Jabra Evolve 65 SE Link380A MS Mono -langattomat kuulokkeet
Jabra Evolve 65 SE Link380A MS Mono -langattomat kuulokkeet

Jabra Evolve 65 SE Link380A MS Mono -langattomat kuulokkeet

Jabra Evolve 65 SE Link380A MS Mono -langattomat kuulokkeet ovat täydellinen tuki vilkkaisiin toimistoympäristöihin kaksoisyhdistettävyydellä ja upealla äänenlaadulla. Jopa 14 tunnin käyttöaika ja passiivinen vastamelutekniikka mahdollistavat mielekkään käytön.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut120,00 €

Jabra Evolve 65 SE Link380A MS Mono -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Jopa 14 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella
  • Passiivinen vastamelutekniikka
  • 30 metrin toimintasäde
  • Ergonomisesti suunnitellut korvapehmusteet

Jabra Evolve 65 SE Link380A MS Mono -langattomat kuulokkeet soveltuvat täydellisesti vilkkaaseen toimistoympäristöön. Kuulokkeissa on kaksoisyhdistettävyys ja upea äänenlaatu, jotta puhelut sujuvat saumattomasti tilanteessa kuin tilanteessa. Jopa 14 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella mahdollistaa pitkätkin sessiot ilman huolta varauksen loppumisesta. Luotettava Wireless Bluetooth Technology 1.5 antaa edellytykset jopa 30 metrin handsfree-yhteyteen, jolla liität kuulokkeet laitteisiisi.

Passiivisen vastamelutekniikan ansiosta pääset uppoutumaan omaan maailmaasi ja tärkeiden asioiden pariin myös äänekkäissä tiloissa. Erikoissuunnitellut korvapehmusteet ansiosta kuulokemikrofonin käyttö poistaa korkeataajuista ääntä. Punaiseksi muuttuva Busylight -valo indikoi muille ympärillä oleville, että olet puhelussa ja voit myös itse kytkeä sen päälle kun haluat oman rauhan.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

6593-833-309

Ääni

Äänentoistotila: Mono

HD Voice

150 – 7000 Hz taajuusvaste

Ominaisuudet

Voice guidance, Kiire-valo, SafeTone-teknologia, PeakStop-teknologia, Jabra Direct, Jabra Xpress, digitaalinen signaalinkäsittely, Microsoft Teams -sertifioitu

Akku

Akunkesto jopa 14 tuntia

Kapasiteetti 500 mAh

Valmiusaika 15 päivää

Mitat ja paino

15 cm x 6.05 cm x 15.7 cm Paino 79 g

Takuu

24 kk