotekoodit

hopea: 55023483, musta: 55023481